- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
yemek molasındaydım canım. bende de hala gelen giden yok. beklemedeyim halaee muhabbetler arttı iyice, bebek haberleri de öyle. normal heyecanlanman. senin bat yarın mıydı?
Kizlar bugün adetin 3.gunu, dr.a gitcem ilk defa, caktirmiyorum ama korkuyorum galiba:18::18: ne yapar ne eder ne diyim gidenler bi akil fikir verin stres oldum:18::18::18:
ooooooo hem de bugün!!! e sen heyecanlanmayacaksın da kim heyecanlansın??? kıyamam yaa... Allahım yüzüne gülsün. normalde batının geçtiği hiç olmamışsa yarına bir test falan yapabilirsin. düşünüyor musun yapmayı?
Bende yemeğimi yiyip geldim evden WC ye gittim yoğun akıntı devam nasıl ıslanmış ,oysa ben adet oldum sandımda eve gittim.
Gelen giden yok çok şükür-negatif teste rağmen : UMUT ETMEYE DEVAMM
Bende yemeğimi yiyip geldim evden WC ye gittim yoğun akıntı devam nasıl ıslanmış ,oysa ben adet oldum sandımda eve gittim.
Gelen giden yok çok şükür-negatif teste rağmen : UMUT ETMEYE DEVAMM
cnm geçen ay hayal kırıklığı yaşadım ya, bilerek test almadım dayanamaz yaparım diye. eger mens olmazsam cuma sabahı yapacam test yani öyle düşünüyodum. belirti aramıcaz bu ay kendimizi hırpalamıcaz diye söz vermiştik ya :) ama burda takıldıkça da gidip test alasım geliyor, sence ne yapsam alsam mı? Allah razı olsun cnm, Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun inşallah.
Azap çiçeği canım adetin inşallah gelmez ama eğer bugün yarın gelecek olursa cuma git derim ben çünkü ilaç verecek olabilir kimi ilaca 3 kimine 5.günde başlanıyormuş erken gitmen senin için iyi olur geç kalma yani
bence de alma canım. bak elaam nasıl direniyoriçin nasıl rahat edecekse öyle yap. ben sana burda her daim destek olurum
kırmızıları görmeden ki inş görmezsin ümidini yıtrmek yokkinş sende sindir bacım
cnm geçen ay hayal kırıklığı yaşadım ya, bilerek test almadım dayanamaz yaparım diye. eger mens olmazsam cuma sabahı yapacam test yani öyle düşünüyodum. belirti aramıcaz bu ay kendimizi hırpalamıcaz diye söz vermiştik ya :) ama burda takıldıkça da gidip test alasım geliyor, sence ne yapsam alsam mı? Allah razı olsun cnm, Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun inşallah.
bence de alma canım. bak elaam nasıl direniyoriçin nasıl rahat edecekse öyle yap. ben sana burda her daim destek olurum
elaaaam maalesef kırmızı kart gördü bu ayüzüldüm ama bebişi inşallah kasımda olur göbişinde...
kaçtır söyleyeceğim. senin bu avatarına bayılıyorum. her gördüğümde gülesim geliyor. çok tatlı
insan hiç birsey yapmasada bunları okuyunca iyi oluyor bir şey düşünmüyor yerinden kalkası gelmiyor ruhunu temizliyor
aaa öyle mi... geçmişe bakmadım. çok üzüldüm ya... hayırlısı ne diyeyim......inşallah kasımda olur bebeği göbüşünde inşallah
İnşallah canım cok teşekkür ederim..saoll canımmm darısı sana da olsunnnn....
h.geldin. iyi yapmışsın gel kafa dağıt burda :)
bacım elam adet olmuş
iyi ki varsınız yaaa, yerim ben seni...ben de aynı cnm her zaman yanındayım...en yakınlarıma bile açmadım bebek fikrini size anlatıyorum deşarj oluyorum artık kocişi de sıkmıyorum fazla...seviyorum sizi yaaa...iyi ki burdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?