insalalh bu ay olucak kizlar..
olsun olsun.. pozitif kalalim.. insallah gelmezlerde sende yanilmis olursun..
Canim aradim dediki iliski sirasinda zorlama falan olduysa ondan olabilir veya yumurta catladi ondan.. bugun de kahverengi geldi bitti kan deyince tamam dedi korkulacak bisey yok eger devam ederse acile git dedi..
Ovu yu bilmiyorum ben hic denemedim ben 1.5 aydir ates olcuyorum.. her sabah ..
AMin insallah insallah.. allah'im yuzume baksin.. kocama dogum gunu hediyesi olarak baba olacagini soyleyeyim.. sizlerede teyze olacaginizii insallah..
Ahaha evet harika bu ekim topiki bem hix gitmek istemiyorum yawwwen akıcı en eğlenceli en destekçi forum burası zaten. nezamandır dolaşıyorum sayfaları. en çok bu forumda kafam dağılıyor
Insallah canim bende bayildim.. hem bayram hem kocisin dogum gunu.. ohhhhhhAYY İNŞALLAH CNM, kızzzz çok hoşuma gitti bu haa, sen anne, kocişin baba, ben de teyze :))) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...bundan güzel d.günü hediyesi mi olur yaaa
yok ben kişisel saatlerinizden bahsediyorum. hani filmlerde derler ya. saatlerimizi ayarlayalım diye. onun gibi
hahahah tmm öperim canım çok kardeş istiyor :)) tmm 1 saat öncesinden sokarım yatağa olmadı uyursan oyuncak alıcam derim :))))
oyuncak, yaş pasta ne istiyosa artık :) yeter ki uyusun :)) kız benim 7 sinde biter eger bugün olursam ona göre haa :)))
tmm işte tatlım ayarladığımız saati kaçırmayım diye o saate alarm kurucam :))))))) o gün misafir filan gelirse hiç anlamam kovarım ha :))
Ahaha evet harika bu ekim topiki bem hix gitmek istemiyorum yawww
Isye o fix bence cok zor çünkü hic bi anim hi anımi tutmuyo :)) ovuyude görmen lazim bi sabah yapıyorum iki gun sonra aksam falan filan derken yakaladım kocam telefondan vakit bulupda mikmikleyemedi bende sinir oldum döndüm arkami yattim ertesi gun mikmik oldu :))
benim heyecanım artıyo bebişim yaaaaa...bişi söyle de rahatlat beni lütfeeennnn
oyuncak, yaş pasta ne istiyosa artık :) yeter ki uyusun :)) kız benim 7 sinde biter eger bugün olursam ona göre haa :)))
yeterki uyusun :))) inş olmazsın canım ya ama olursanda üzülme sakın ben hastalandım ama üzülmedim baksana çok keyifli bu topik üzülmeye fırsat yok :))))
wwoooowwww... çok kararlıyız bu ay
heyecanlı olman normal canım benim ama zırt pırt tuvalete gitmemeye çalış. o seni hem daha çok heyecanlandırır hem de çok yorar. biliyorum zor ama en azından arada bir git wcye, her dakka değil
yaa iki gündür burayı okuya okuya kendimi hamile gibi hissetmeye başladım batlar gelince muhabbet değişti kızlar1,5 ay önce kürtaj olmama rağmen oturup bende belirti arıcam artık hee:26:
evet bak eylülde sanki hastlanıcağım içime doğmuştu ve öyle oldu ama bidaki ayda sanki tutucak gibi geliyor niye bilmiyorum inş. hislerim doğru çıkar :)
tmm tutmazsa sorarım sana :)))) (hamilelikte alıngan oluyor insan sakın alınma canım şaka yapıyorum :)))
yaa iki gündür burayı okuya okuya kendimi hamile gibi hissetmeye başladım batlar gelince muhabbet değişti kızlar1,5 ay önce kürtaj olmama rağmen oturup bende belirti arıcam artık hee:26:
ben de buna çok inanırım. kadınların hisleri çok kuvvetli gerçekten. hadi bakalım canım inşallah
Dilketin eger hasta olursammmmm oturcammmm sabahaaaa kadaaar iccemmmm :)) bana eslikkk et olarmi bebegim
heyecanlı olman normal canım benim ama zırt pırt tuvalete gitmemeye çalış. o seni hem daha çok heyecanlandırır hem de çok yorar. biliyorum zor ama en azından arada bir git wcye, her dakka değil
yok kota koydum onda da kendime saatte 1 kez gidiyorum :))) ama beklemek en zoruymuş yaa, dayanamadım test almaya gidiyodum feci yağmur ve gökgürültüsü var. vazgeçtim gitmedim, k.v de bilmiyor ya durumu o da sen kas gevşetici alacaktın gitmiyor musun diyip duruyo :) bunda da bi hayır vardır bekliyim bari cumaya kadar.
Dilketin eger hasta olursammmmm oturcammmm sabahaaaa kadaaar iccemmmm :)) bana eslikkk et olarmi bebegim
hahahahaAllahım nasip etsin inşallah tutar canım dualarım seninle
evet bak eylülde sanki hastlanıcağım içime doğmuştu ve öyle oldu ama bidaki ayda sanki tutucak gibi geliyor niye bilmiyorum inş. hislerim doğru çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?