bende kasim aralik ocak subat diye devam edicem canim pek umutlu değilim
cok dogru..
Canim hadi arkadandayiz gelsin kirmizilar bugun ve sen bizi bir an once teyze yap yaahuuu..
Bizde seni teyze yapicaz bak soz !!
kizlar ele ele veriyoruz tam gaz devamm calismalara... hepimizde teyze olucaz...
Ayy teşekkür ederim bu sıcak karşılama için :) Ben 25 yaşındayım daha önce bir düşük yaptım epey bi ara vermiştim.
Şimdi yeniden başladık çalışmalara fazlaca umutlandım bu ay.. Kendi kendime belirti bile uydurmuş olabilirim :)
Bakalım hayırlısı...
Sen kaç yaşındasın? Senin bat bugün sanırım yoksa başkasıyla mı karıştırdım?
kuzum sen ayaklarini diktin mii ben ilk kez bu ay dikmiyorum vurup kafayı yatiyorum
Ovu testi bence harika bir icraat ama ovu testi kullansan kesin olacak diyede bie sart yok Allahim nezaman nasip ederse artık
inş. canım benim napıyım ağlasam neolucak ama galiba bu ay ben kendimi çok hazırlamamış demekki bide sizin sayenizde neşeliyim walla allah hayırlısını versin bide kasımda doğum günüm belki kısmet o zamanadır :))))
benle oyun oynuyo bugün kırmızılar gelecek gibiler ama gelmiyolar :) ayyy süper yaaa yuppyyyy kaç tane miniş miniş yeğenim olacak monbebecim en kısa zamanda sözünü tut cnm bekliyorum ona göre :) tabi kızlar sizden de :) ben
bu ay hep çalışacam kocişe fırsat vermicem nefes alması için :)))
aa evet kasımda belki sana doğum günü hediyesi olur. çok daha güzel. ben de peşinizden gelecek gibiyim. inşallah ben de senin kadar güçlü olurum canım
EEVET YAA bi belirtidir aldi basini gidiyo ama ben Allah'tan cok fazla takip edemiyorum zaten bu ayki ümidim kırıldı yani adet olcam gibi
kızlaarr adetıme 4 gun var kahverengı lekeler gelıyo korunmayı bıraktıgım aydan berı hep boyle adet habercısımıdır nedır anlamadım varmı benden baska boyle bısey yasayan 3aydır aynı adetten 5 6 gun once baslıyo...ve bugun adet sancıları baslar gıbı oldu sanırım bu ayda yok bısey
anlaştık canım saatleride aynı çalışalım ama :)))
Ben düzenli hic bisi yapamıyorumAtes olcme de cok guzel bir yontem kizlar oneriyorum..
neyse en azından nezaman yumurtluyomuşum onu görürüm.
gerçi hep düzenli olan reglim. korunmayı bırakınca iki aydır dengesizleşti. geçen ay 1 hafta geç geldi. bu ay da 5 gün erken geldi.
bilmeden stres mi yapıyorum acaba. denemeeler daha yeni olduğu için merak da fazla oluyo galiba. ama her geçen zaman biraz daha rahatlıyorum gibi. oluruna bırakmak en iyisi sanırım34:
olsun ben seni haberdar ederim :))) zaten burda özel hayat falan kalmıyor günleri bırak artık saatleri de biliyoruz :))) hiç merak etme yazarım :)anlaştık canım saatleride aynı çalışalım ama :)))
çok teşekkür ederim cnm benim.dualarım herzaman sizinle canım
ayy bebeğim duyan da 49 zannedecek, daha dur bakalım doğurganlık için gayet ideal bir yaştayız ben de 29'um ama eminim bizim tontişler biraz beklettikten sonra gelecek...Sakın kulak asma duyduklarına, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip edecek hepimize.ayyy heyecan yaptım hadi hayırlısı :) dua et bana cnm
yeni evlilerin ilk 1 yıl içerisinde eger problem yoksa çocuk sahibi olma olasılığı %95'miş. yaşa göre değişiyo tabi. İlk 3 ayda 27 yaş altı %50, 28 ve üstü %38 oranında bebek sahibi oluyomuş. cnm niye vücudun kabul etmesin, Allah doğru zamanda nasip edecek merak etme. yas kacti
Yas 29 oldu
ahh tup bebek için de biraz daha yardımcı olsa basbakanimiz
şimdi konuşulmuyor ama canım. artık bir dahaki hamilelik haberine kadar rahatızhayırlısı canım benim. seninle beraber kasıma geçebiliriz. benden kurtuluşun yok yani
Ates olcme de cok guzel bir yontem kizlar oneriyorum..
şimdi konuşulmuyor ama canım. artık bir dahaki hamilelik haberine kadar rahatızhayırlısı canım benim. seninle beraber kasıma geçebiliriz. benden kurtuluşun yok yani
saatlerinizi önceden ayarlamayı unutmayın haaa
olsun ben seni haberdar ederim :))) zaten burda özel hayat falan kalmıyor günleri bırak artık saatleri de biliyoruz :))) hiç merak etme yazarım :)
çok teşekkür ederim cnm benim.
ayy bebeğim duyan da 49 zannedecek, daha dur bakalım doğurganlık için gayet ideal bir yaştayız ben de 29'um ama eminim bizim tontişler biraz beklettikten sonra gelecek...Sakın kulak asma duyduklarına, Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip edecek hepimize.
hahhaha kocam erken davranırsa yok daha saatimiz gelmedi derim :))
Canim yaaa... Sozumu tutmak icin neler yapmam ki..
Vallahi ben ustume dusen gorevi yaptim..
kociste sagolsun yapti daha devam eder yani sorun degil..
gerisi Allah'ima kalmis.. Dualarima kalmis..
saatlerinizi önceden ayarlamayı unutmayın haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?