Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cok dogru..

Canim hadi arkadandayiz gelsin kirmizilar bugun ve sen bizi bir an once teyze yap yaahuuu..
Bizde seni teyze yapicaz bak soz !!
kizlar ele ele veriyoruz tam gaz devamm calismalara... hepimizde teyze olucaz...

benle oyun oynuyo bugün kırmızılar gelecek gibiler ama gelmiyolar :) ayyy süper yaaa yuppyyyy kaç tane miniş miniş yeğenim olacak monbebecim en kısa zamanda sözünü tut cnm bekliyorum ona göre :) tabi kızlar sizden de :) ben
bu ay hep çalışacam kocişe fırsat vermicem nefes alması için :)))

yalnız değilsin bebeğim o belirti uydurma işi hepimiz de olmuştur bi dönem :) evet cnm bat bugün henüz gelmediler ama gelse de bozmıcam moralimi kasımda tam gaz devam etcek çalışmalarım :) ben 29'um cnm. Son 3 aydır sıkı çalışıyorum ve bekliyorum artık bebişi

Ovu testi bence harika bir icraat ama ovu testi kullansan kesin olacak diyede bie sart yok Allahim nezaman nasip ederse artık

neyse en azından nezaman yumurtluyomuşum onu görürüm.
gerçi hep düzenli olan reglim. korunmayı bırakınca iki aydır dengesizleşti. geçen ay 1 hafta geç geldi. bu ay da 5 gün erken geldi.
bilmeden stres mi yapıyorum acaba. denemeeler daha yeni olduğu için merak da fazla oluyo galiba. ama her geçen zaman biraz daha rahatlıyorum gibi. oluruna bırakmak en iyisi sanırım34:

aa evet kasımda belki sana doğum günü hediyesi olur. çok daha güzel. ben de peşinizden gelecek gibiyim. inşallah ben de senin kadar güçlü olurum canım

Canim yaaa... Sozumu tutmak icin neler yapmam ki..
Vallahi ben ustume dusen gorevi yaptim..
kociste sagolsun yapti daha devam eder yani sorun degil..
gerisi Allah'ima kalmis.. Dualarima kalmis..

aa evet kasımda belki sana doğum günü hediyesi olur. çok daha güzel. ben de peşinizden gelecek gibiyim. inşallah ben de senin kadar güçlü olurum canım

inş. canım bende içimden öyle geçirdim walla:)) ol canım bizimde bi ay kısmetimiz vardır üzülme hayırlısı değilmiş de lütfen.....

EEVET YAA bi belirtidir aldi basini gidiyo ama ben Allah'tan cok fazla takip edemiyorum zaten bu ayki ümidim kırıldı yani adet olcam gibi

şimdi konuşulmuyor ama canım. artık bir dahaki hamilelik haberine kadar rahatız hayırlısı canım benim. seninle beraber kasıma geçebiliriz. benden kurtuluşun yok yani

bendensin canım tek farkla benim akıntı beyaz geliyo.. adete 4-5 gün kala kesiliyo.. ama bu ay çok ümitliydim ben yaaa:84:

Ates olcme de cok guzel bir yontem kizlar oneriyorum..
Ben düzenli hic bisi yapamıyorum ( ovuyude hic söylenenler gibi yapmadim cisimi filan tutmadim ama yakaladim kopkoyu iki çizgiyi ama kocis elimde patlatti ovu testini neyse )) ama ovu basit yani

Aynen öyle zamani vardir ve elbet gelecek bizim elimizede sipalarimiz bende de cokdu stres aman salladim bu ay hoc takılmadan belirtilere sağolsun kızlar inanilmaz eglenceliydi nasil gecti eylül bilemedim

anlaştık canım saatleride aynı çalışalım ama :)))
olsun ben seni haberdar ederim :))) zaten burda özel hayat falan kalmıyor günleri bırak artık saatleri de biliyoruz :))) hiç merak etme yazarım :)

dualarım herzaman sizinle canım
çok teşekkür ederim cnm benim.

şimdi konuşulmuyor ama canım. artık bir dahaki hamilelik haberine kadar rahatız hayırlısı canım benim. seninle beraber kasıma geçebiliriz. benden kurtuluşun yok yani

Noluyo size noluyo kizlar.. umudumuzu kaybetmek yok kirmizilar gelene kadar.. hep pozitif.. hep pozitif..

Hahahah ins kalırız ama onca saha muhabbetinden sonra kırmızı kart gormezsek iyidir :) senden kurtulmak zaten hic istemem seni kocaman seviyorum çünkü

Canim yaaa... Sozumu tutmak icin neler yapmam ki..
Vallahi ben ustume dusen gorevi yaptim..
kociste sagolsun yapti daha devam eder yani sorun degil..
gerisi Allah'ima kalmis.. Dualarima kalmis..

ohhh tamamdır o zaman, çalışmalar bittiyse sıra meyvesinde :) ben dua ederken hepimize ediyorum, yaşasınnnn teyze olmama az kaldı demek :) güzel haberini en kısa zamanda alayım da musmutlu olayım ben de cnm...

saatlerinizi önceden ayarlamayı unutmayın haaa

yaaa önce ebrulaleyle saati ayarlayacaz sonra da kocişleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…