Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sanmiyorum canım ben...hem sen dkh ile mi korundun

Bi yemeğe çıktım geldimm.. bu ne hız kızlarrrrr hızınıza yetişemiyorummmmmm

holey holey holeeeeeeeyyyyyyyyy :124::125::124::124:

ayyy heyecan yaptım hadi hayırlısı :) dua et bana cnm

yeni evlilerin ilk 1 yıl içerisinde eger problem yoksa çocuk sahibi olma olasılığı %95'miş. yaşa göre değişiyo tabi. İlk 3 ayda 27 yaş altı %50, 28 ve üstü %38 oranında bebek sahibi oluyomuş. cnm niye vücudun kabul etmesin, Allah doğru zamanda nasip edecek merak etme. yaş kaçtı?

inşallah canım. kırmızıları görünce insan önce bir pes ediyor. birkaç günün sonunda bir bakmışsın tekrar hayaller peşindesin :116:

pes etmek yok çıkardık biz o kelimeyi sözlüğümüzden, kaldığımız yerden devam edecez. Sonra da hepimiz anne olacaz...

Canim hos geldn tekrar..
ben katilmiyorum o soyledigine... uzun sure hap kullanan uzun sure sonra hamile kaliyo diye birsey yok..
ben doktoruma sormustum ilk bebek dusunmeye basladigimda kontrole gitmistim.. oyle bir sey yok deedii..
etrafimda en yakinlarimda da gordum.. kimi 2 yil kulandi biraktigi ay hamile kaldi kimi 6 ay kimi 9ay ama ortalama 4-6 ay sonra kaliyormus cogu dogum kontol hapi kullanan kadinlar..
bu kadindan kadina degisiyor canim..
bebişim tek ben çalışmıyım hadi hep beraber çalışacaz :) ama yoooook çok fena gaza geldim bu ay olmazsa bi dahaki ay çalışmalara son sürat devam edecem :) kafaya koydum yani o bebiş gelecek :)
Insallah.. gelsin gelsin...

kızlar neoldu burda anlamadım geçmişi okumadım? ve snunda kırmızılar geldi hemde ne gelme oh be dört gözle yumyum zamanını bekliycem şimdi kısmet bu ay değilmiş inş. öbür ay :))))

cnım bende 3 yıl korundum. senin mantıkla gidersek daha ne kadar zaman beklicem Allah bilir :26:

bence onla alakası yok benim arkadaşta 3 yl korundu ama hapı bıraktığı ay hamile kaldı

daha bitmedi canım bugün 15.gunum daha biraz daha calisicigiiimmmm
Yarinda duphaston diye bi ilaca basliyicigiiiimmm

Hmmm ben senin mikmikler biti saniyorum ben gibi nerdeyse benim bugun 17 gunum.. 20.gune calisma var..
ama ben yumurtladim dun sanirim..

kızlaarr adetıme 4 gun var kahverengı lekeler gelıyo korunmayı bıraktıgım aydan berı hep boyle adet habercısımıdır nedır anlamadım varmı benden baska boyle bısey yasayan 3aydır aynı adetten 5 6 gun once baslıyo...ve bugun adet sancıları baslar gıbı oldu sanırım bu ayda yok bısey

yalniz birakmicam seni pesindeyimmm hayırlısı canım

evet canım hayırlsıı napalım :))) hangi konuda canım bak sende regl olucam deme bozuşuruz haaa hamile haberlerinizi bekliycem yine beraberiz inş hamile kalsanız bile ilaydaa beni takip et seninkine kardeş yapcam biara inş :)))

anlıyorum canım. inşallah çok çabuk toparlar kendisini. kıyamam ona ya.........

inşallahhhhhhh! gelsin de teyzesi onu öpücüklere boğsunnnn yapa yapa

inşallah cnm dualarınızı bekliyorum saat başı lavaboya gidip kontrol ediyorum

kızlar neoldu burda anlamadım geçmişi okumadım? ve snunda kırmızılar geldi hemde ne gelme oh be dört gözle yumyum zamanını bekliycem şimdi kısmet bu ay değilmiş inş. öbür ay :))))

dualarim seninleee canimm beniiimmmm
Allah razı olsun cnm. sonucu paylaşacam direkt.

monbebecim çok saol, diyorum ya bu ay gaza geldim sizi teyze yapacam :) bgn bat ya heyecanlandım.

Ayy ne azimli bir topik bu yaaa Başbakanımız görse çoookkk mutlu olurduuuuuuu.

Ülke nüfusunu bu sitedekiler artıracak KESİNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…