tmm canım değiştireyim çatlatma iğnesi için ne zaman gidiliyor ortasında mı başında mı
Ac tok farketmiyo sen ac git çünkü sekerine folansa bakiyorlar benism doktorum gebelkkte yapilmasi gereken tahlillere kadar yaptırdı toplamda 24 test yapildi
ohh ne güzel kafana takılan bişi bırakmamışAc tok farketmiyo sen ac git çünkü sekerine folansa bakiyorlar benism doktorum gebelkkte yapilmasi gereken tahlillere kadar yaptırdı toplamda 24 test yapildi
soylmedımmmm akiama soylucemmmm... mavişimin sevincini görmem lazımmmmm....:124::124::124::124::124:
Selam kızlar topiği bir süredir takip ediyorum ve artık aranıza katılmak istedim.
Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim bat 4 Ekim :)
Bu arada ilayda ve lorena tebrikler.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.
doktor seni çağrıyo zaten ben adetimin 1. günü gitmiştim sonra 3. günü başlamam için klomen hap werdi 5 gün günde 1 tane içtim sonra adet başlangıcından 14 gün sonra çatlatma iğnesi werdi ama 5 gün arayla kontrole çağardı yumurtalıklarım kaç mm olmuş diye ama malesef ki tutmadı gelmedi meleğim annesinesonra rahim filmi falan çektirdim ben bu ay gene denicez çatlatmayı bakalım inşallah olur çok istiyoruz eşimle
canım benimmm çok sağol amiiinn inşallah Allahım herkese nasip etsin
selam kızlar ne var ne çok? sayfalar yine almış başını gitmiş
Selam kızlar topiği bir süredir takip ediyorum ve artık aranıza katılmak istedim.
Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim bat 4 Ekim :)
Bu arada ilayda ve lorena tebrikler.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.
gözün aydın canımm, hayırlı olsun, ben dayanamaz söylerdim, belli etmiyorlar ama onlar da her ay aynı stresi yaşıyorlar, çook tebrik ederim. darısı tüm bekleyenlerin, bizlerin başına..
aynen bebğim bizde çok istiyoruz ama ben çalışıyorum sık sık gidemem onu nasıl yapcaz ki :44:
sen napıon kuşum? bugün sesin çıkmadı bi göründün bi kayboldun. bende bişi yok hala ama heyecanlanmaya başladım
sen napıon kuşum? bugün sesin çıkmadı bi göründün bi kayboldun. bende bişi yok hala ama heyecanlanmaya başladım
h.geldin. iyi yapmışsın gel kafa dağıt burda :)
saol canımcımm inşallahhh butun topikin başına ollsuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
amin insallah darisi basimiza..
Akinti kasintidan olurmu bilmiyorum sanmiyorum sa... hayirlisi bakalim canim.. bekleyecez..
yemek molasındaydım canım. bende de hala gelen giden yok. beklemedeyim halaee muhabbetler arttı iyice, bebek haberleri de öyle. normal heyecanlanman. senin bat yarın mıydı?
vlla ben burda cok şey ögrendim bizim kızlar cok iyi yaa ALLAH hepzinden razı olsun
bugün cnm. benim yemek sorunum falan yok, k.v bende sağolsun yemek yaptı balık yıkadı ben oturuyorum, sen otur kızım hastasın diyip duruyo cnm benim. heyecan yapmıcam dedim ama hiç öyle olmadı
canım konuyu açan arkadaş çıktı. o gelsin ona mesaj at eklesin. Ben ekleyemiyorum. İnşallah bu ay beklediğin gelir. Ne kadardır deniyorsun???
soylersin doktoruna hayatım paylaşırsın çalışıyorum dersin ona göre bi program çıkartır sana ama 2 veya 3 kere kesin gitmen gerekir
burdaki kızlar seçilmiş diye düşünmeye başladım herkes birbirine destek, herkes birbirini motive ediyo, bilgiler paylaşılıyor kesinlikle müthiş bi dayanışma var. Eğlencesi, yemek tarifleri, bol dedikodusu da cabası :))) gazeteye ilan verilse toplanamazdık böyle :)
saol canımcımm inşallahhh butun topikin başına ollsuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?