6 aylik evliym hic kornmadk cik dzenli ilskiye gremiyorum fakat yumurtlama gnlerne dikkat etmeye calisiyrm ama hicbir sonuc alamadm henuz
Noluyo size noluyo kizlar..umudumuzu kaybetmek yok kirmizilar gelene kadar.. hep pozitif.. hep pozitif..
Ben düzenli hic bisi yapamıyorum( ovuyude hic söylenenler gibi yapmadim cisimi filan tutmadim ama yakaladim kopkoyu iki çizgiyi ama kocis elimde patlatti ovu testini neyse )) ama ovu basit yan
Tutcak diye garantisi yok tabiki bebeğimmmnasıl yani? ovu garanti değil mi?
Ahaha ben pozitifim ki sadece hamis değilim gibi ama olsun buay olmazsa önümüzdeki ay oluncaya kadar mikmikNoluyo size noluyo kizlar..umudumuzu kaybetmek yok kirmizilar gelene kadar.. hep pozitif.. hep pozitif..
onun için de yasa çıkıyordu ya da çıktı diye biliyorum ben canım. ee 3 çocuk isterse yardımcı da olacak elbet
olsun ben seni haberdar ederim :))) zaten burda özel hayat falan kalmıyor günleri bırak artık saatleri de biliyoruz :))) hiç merak etme yazarım :)
çok teşekkür ederim cnm benim.
hahhaha kocam erken davranırsa yok daha saatimiz gelmedi derim :))
oyunbozanlık yok arkadaşım önce senle ben saati kararlaştıracaz sonra kocişleri ayarlayacaz ona göre :))))) valla orasına karışmam kocişine saatimiz gelmedi daha demek senin işin malum :))))))))))
inş. canım uğur getirirsin inş bana sen şimdi söyle bana ne zaman çalışmara başlayım :)
Hahahah ins kalırız ama onca saha muhabbetinden sonra kırmızı kart gormezsek iyidir :) senden kurtulmak zaten hic istemem seni kocaman seviyorum çünkü
oyunbozanlık yok arkadaşım önce senle ben saati kararlaştıracaz sonra kocişleri ayarlayacaz ona göre :))))) valla orasına karışmam kocişine saatimiz gelmedi daha demek senin işin malum :))))))))))
tmm ama benim evde bide velet var önce onu uyutmam lazım :)))) oda sanki içinemi doğuyor ne tam mikmik günü geç yatıyor :))
alarm kurucam :)))
inşallah canımmm. şimdi şöyle söyliyim ben geçen ay sadece ovulasyon günlerimde çalışmıştım olmadı. bu ay 2 eylülde regl oldum. 7 eylülde bitti. 9 eylülde de başladık taa 23 eylüle kadar. yani adet bittikten bi hafta sonra başlayıp, diğer adete 1 hafta kala bıraktık
9-11-13-15-17-19-21-23 bu günlerde yani 8 kez çalışma olmuş
insalalh bu ay olucak kizlar..Tutcak diye garantisi yok tabiki bebeğimmm
Ahaha ben pozitifim ki sadece hamis değilim gibi ama olsun buay olmazsa önümüzdeki ay oluncaya kadar mikmik
olsun olsun.. pozitif kalalim.. insallah gelmezlerde sende yanilmis olursun..ama 18 yıldır her ay gördüğüm adet belirtileri bunlar ben napayımsen onu bunu bırak da sen ne yaptın onu söyle? konuşabildin mi doktorunla? kahverengi akıntın falan var mı hala?
Ovu yu bilmiyorum ben hic denemedim ben 1.5 aydir ates olcuyorum.. her sabah ..nasıl yani? ovu garanti değil mi?
AMin insallah insallah.. allah'im yuzume baksin.. kocama dogum gunu hediyesi olarak baba olacagini soyleyeyim.. sizlerede teyze olacaginizii insallah..ohhh tamamdır o zaman, çalışmalar bittiyse sıra meyvesinde :) ben dua ederken hepimize ediyorum, yaşasınnnn teyze olmama az kaldı demek :) güzel haberini en kısa zamanda alayım da musmutlu olayım ben de cnm... :)))
tmm ama benim evde bide velet var önce onu uyutmam lazım :)))) oda sanki içinemi doğuyor ne tam mikmik günü geç yatıyor :))
saati önceden kararlaştıralım o tontişi de 1 saat öncesinde sok yatağa sen :))) kıyamam ona da yaaa benim için kocaman öp o minişi de
yok ben kişisel saatlerinizden bahsediyorum. hani filmlerde derler ya. saatlerimizi ayarlayalım diye. onun gibi
Tutcak diye garantisi yok tabiki bebeğimmm
Ahaha ben pozitifim ki sadece hamis değilim gibi ama olsun buay olmazsa önümüzdeki ay oluncaya kadar mikmik
Hii 3cocuk diyoda asgari ücretin kac para oldugunu biliyormu acaba nasil bakılacak o parayla 3 çocuk
güzel taktik tutmuş işte :)) benimde o zaman 7-8 biter hemen gün aşırı başlayım o zaman ne dersin :)))
Aynen öyle zamani vardir ve elbet gelecek bizim elimizede sipalarimiz bende de cokdu stres aman salladim bu ay hoc takılmadan belirtilere sağolsun kızlar inanilmaz eglenceliydi nasil gecti eylül bilemedim
Canim buda cok basit.. her gun fix bir saate dilin altindan atesini olcuyorsun..
sonra o bilgiyi not ediyosun.. ates olcme topiginde kizlar cok guzel yorum yapiyo..
hem bir kac gun onceden ogrene biliyosun adet geliyomu hamilemisin degilmisin diye..
niye elinde patlati kiz..
saati önceden kararlaştıralım o tontişi de 1 saat öncesinde sok yatağa sen :))) kıyamam ona da yaaa benim için kocaman öp o minişi de
hahahah tmm öperim canım çok kardeş istiyor :)) tmm 1 saat öncesinden sokarım yatağa olmadı uyursan oyuncak alıcam derim :))))
insalalh bu ay olucak kizlar..
olsun olsun.. pozitif kalalim.. insallah gelmezlerde sende yanilmis olursun..
Canim aradim dediki iliski sirasinda zorlama falan olduysa ondan olabilir veya yumurta catladi ondan.. bugun de kahverengi geldi bitti kan deyince tamam dedi korkulacak bisey yok eger devam ederse acile git dedi..
Ovu yu bilmiyorum ben hic denemedim ben 1.5 aydir ates olcuyorum.. her sabah ..
AMin insallah insallah.. allah'im yuzume baksin.. kocama dogum gunu hediyesi olarak baba olacagini soyleyeyim.. sizlerede teyze olacaginizii insallah..
evet kuzum öyle yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?