Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yemek molasındaydım canım. bende de hala gelen giden yok. beklemedeyim hala ee muhabbetler arttı iyice, bebek haberleri de öyle. normal heyecanlanman. senin bat yarın mıydı?

Bende yemeğimi yiyip geldim evden WC ye gittim yoğun akıntı devam nasıl ıslanmış ,oysa ben adet oldum sandımda eve gittim.

Gelen giden yok çok şükür-negatif teste rağmen : UMUT ETMEYE DEVAMM

Kizlar bugün adetin 3.gunu, dr.a gitcem ilk defa, caktirmiyorum ama korkuyorum galiba:18::18: ne yapar ne eder ne diyim gidenler bi akil fikir verin stres oldum:18::18::18:

canımmm hiç korkma vajinal muayene yapıyor birde hormon testi için kan alınıyor o kadar canımmm

cnm geçen ay hayal kırıklığı yaşadım ya, bilerek test almadım dayanamaz yaparım diye. eger mens olmazsam cuma sabahı yapacam test yani öyle düşünüyodum. belirti aramıcaz bu ay kendimizi hırpalamıcaz diye söz vermiştik ya :) ama burda takıldıkça da gidip test alasım geliyor, sence ne yapsam alsam mı? Allah razı olsun cnm, Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun inşallah.

Bende yemeğimi yiyip geldim evden WC ye gittim yoğun akıntı devam nasıl ıslanmış ,oysa ben adet oldum sandımda eve gittim.

Gelen giden yok çok şükür-negatif teste rağmen : UMUT ETMEYE DEVAMM

kırmızıları görmeden ki inş görmezsin ümidini yıtrmek yokk inş sende sindir bacım

Azap çiçeği canım adetin inşallah gelmez ama eğer bugün yarın gelecek olursa cuma git derim ben çünkü ilaç verecek olabilir kimi ilaca 3 kimine 5.günde başlanıyormuş erken gitmen senin için iyi olur geç kalma yani

bence de alma canım. bak elaam nasıl direniyor için nasıl rahat edecekse öyle yap. ben sana burda her daim destek olurum

saol bacım dedigin gibi inş olmam herrkez hamiş olur ama belim agrıyo ya umudum yok hayrlısı bakalım bekliyom dr bna 3. gün dedi eger gelirse 2. günde gitsem olur demi :44:

insan hiç birsey yapmasada bunları okuyunca iyi oluyor bir şey düşünmüyor yerinden kalkası gelmiyor ruhunu temizliyor

bence de alma canım. bak elaam nasıl direniyor için nasıl rahat edecekse öyle yap. ben sana burda her daim destek olurum

iyi ki varsınız yaaa, yerim ben seni...ben de aynı cnm her zaman yanındayım...en yakınlarıma bile açmadım bebek fikrini size anlatıyorum deşarj oluyorum artık kocişi de sıkmıyorum fazla...seviyorum sizi yaaa...iyi ki burdayım...

insan hiç birsey yapmasada bunları okuyunca iyi oluyor bir şey düşünmüyor yerinden kalkası gelmiyor ruhunu temizliyor

aynen öyle cnm o kadar hafiflemiş hissediyorum ki geçen ay çok üzüldüm ama bu ay olursam da üzülmicem sizlerden sınırsız destek görmek müthiş bişi...cnm başka bişeye de sıkkın olsa buraya koşuyorum, espriler muhabbetler besteler anında toparlıyor beni...o zamaaaannn ne yapıyoruz her fırsatta buraya koşuyoruz :)

aaa öyle mi... geçmişe bakmadım. çok üzüldüm ya... hayırlısı ne diyeyim......inşallah kasımda olur bebeği göbüşünde inşallah

pes etmek yok bebişim, her fırsatta çalışmalar tam gaz sürecek daha bebişlerimizin büyüme aşamalarını konuşacaz burda.

bacım elam adet olmuş

öyleymiş canım ya. geçmişe bir bakayım ben de. morali iyidir inşallah

ben de seni yerim :131:bööle... ben de çok seviyorum seni ve burdaki herkesi... iyiki varsınız siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…