Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok sagol canim benim ilgin icin hersey icin.. allah razi olsun..
8inde gidicem zaten kesin ama canim merak ediyorum
eger bebis varsa doktor o tarihte gorur mu ?? 24.gunum olucak o gun ve ben 28.gunde adet oluyorum..
kocisime haberi vemek isterim dogum gunune benim bat 12-13 ekim onun dogum gunu 10 ekim
Hayirlisi bakalim
Insallah canim bende bayildim.. hem bayram hem kocisin dogum gunu.. ohhhhhh
hadi insallah allah'im dualarimi kabul eder.
hadi hayırlısı aminnnn inşallahhhh...bugün nasılsın? kanama bitti di mi?
Amin insallah canim.. kizlar bugun kanamam o pembe kan bitti fakat arda bir iki damla kahverengi lekeler geliyo..
doktoru aradim.. iliskide zorlanmada olabilir dedi (bence olamaz cunku cok rahat oldu) ve yumurtlamda olur boyle seyler dedi. .ama devam ederse kan felan gelirse tekrar acile git dedi..

ben de buna çok inanırım. kadınların hisleri çok kuvvetli gerçekten. hadi bakalım canım inşallah
Benim bukonuda hissiyatim gos bebegim yaww
ben ederim video konferansla içeriz kız ama hamile kalırsan kimle içicem ben kocamda içmiyo :84:

Sen hamile kalirsan ben napcam kadeh kaldirirz artık hamile kalan benim kocis icerde bu konuda beni anlayacaği icin icmesede olar:84:

Allah Allahhh kahverengi leke olmasaydı ben de tahriş olmuştur belki dicektim. Benim de biraz kanamam olmuştu ilişkiden sonra sorduğumda doktor öyle söylemişti. İnşallah geçer. Devam ederse ihmal etme ama git doktora cnm.

Bende eslik ederim sana canimmm
Bu ayda olmazsaa kesip aticammm bende kusumu
Hahahaha gidişat onu gösteriyor kuşum ilk icelim sonra koparıp atariz yaww
Ohhh walla harika olar bizdede var raki salgam viski ve votka ben votkayla baslar hizimi alamazsam rakiya sararim çünkü viski icemiyorum
ben zerre kadar hamile oldugumu hissetmiyorum.. boş beden işte anlamsız ufffffffff :84:

Bende hissetmiyorum artik yawe hic bi belirtim yok bu seferde ıskaladim tuu allah beni netmiye

ya canım uflama senin hislerinin tersi çıkar belki herkesinki dğru çıkıcak değilya :)

annem aradı rüyamda gördüm doktor kontrolüne gidiyodun diyo evli mutluda bu ay beni hamile görmüştü hayrolsun diyorum bende dün kendimi görünce iyi olsun diyorum kendimi dinliyorum bi ama yok bildigin ben yani hiçbi degişiklik yok :106:

Insallah devam etmez kotu birsey degildir 8inde gidicem doktora..

ohhhhh ne güzel valla ama yinede inşallah olmazsın kuzumm. aman bebiş gelsin de varsın bi iki sene içmeyelim dimi

Aynen öyle kuzumdaa adet olursam iccem bu kutusum icin bu kocamkn kuşu için bu mikmik icin diye sıralicam ardardina yumyum spos devam etcem ne varsa obu testi icinde iccem ohhhh yandan yandan

hayır olsun inş. yok yok dersin çıkar hep öyle olmazmı zaten bakmayın siz bana ben yok dedim kırmızlar geldi ama size gelmez inş.

cnm bn bgun oldum bnıde cagrdı 3. gunu cumaya denk gelyo cuma gtcem bakalım napcak btun ıslerm tammdı hsg cekındm btun hepsı tamam adet olmm sanıyodum ama malesef 3. gunu gel ddı
elammmm cok üzüldüm yaa RABBİM büyük inş sende hamiş kalırda havalara ucarsın üzülme nolurrr
uzulmyorum cnm esım uzulme kıyamam zamanı var demekkı ddı telefnda
cnm ya bnmde btun ıslemler yapıldı rahm flmıde cekındm 3. gunu cagrdı neye baslar doktor sen blyomusun
ohhhhh ne güzel valla ama yinede inşallah olmazsın kuzumm. aman bebiş gelsin de varsın bi iki sene içmeyelim dimi
kıs nkadar kaynams bu topk basm agrıdı oku oku

Elaam okuma bebegim hic de üzülme zamani değildir kasima geccem bebde bu gidişle zati hic takma kafana allahım bizede nasip etcek üzülme

elaaam canım üzülme herşeyde bi hayır vardır üzülme ne olur benimde kırmızılar geldi bugün bi dahaki ay son şansım tutmazsa biypsi yapılacak belkide o bölgeyi almalarına izin veririm napalım hakkımızda hayırlsı neyse o olsun :)

yok bir bebişimmm
hayatta herşey kısmett
bitti mikmiklerim
ömrümü mikmikle harab ettim

ağla sipoşum nasip değilmiş hamişlik
rahat ol yumoşum sana hakkımı helal ettim
..

ÇOK MU DEPRESİFİM NEEE AMA NAPİM AĞRILARIM ÇOĞALDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…