Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şu yumurtlama olayını anlamıyorum.
ilk defa bu ay gün aşırı çalıştık. sadece adetten sonraki ilk üç günle adetten önceki son bir hafta çalışmadık. yine tutturamadık.
hesapladığım tarihleri hiç kaçırmadım. ama olmadı. acaba erken ya da geç mi yumurtluyorum ben. iki adet arası da gün aşırı çalışmak sıkıcı olmaz mı yaaa.............................. iş gibi:)
şu ovulasyon testlerinden deniycem ilk defa bu ay. bakalım nezaman yumurtluyomuşum.

neşeni sevsinler senin inşallah öbür ay verirsin müjdeli haberi canım.

inş. canım benim napıyım ağlasam neolucak ama galiba bu ay ben kendimi çok hazırlamamış demekki bide sizin sayenizde neşeliyim walla allah hayırlısını versin bide kasımda doğum günüm belki kısmet o zamanadır :))))

kızlar neoldu burda anlamadım geçmişi okumadım? ve snunda kırmızılar geldi hemde ne gelme oh be dört gözle yumyum zamanını bekliycem şimdi kısmet bu ay değilmiş inş. öbür ay :))))

sen de benim gibi olursun inşallah. bu ay olmazsa bi dahaki ay teyze yapacam sizi kızlar diyorum, çok fena gaza geldim. Benim de henüz gelen giden yok, eger kırmızlar ziyarete gelirse bi dahaki ay birlikte çalışalım :)

Ayy teşekkür ederim bu sıcak karşılama için :) Ben 25 yaşındayım daha önce bir düşük yaptım epey bi ara vermiştim.
Şimdi yeniden başladık çalışmalara fazlaca umutlandım bu ay.. Kendi kendime belirti bile uydurmuş olabilirim :)
Bakalım hayırlısı...
Sen kaç yaşındasın? Senin bat bugün sanırım yoksa başkasıyla mı karıştırdım?

Ayy ne azimli bir topik bu yaaa Başbakanımız görse çoookkk mutlu olurduuuuuuu.
Ülke nüfusunu bu sitedekiler artıracak KESİNNNNNNNNNN
cok dogru..
inşallah cnm dualarınızı bekliyorum saat başı lavaboya gidip kontrol ediyorum
monbebecim çok saol, diyorum ya bu ay gaza geldim sizi teyze yapacam :) bgn bat ya heyecanlandım.

Canim hadi arkadandayiz gelsin kirmizilar bugun ve sen bizi bir an once teyze yap yaahuuu..
Bizde seni teyze yapicaz bak soz !!
kizlar ele ele veriyoruz tam gaz devamm calismalara... hepimizde teyze olucaz...

belirti muhabbetleri almış başını gidiyor. ben böyle olacağını biliyordum. neyse Allahtan bizim az zamanımız kaldı
EEVET YAA bi belirtidir aldi basini gidiyo ama ben Allah'tan cok fazla takip edemiyorum zaten bu ayki ümidim kırıldı yani adet olcam gibi
ohh ne güzel kafana takılan bişi bırakmamış

ayyy ne büyük mutluluk inş bizde yaşarızz
Aynen öyle walla ben işyerinden sık sık izin alamıyorum aradkm çocuğumuz olmuyo diye oda adetinin 3.gunu gel dedi gittkm hallettim esiminde sperm vermesi geekiyo adt oldugumda onuda göndericem teste bakalım onun sonuçları nezaman ve nasil çıkacak
anladım canım şimdi bende netten hastane randevularına baktım da hiç akşam yok hep 3 te bitiyor 7 den sonra olsa ne güzel olur
Devlet hastanesinde isler cok yavaş ilerliyo canım ozele gitsen sonucta sigortalısin ve cok ilgililer
kızlar neoldu burda anlamadım geçmişi okumadım? ve snunda kırmızılar geldi hemde ne gelme oh be dört gözle yumyum zamanını bekliycem şimdi kısmet bu ay değilmiş inş. öbür ay :))))

Canim gecmis olsun ins kasimda hersey diledigin gibi olar ve hayran kaldım enerjine :))

Ovu testi bence harika bir icraat ama ovu testi kullansan kesin olacak diyede bie sart yok Allahim nezaman nasip ederse artık

ben bata kadar çaliscam bu ay ben bebeciim...bende bu ay ne zaman yumurtladım yada daha yumurtlamadim mi bilmiyorum saldım çayıra mevlam kayira

bebegimm ates olceseydin cok guzel gorurdun yumurtlamayi..
insallah benim ki tutmustur beaaaa...

ayyyy en kısa zamanda bekliyorum bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…