Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzuuumm dün testte ikinci çizgi silik çıktı ama inanılmaz bi ağrı var kasıklarımda. o yüzden korkuyorum. ya hasta olursam

ha dünü biliyodum bugün kesinleştirdin sandım canım...inş öle de kalır yani hamilesindir...ay canım ya çok güzel bi duygudur kimbilir_??

İnşallah canım cok teşekkür ederim..

hoş buldum teşekkür ederim canım :)

kuşum bugünlerde belirtiler havada uçuşuyo ama merak etme birazdan diğer kızlar da gelir besteler, espriler havada uçuşur. Çok eğlenirsin, havan yerine gelir. İyi ki geldin sen de...yaş kaçtı bu arada?

öyleymiş canım ya. geçmişe bir bakayım ben de. morali iyidir inşallah

ben de seni yerim :131:bööle... ben de çok seviyorum seni ve burdaki herkesi... iyiki varsınız siz de

ayyyyy heyecanım gitmeye başladı az biraz. ama kararlıyım bu ay olmazsa bi dahaki ay teyze yapacam sizi :)

ha dünü biliyodum bugün kesinleştirdin sandım canım...inş öle de kalır yani hamilesindir...ay canım ya çok güzel bi duygudur kimbilir_??

canıımmmmm çok güzel bi duygu ama daha önce bi düşüğüm olduğu için mutlulukla tedirginliği bi arada yaşıyorum. şu bikaç günü de atlatıp doktora gidersem rahatlıycamm:26:

canım benim dediğin gibi yat 2gün kalkma hiç. buarada doktoruna falan sordunmu? belki bebeğinin tutunabilmesi için birşey tavsiye eder sana???

ayy hadi inş ilayda lorem bizi teyze yaptı inş sende yaprsn bekliyoz hayrlı haberlerini bacım

Selam kizlar ben geldim yine.isten firsat bulamiyorum .poff
Merak ediyorum sizide
Elamm regl olmus.uzuldum ama yapcak bisi yokk.yolumuza devam edicezz
Isyerinde de surekli konusuyosda soyle bi konu gecti.ne kadar uzun sure korunursan bebis o kadar gec geliyomus
Yeni evliler bikac denemeye hamis kaliyomus
Ben iki sene korundum acaba ondanmiki vucudum kabul etmiyo sanki
::18:

Canım geç gitmenden erken gitmen daha iyidir..1.gunde olsa git derim ama inşallah gerek kalmaz

ayy hadi inş ilayda lorem bizi teyze yaptı inş sende yaprsn bekliyoz hayrlı haberlerini bacım

bebişim tek ben çalışmıyım hadi hep beraber çalışacaz :) ama yoooook çok fena gaza geldim bu ay olmazsa bi dahaki ay çalışmalara son sürat devam edecem :) kafaya koydum yani o bebiş gelecek :)

kıslarrr ben
cıkıyorummmm biraz dınleneyımmm bişeyler atıştırayımmm... sonra gene gelirimmm öpüldünüüüzzzzzzz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…