Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım normali klomen igne rahim filmi aşılama tüp bebek bu şekilde gider sıra... Dilerim Rabbim çok bekletmez hiçbirimizi

Elaam okuma bebegim hic de üzülme zamani değildir kasima geccem bebde bu gidişle zati hic takma kafana allahım bizede nasip etcek üzülme

uzulmuyorum kıslar coooooooook saolun ıykı varsnz cuma gunu doktora gtcem tedavye baslansın

ne demek canım benim. senden de Allah razı olsun. burda birbirimizin sıkıntılarını da sevinçlerini de paylaşıyoruz biz. tam bilmiyorum bu durumları ama 28 günde bir olup o gün 24üne geliyorsa görmesi lazım ya da kanda çıkması lazım

Bizimi aglatican kiz.. yapma boyle !!

esrarengiz nolur 8 ine kırmızılarım geldiginde bu şarkıyı tekrar yaz bana koptum resmen insanda yas tutacak hal bırakmıyor

canım normali klomen igne rahim filmi aşılama tüp bebek bu şekilde gider sıra... Dilerim Rabbim çok bekletmez hiçbirimizi

rahm flmı cekındm ama klomen vermedı acaba cuma gunu mu verr bde asılama zor mu yanı adım adım asılamaya gderken nler ıstcek dr

Canim benim yaa evet iyiki varsiniz bacilarim hepinizde..
insallah cikar canim o zaman varsa bebisim..

eveeeett :) 7 li bi tarih vardı senin isminin karşısında yaa inşallah hamilesindir canım :)

tatlım bende henüz gelen giden yok ama gelecek belli :) bu aydan umudum yok. gelip geçse de önümüze baksak :)

Test yapmadın mı ? :)) bende yumurtlama gününü hesaplayamıyorum ilk defa bu ay gecikme oldu artık öylesine bakalım neler olacak :)

Aynen öyle kuzumdaa adet olursam iccem bu kutusum icin bu kocamkn kuşu için bu mikmik icin diye sıralicam ardardina yumyum spos devam etcem ne varsa obu testi icinde iccem ohhhh yandan yandan

hahahahahaha alemsin bende geçen ay adet olduğum gün öyle yapmıştım sabaha kadar rakı içtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…