rahm flmı cekındm ama klomen vermedı acaba cuma gunu mu verr bde asılama zor mu yanı adım adım asılamaya gderken nler ıstcek dr
yok cnm ya ne olduğumu ben de bilmiyorum ki, bugün batım ama henüz ziyaretçim yok :) sabah saatlerinde yoktu heyecan da şimdi sanki biri adrenalin verdi vücuduma :)
bi test yapıver canım..
ayy yok ben zayıf yanımı normal hayatımda birlikte oldugum insanlara yansıtamam.. kocam bile bir bilemedin iki kez görmüştür agladıgımı :84:
neyi söylemedin ne kaçırdımmmmm
bebeğim saatte 1 kez lavaboya gidip kontrol ediyorum da kırmızılar geldi mi diye son 20 dakika kaldı diyodum. kocişe kesin olacam dedim ümitlenmesin diye ama hala olmadım.
Canım stresten uzak durmaya çalış öncelikle. Fazla kilon varsa diyete gir hemen. Sağlıklı beslenmeyi ihmal etme ama. Şok diyetler uygulama. Doktora göründün mü?
70 kiloyum adetlerim duzenli ilk ewlndigm zmn enfeksiyondan dolayı gttim we muayene ederkn cok canmi acıttılar hem olmsuz sonuc olr dye hemde yne ayni acıyı cekmekten korkuyorum
yok bir bebişimmm
hayatta herşey kısmett
bitti mikmiklerim
ömrümü mikmikle harab ettim
ağla sipoşum nasip değilmiş hamişlik
rahat ol yumoşum sana hakkımı helal ettim..
Oyyyy canim benim güzel beste ve cok duygusal
ÇOK MU DEPRESİFİM NEEEAMA NAPİM AĞRILARIM ÇOĞALDI
bu konuda doğrudur bende de yok ama bazı konularda çok kuvvetli hissettiğim şeyler çıkıyor canım. senin de öyledir mutlaka. yok diyorsun o an öyle değil böyle...
eveeeett :) 7 li bi tarih vardı senin isminin karşısında yaa inşallah hamilesindir canım :)
Hahahaha gidişat onu gösteriyor kuşum ilk icelim sonra koparıp atariz yaww
Ohhh walla harika olar bizdede var raki salgam viski ve votka ben votkayla baslar hizimi alamazsam rakiya sararim çünkü viski icemiyorum
Bende hissetmiyorum artik yawe hic bi belirtim yok bu seferde ıskaladim tuu allah beni netmiye
içince ağlıyor musunki sen?????? hem kocan o senin ağlasan ne olacakki? hem herzaman güçlü olmak iyi değildir sonra bir sürü yük yüklenir üzerine insanın. valla ben ağlıyorum hem de zırıl zırıl :84::84:
son 20 dak :) 20 dak sonra bi daha gitcem :)))) yok cnm söylemedim kocişe bile kesin gelecek kırmızılar dedim...olursa sürpriz olsun :)
yerim seniiiiiiiiiiiiihadi az kaldı dayannnnnnnn
SENDE AGLAMA O ZAMAN...
HERSEYIN HAYIRLISI..
Ama beste cok guzel olmus..
annem aradı rüyamda gördüm doktor kontrolüne gidiyodun diyoevli mutluda bu ay beni hamile görmüştü hayrolsun diyorum bende dün kendimi görünce iyi olsun diyorum kendimi dinliyorum bi ama yok bildigin ben yani hiçbi degişiklik yok :106:
bi test yapıver canım..
boşuna hayal kırıklığı yaşamim diye cumaya kadar bekleyip öyle yapsam testi diyorum tabi olmazsam. Söz verdim kendime belirti aramıcam, günüm geçmeden test yapmıcam diye. Sürpriz olursa bebiş olur olmazsa çalışmalara tam gaz devam edecem.
sen aglama yumosum sana dayanamam
aglama yumosum sana kıyamam
al kocişim spoş senn olsun
sposun bnleeeeeeeeeeeee kalırsa yasayamammmmmm
yerim seniiiiiiiiiiiiihadi az kaldı dayannnnnnnn
:))) bebeğim bu kontrol işini de 2-3 saate çıkarim ben bari :) psikolojik olarak daha daha iyi hissederim :) hadi bakalım diyorum ya mens gelmezse sürpriz olur, gelirse bi dahaki ay çalışıp teyze yapacam sizi :)
dilketinimmmm testmi yaptın ne oldu kıs hamişmisinnnnn yoksaaa:124::124:
Bbugunki bestemissss
Su dunyada bebisbuyuk ihtiyac
Herkes yumyuma sposlaraaaa muhtacc
Hepsiyle dost ol hepsiyle arkadas
Aylarimiz geciyor bak yavas yavas
O ayda.bu ayda su aydadir:18:
Su ayda bu ayda o aydadir
Rabbim ne zaman verirseee aslinda bebis o aydadirr
Hobaaa
içince ağlıyor musunki sen?????? hem kocan o senin ağlasan ne olacakki? hem herzaman güçlü olmak iyi değildir sonra bir sürü yük yüklenir üzerine insanın. valla ben ağlıyorum hem de zırıl zırıl :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?