Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy yok ben zayıf yanımı normal hayatımda birlikte oldugum insanlara yansıtamam.. kocam bile bir bilemedin iki kez görmüştür agladıgımı :84:

içince ağlıyor musunki sen?????? hem kocan o senin ağlasan ne olacakki? hem herzaman güçlü olmak iyi değildir sonra bir sürü yük yüklenir üzerine insanın. valla ben ağlıyorum hem de zırıl zırıl :84::84:

Sen üzülme bebişim incinme
canımıniçi gel artık üzme
bana hediye bıraktın tüm kederleri
ben ağlarım kırmızıları görünce...

bilirsin aslında nasıl gelindiğini
isterdin hani sende gelmeyi
ama sipoştan yanadır ya hep yumoş..
bitir şu batları al gel kendini

yenik düştüm kırmızı göre göre
hamişim sandım aslında ümitsizliğimdi..
anladım buayda gelmiceğini..
umutlanmıştım üstelik suç benimdiiiiiii

Son düzenleme:

bu konuda doğrudur bende de yok ama bazı konularda çok kuvvetli hissettiğim şeyler çıkıyor canım. senin de öyledir mutlaka. yok diyorsun o an öyle değil böyle...

Evet genelde benimde öyle ama bu konuda yok hic sen testmi dedin az önce belli olurmu ki yapsan

Bbugunki bestemissss

Su dunyada bebis buyuk ihtiyac
Herkes yumyuma sposlaraaaa muhtacc
Hepsiyle dost ol hepsiyle arkadas
Aylarimiz geciyor bak yavas yavas
O ayda.bu ayda su aydadir:18:
Su ayda bu ayda o aydadir
Rabbim ne zaman verirseee aslinda bebis o aydadirr
Hobaaa

karıştırma be güzelim. mideyi bozuyor sonra :100: rakı şalgam iyidir. yanına da tarator yaparım.. peynir bir de... ohhh missss.. bir de türkü cdsi..... arabesk de olabilir

:)) katılıyorum, sonra birikip patlıyo insan. bende ağlayıp duruyorum valla hiç de tutmam eşimle sarılıp ağlıyoruz güzel güzel

SENDE AGLAMA O ZAMAN...
HERSEYIN HAYIRLISI..

Ama beste cok guzel olmus..

sen aglama yumosum sana dayanamam
aglama yumosum sana kıyamam
al kocişim spoş senn olsun
sposun bnleeeeeeeeeeeee kalırsa yasayamammmmmm

hadi bakalım inşallah. ama sen dinleme kendini. oluruna bırak

aaaaaa ilaydama yazdığım parçadan esinlenilmişşşş

ama güzel olmuş müzik aynı sözler farklı

içince aglamak degil o moralim bozuk ya zaten herhalukarda aglayıp rahatlamak isticem.. dedigin dogruda ben yapamam işte.. geçen ay tedavi oldum ilaç aldım igne yaptırdım tam diyoruz ki kesin bu ay hemde ikiz.. bi baktık bebek yok.. söyledim söylerken gözlerim yandı resmen kıpkırmızı oldu ama aglamadım.. ddedi ki aman ha aglama feminen duyguların zarar görmesin.. ve gögsüne bastırdı beni ikinci defa orda agladım sanırım :85: :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…