- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
daha bitmedi canım bugün 15.gunum daha biraz daha calisicigiiimmmm
aminnn ablacim darısı hepimizin başına ins..lorenayi sabah tebrik ruhum inş sende bize böyle bi müjde verirsin...ins geç döllenme falan olmuştur
elamın moreli bozuldu çıktıı
ayyyyy heyecanım gitmeye başladı az biraz. ama kararlıyım bu ay olmazsa bi dahaki ay teyze yapacam sizi :)
sanmiyorum canım ben...hem sen dkh ile mi korundunSelam kizlar ben geldim yine.isten firsat bulamiyorum .poff
Merak ediyorum sizide
Elamm regl olmus.uzuldum ama yapcak bisi yokk.yolumuza devam edicezz
Isyerinde de surekli konusuyosda soyle bi konu gecti.ne kadar uzun sure korunursan bebis o kadar gec geliyomus
Yeni evliler bikac denemeye hamis kaliyomus
Ben iki sene korundum acaba ondanmiki vucudum kabul etmiyo sanki
::18:
holey holey holeeeeeeeyyyyyyyyy :124::125::124::124:
Selam kizlar ben geldim yine.isten firsat bulamiyorum .poff
Merak ediyorum sizide
Isyerinde de surekli konusuyosda soyle bi konu gecti.ne kadar uzun sure korunursan bebis o kadar gec geliyomus
inşallah canım. kırmızıları görünce insan önce bir pes ediyor. birkaç günün sonunda bir bakmışsın tekrar hayaller peşindesin :116:
Canim hos geldn tekrar..Selam kizlar ben geldim yine.isten firsat bulamiyorum .poff
Merak ediyorum sizide
Insallah.. gelsin gelsin...bebişim tek ben çalışmıyım hadi hep beraber çalışacaz :) ama yoooook çok fena gaza geldim bu ay olmazsa bi dahaki ay çalışmalara son sürat devam edecem :) kafaya koydum yani o bebiş gelecek :)
Selam kizlar ben geldim yine.isten firsat bulamiyorum .poff
Merak ediyorum sizide
daha bitmedi canım bugün 15.gunum daha biraz daha calisicigiiimmmm
Yarinda duphaston diye bi ilaca basliyicigiiiimmm
kızlar neoldu burda anlamadım geçmişi okumadım? ve snunda kırmızılar geldi hemde ne gelme oh be dört gözle yumyum zamanını bekliycem şimdi kısmet bu ay değilmiş inş. öbür ay :))))
yalniz birakmicam seni pesindeyimmmhayırlısı canım
anlıyorum canım. inşallah çok çabuk toparlar kendisini. kıyamam ona ya.........
inşallahhhhhhh! gelsin de teyzesi onu öpücüklere boğsunnnnyapa yapa
kızlar neoldu burda anlamadım geçmişi okumadım? ve snunda kırmızılar geldi hemde ne gelme oh be dört gözle yumyum zamanını bekliycem şimdi kısmet bu ay değilmiş inş. öbür ay :))))
Allah razı olsun cnm. sonucu paylaşacam direkt.dualarim seninleee canimm beniiimmmm
Canim hos geldn tekrar..
ben katilmiyorum o soyledigine... uzun sure hap kullanan uzun sure sonra hamile kaliyo diye birsey yok..
ben doktoruma sormustum ilk bebek dusunmeye basladigimda kontrole gitmistim.. oyle bir sey yok deedii..
etrafimda en yakinlarimda da gordum.. kimi 2 yil kulandi biraktigi ay hamile kaldi kimi 6 ay kimi 9ay ama ortalama 4-6 ay sonra kaliyormus cogu dogum kontol hapi kullanan kadinlar..
bu kadindan kadina degisiyor canim..
Insallah.. gelsin gelsin...
sanmiyorum canım ben...hem sen dkh ile mi korundun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?