Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

6 aylik evliym hic kornmadk cik dzenli ilskiye gremiyorum fakat yumurtlama gnlerne dikkat etmeye calisiyrm ama hicbir sonuc alamadm henuz

Canım stresten uzak durmaya çalış öncelikle. Fazla kilon varsa diyete gir hemen. Sağlıklı beslenmeyi ihmal etme ama. Şok diyetler uygulama. Doktora göründün mü? Adetlerin düzenli mi?

Noluyo size noluyo kizlar.. umudumuzu kaybetmek yok kirmizilar gelene kadar.. hep pozitif.. hep pozitif..

ama 18 yıldır her ay gördüğüm adet belirtileri bunlar ben napayım sen onu bunu bırak da sen ne yaptın onu söyle? konuşabildin mi doktorunla? kahverengi akıntın falan var mı hala?

Aynen öyle zamani vardir ve elbet gelecek bizim elimizede sipalarimiz bende de cokdu stres aman salladim bu ay hoc takılmadan belirtilere sağolsun kızlar inanilmaz eglenceliydi nasil gecti eylül bilemedim[/QUOTE]

en akıcı en eğlenceli en destekçi forum burası zaten. nezamandır dolaşıyorum sayfaları. en çok bu forumda kafam dağılıyor

Ben düzenli hic bisi yapamıyorum ( ovuyude hic söylenenler gibi yapmadim cisimi filan tutmadim ama yakaladim kopkoyu iki çizgiyi ama kocis elimde patlatti ovu testini neyse )) ama ovu basit yan

Canim buda cok basit.. her gun fix bir saate dilin altindan atesini olcuyorsun..
sonra o bilgiyi not ediyosun.. ates olcme topiginde kizlar cok guzel yorum yapiyo..
hem bir kac gun onceden ogrene biliyosun adet geliyomu hamilemisin degilmisin diye..

niye elinde patlati kiz..

nasıl yani? ovu garanti değil mi?
Tutcak diye garantisi yok tabiki bebeğimmm
Noluyo size noluyo kizlar.. umudumuzu kaybetmek yok kirmizilar gelene kadar.. hep pozitif.. hep pozitif..
Ahaha ben pozitifim ki sadece hamis değilim gibi ama olsun buay olmazsa önümüzdeki ay oluncaya kadar mikmik
onun için de yasa çıkıyordu ya da çıktı diye biliyorum ben canım. ee 3 çocuk isterse yardımcı da olacak elbet

Hii 3cocuk diyoda asgari ücretin kac para oldugunu biliyormu acaba nasil bakılacak o parayla 3 çocuk

inş. canım uğur getirirsin inş bana sen şimdi söyle bana ne zaman çalışmara başlayım :)

inşallah canımmm. şimdi şöyle söyliyim ben geçen ay sadece ovulasyon günlerimde çalışmıştım olmadı. bu ay 2 eylülde regl oldum. 7 eylülde bitti. 9 eylülde de başladık taa 23 eylüle kadar. yani adet bittikten bi hafta sonra başlayıp, diğer adete 1 hafta kala bıraktık
9-11-13-15-17-19-21-23 bu günlerde yani 8 kez çalışma olmuş

güzel taktik tutmuş işte :)) benimde o zaman 7-8 biter hemen gün aşırı başlayım o zaman ne dersin :)))

Tutcak diye garantisi yok tabiki bebeğimmm
Ahaha ben pozitifim ki sadece hamis değilim gibi ama olsun buay olmazsa önümüzdeki ay oluncaya kadar mikmik
insalalh bu ay olucak kizlar..
ama 18 yıldır her ay gördüğüm adet belirtileri bunlar ben napayım sen onu bunu bırak da sen ne yaptın onu söyle? konuşabildin mi doktorunla? kahverengi akıntın falan var mı hala?
olsun olsun.. pozitif kalalim.. insallah gelmezlerde sende yanilmis olursun..
Canim aradim dediki iliski sirasinda zorlama falan olduysa ondan olabilir veya yumurta catladi ondan.. bugun de kahverengi geldi bitti kan deyince tamam dedi korkulacak bisey yok eger devam ederse acile git dedi..
nasıl yani? ovu garanti değil mi?
Ovu yu bilmiyorum ben hic denemedim ben 1.5 aydir ates olcuyorum.. her sabah ..
ohhh tamamdır o zaman, çalışmalar bittiyse sıra meyvesinde :) ben dua ederken hepimize ediyorum, yaşasınnnn teyze olmama az kaldı demek :) güzel haberini en kısa zamanda alayım da musmutlu olayım ben de cnm... :)))
AMin insallah insallah.. allah'im yuzume baksin.. kocama dogum gunu hediyesi olarak baba olacagini soyleyeyim.. sizlerede teyze olacaginizii insallah..

yok ben kişisel saatlerinizden bahsediyorum. hani filmlerde derler ya. saatlerimizi ayarlayalım diye. onun gibi

tmm işte tatlım ayarladığımız saati kaçırmayım diye o saate alarm kurucam :))))))) o gün misafir filan gelirse hiç anlamam kovarım ha :))

Son düzenleme:

yok bebeğim tutması için değil. o koyu kırmızıları gördüğümüz günden bahsediyorum. o garanti mi diye?

Aynen öyle zamani vardir ve elbet gelecek bizim elimizede sipalarimiz bende de cokdu stres aman salladim bu ay hoc takılmadan belirtilere sağolsun kızlar inanilmaz eglenceliydi nasil gecti eylül bilemedim

en akıcı en eğlenceli en destekçi forum burası zaten. nezamandır dolaşıyorum sayfaları. en çok bu forumda kafam dağılıyor[/QUOTE]
Ahaha evet harika bu ekim topiki bem hix gitmek istemiyorum yawww

Isye o fix bence cok zor çünkü hic bi anim hi anımi tutmuyo :)) ovuyude görmen lazim bi sabah yapıyorum iki gun sonra aksam falan filan derken yakaladım kocam telefondan vakit bulupda mikmikleyemedi bende sinir oldum döndüm arkami yattim ertesi gun mikmik oldu :))

AYY İNŞALLAH CNM, kızzzz çok hoşuma gitti bu haa, sen anne, kocişin baba, ben de teyze :))) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...bundan güzel d.günü hediyesi mi olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…