Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tmm canım değiştireyim çatlatma iğnesi için ne zaman gidiliyor ortasında mı başında mı

doktor seni çağrıyo zaten ben adetimin 1. günü gitmiştim sonra 3. günü başlamam için klomen hap werdi 5 gün günde 1 tane içtim sonra adet başlangıcından 14 gün sonra çatlatma iğnesi werdi ama 5 gün arayla kontrole çağardı yumurtalıklarım kaç mm olmuş diye ama malesef ki tutmadı gelmedi meleğim annesine sonra rahim filmi falan çektirdim ben bu ay gene denicez çatlatmayı bakalım inşallah olur çok istiyoruz eşimle

Ac tok farketmiyo sen ac git çünkü sekerine folansa bakiyorlar benism doktorum gebelkkte yapilmasi gereken tahlillere kadar yaptırdı toplamda 24 test yapildi

belirti muhabbetleri almış başını gidiyor. ben böyle olacağını biliyordum. neyse Allahtan bizim az zamanımız kaldı

Ac tok farketmiyo sen ac git çünkü sekerine folansa bakiyorlar benism doktorum gebelkkte yapilmasi gereken tahlillere kadar yaptırdı toplamda 24 test yapildi
ohh ne güzel kafana takılan bişi bırakmamış
soylmedımmmm akiama soylucemmmm... mavişimin sevincini görmem lazımmmmm....:124::124::124::124::124:

ayyy ne büyük mutluluk inş bizde yaşarızz

saoll canımmm darısı sana da olsunnnn....

aynen bebğim bizde çok istiyoruz ama ben çalışıyorum sık sık gidemem onu nasıl yapcaz ki :44:

canım benimmm çok sağol amiiinn inşallah Allahım herkese nasip etsin

İlayda'cığım Tüpbebek için yıllarca uğraşan bir arkadaşım, o da milleti takip eder bu konunun uzmanı olmuş resmen.

Düşük yapan bir arkadaşına (ikiz gebelik, biri düştü) profesör dr. demiş ki: kanama geldiğini hissettiğin an asla WC'ye gitme..
WC'ye gitmese idin Biz o bebeği kurtarırdık.

Canım o yüzden sık sık tuvalete gitme varsa bir bebek düşük engellenebilir.

selam kızlar ne var ne çok? sayfalar yine almış başını gitmiş

sen napıon kuşum? bugün sesin çıkmadı bi göründün bi kayboldun. bende bişi yok hala ama heyecanlanmaya başladım

h.geldin. iyi yapmışsın gel kafa dağıt burda :)

gözün aydın canımm, hayırlı olsun, ben dayanamaz söylerdim, belli etmiyorlar ama onlar da her ay aynı stresi yaşıyorlar, çook tebrik ederim. darısı tüm bekleyenlerin, bizlerin başına..

saol canımcımm inşallahhh butun topikin başına ollsuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn

aynen bebğim bizde çok istiyoruz ama ben çalışıyorum sık sık gidemem onu nasıl yapcaz ki :44:

soylersin doktoruna hayatım paylaşırsın çalışıyorum dersin ona göre bi program çıkartır sana ama 2 veya 3 kere kesin gitmen gerekir

sen napıon kuşum? bugün sesin çıkmadı bi göründün bi kayboldun. bende bişi yok hala ama heyecanlanmaya başladım

yemek molasındaydım canım. bende de hala gelen giden yok. beklemedeyim hala ee muhabbetler arttı iyice, bebek haberleri de öyle. normal heyecanlanman. senin bat yarın mıydı?

h.geldin. iyi yapmışsın gel kafa dağıt burda :)

vlla ben burda cok şey ögrendim bizim kızlar cok iyi yaa ALLAH hepzinden razı olsun

yemek molasındaydım canım. bende de hala gelen giden yok. beklemedeyim hala ee muhabbetler arttı iyice, bebek haberleri de öyle. normal heyecanlanman. senin bat yarın mıydı?

bugün cnm. benim yemek sorunum falan yok, k.v bende sağolsun yemek yaptı balık yıkadı ben oturuyorum, sen otur kızım hastasın diyip duruyo cnm benim. heyecan yapmıcam dedim ama hiç öyle olmadı

vlla ben burda cok şey ögrendim bizim kızlar cok iyi yaa ALLAH hepzinden razı olsun

burdaki kızlar seçilmiş diye düşünmeye başladım herkes birbirine destek, herkes birbirini motive ediyo, bilgiler paylaşılıyor kesinlikle müthiş bi dayanışma var. Eğlencesi, yemek tarifleri, bol dedikodusu da cabası :))) gazeteye ilan verilse toplanamazdık böyle :)

bugün cnm. benim yemek sorunum falan yok, k.v bende sağolsun yemek yaptı balık yıkadı ben oturuyorum, sen otur kızım hastasın diyip duruyo cnm benim. heyecan yapmıcam dedim ama hiç öyle olmadı

ooooooo hem de bugün!!! e sen heyecanlanmayacaksın da kim heyecanlansın??? kıyamam yaa... Allahım yüzüne gülsün. normalde batının geçtiği hiç olmamışsa yarına bir test falan yapabilirsin. düşünüyor musun yapmayı?

canım konuyu açan arkadaş çıktı. o gelsin ona mesaj at eklesin. Ben ekleyemiyorum. İnşallah bu ay beklediğin gelir. Ne kadardır deniyorsun???

6 aylik evliym hic kornmadk cik dzenli ilskiye gremiyorum fakat yumurtlama gnlerne dikkat etmeye calisiyrm ama hicbir sonuc alamadm henuz

soylersin doktoruna hayatım paylaşırsın çalışıyorum dersin ona göre bi program çıkartır sana ama 2 veya 3 kere kesin gitmen gerekir

anladım canım şimdi bende netten hastane randevularına baktım da hiç akşam yok hep 3 te bitiyor 7 den sonra olsa ne güzel olur

hehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…