Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ohhh rahatladım valla. hadi gözün aydın canım. ama sen yine de 8 ekimde git doktora. zaten zor koparmışsın randevuyu bana da ovu kolay geliyor canım. sabahın köründe gözümü zor açıyorum. saati erteleye erteleye bir hal oluyorum. bir de ateş ölçerken düşünemiyorum kendimi ama tabi büyük konuşmamak da lazım bebiş insana herşeyi yaptırır. inşallah eşine hayatının en güzel doğum günü hediyesini bu ay verirsin canım

en akıcı en eğlenceli en destekçi forum burası zaten. nezamandır dolaşıyorum sayfaları. en çok bu forumda kafam dağılıyor
Ahaha evet harika bu ekim topiki bem hix gitmek istemiyorum yawww
Isye o fix bence cok zor çünkü hic bi anim hi anımi tutmuyo :)) ovuyude görmen lazim bi sabah yapıyorum iki gun sonra aksam falan filan derken yakaladım kocam telefondan vakit bulupda mikmikleyemedi bende sinir oldum döndüm arkami yattim ertesi gun mikmik oldu :))[/QUOTE]
Hayirlisi bakalim
AYY İNŞALLAH CNM, kızzzz çok hoşuma gitti bu haa, sen anne, kocişin baba, ben de teyze :))) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...bundan güzel d.günü hediyesi mi olur yaaa
Insallah canim bende bayildim.. hem bayram hem kocisin dogum gunu.. ohhhhhh
hadi insallah allah'im dualarimi kabul eder.

yok ben kişisel saatlerinizden bahsediyorum. hani filmlerde derler ya. saatlerimizi ayarlayalım diye. onun gibi

benim heyecanım artıyo bebişim yaaaaa...bişi söyle de rahatlat beni lütfeeennnn

Hayirlisi bakalim

Insallah canim bende bayildim.. hem bayram hem kocisin dogum gunu.. ohhhhhh
hadi insallah allah'im dualarimi kabul eder. [/QUOTE]

hadi hayırlısı aminnnn inşallahhhh...bugün nasılsın? kanama bitti di mi?

yaa iki gündür burayı okuya okuya kendimi hamile gibi hissetmeye başladım batlar gelince muhabbet değişti kızlar 1,5 ay önce kürtaj olmama rağmen oturup bende belirti arıcam artık hee:26:

Dilketin eger hasta olursammmmm oturcammmm sabahaaaa kadaaar iccemmmm :)) bana eslikkk et olarmi bebegim

yaa iki gündür burayı okuya okuya kendimi hamile gibi hissetmeye başladım batlar gelince muhabbet değişti kızlar 1,5 ay önce kürtaj olmama rağmen oturup bende belirti arıcam artık hee:26:

Canımcım sen okuma o belirtileri :)) biz kendi davulumuzu calalim yine bildigimiz gibi

o muhabbet kapandı canım. okuma sen onları okuma baktın belirti ile ilgili bişey var hemen geç o konuşmayı. ben öyle yapıyorum.

Dilketin eger hasta olursammmmm oturcammmm sabahaaaa kadaaar iccemmmm :)) bana eslikkk et olarmi bebegim

geçen hafta eltime gittiğimde önümde şişe şişe içkiler... bir iki yudum aldım sonra vicdan yaptım. içimde kaldı şimdi evde rakı-şalgam var... evden kadeh kaldırım sana canım internetim de yüklenir o zaman... ohhhhh sefamız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…