kuzuuumm dün testte ikinci çizgi silik çıktı ama inanılmaz bi ağrı var kasıklarımda. o yüzden korkuyorum. ya hasta olursam
öyleymiş canım ya. geçmişe bir bakayım ben de. morali iyidir inşallah
ben de seni yerim :131:bööle... ben de çok seviyorum seni ve burdaki herkesi... iyiki varsınız siz de
Slllmmmmmmmmmmmmm islerimi biraz toparladim bi bakim dedim canlar size ne yapionus
İnşallah canım cok teşekkür ederim..
hoş buldum teşekkür ederim canım :)
öyleymiş canım ya. geçmişe bir bakayım ben de. morali iyidir inşallah
ben de seni yerim :131:bööle... ben de çok seviyorum seni ve burdaki herkesi... iyiki varsınız siz de
Slllmmmmmmmmmmmmm islerimi biraz toparladim bi bakim dedim canlar size ne yapionus
ha dünü biliyodum bugün kesinleştirdin sandım canım...inş öle de kalır yani hamilesindir...ay canım ya çok güzel bi duygudur kimbilir_??
inşallah olmıycam canımmm dua diyorum sizde edin. galiba benim bünyem zayıf. daha önceki düşüğümde doktor öyle demişti. tutunamamış bebek. kendine dikkat etmedin mi demişti. offf iki gün yatıp dinlenicem sonra doktora gidicemm. Allahım hayal kırıklığı yaşatmasın
Tamam canim.. haberlesiriz ..öle canımm takipte olalım birbirmizi canım benim
Selammmm.. iyi yapmisin kiz..Slllmmmmmmmmmmmmm islerimi biraz toparladim bi bakim dedim canlar size ne yapionus
kuşum bugünlerde belirtiler havada uçuşuyo ama merak etme birazdan diğer kızlar da gelir besteler, espriler havada uçuşur. Çok eğlenirsin, havan yerine gelir. İyi ki geldin sen de...yaş kaçtı bu arada?
ayyyyy heyecanım gitmeye başladı az biraz. ama kararlıyım bu ay olmazsa bi dahaki ay teyze yapacam sizi :)
holey holey holeeeeeeeyyyyyyyyy :124::125::124::124:
benim resimdeki bebişimi diyon kıss :44:
holey holey holeeeeeeeyyyyyyyyy :124::125::124::124:
pes etmek yok bebişim, her fırsatta çalışmalar tam gaz sürecek daha bebişlerimizin büyüme aşamalarını konuşacaz burda.
ayy hadi inş ilayda lorem bizi teyze yaptı inş sende yaprsn bekliyoz hayrlı haberlerini bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?