çok tşk. bu arada cvplarınızı okuyunca heyecandan unutuyordum hamişlerimizi kutluyorum Rabbim sağ sağlim herşeyiyle sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ve biz bekleyenlerinde göbişlerini mercimeklerle doldursun amin :))
ne kadar tatli bir topigimiz var yaa..
Bayiliyorum... !! Birbirimize yardimci oluyoruz..
Sizi seviyorum bacilarim..
Güzel haberi duymak için bende çok dua ediyorum senin için canıım ,bütün sıkıntıların bebişinle beraber yok olup gider inşallah , lütfen hep güzel anları düşün ve hep bebiş sayfaların da gezin, yoksa zorla getiririm seni buraya:)))) Güzel günler göreceğiz güneşli günler
kızlar göbüşümde yer kalmadı
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
aklıma gelenleri yazdım hayırlısı olsuuunnnbunu ilk defa sizden duydum nası olcak ne zaman silinicek buu
ben yokummmm
Ayy ölüyorummmmmmmm iki buçuk saattir buz dolabiyla uğraştım yaaa butuuun herşeyi çıkardım sildim temizledim geri yerleştirdim b
Bana yer kalmadı mı yani şimdi.
başka bende kac gündür erteliyordum bi gazla başladım miss gibi oldu kurban dolayisiyla sildim bende temiz temiz olsun diye
ayyy kuzumm dur hemen yazıyorum
bende yokum listedeeben oksuz ben yetimmm
başka bende kac gündür erteliyordum bi gazla başladım miss gibi oldu kurban dolayisiyla sildim bende temiz temiz olsun diye
ay teşekkür ederim tatlım unutmadigin için allah razi olsun canım benimmm..rabbim yawrunu sag salim kucaginda gormeyi nasip etsin ins hayirli evlat olsun inssssss
Hepinize iyi aksamlar guzel bayanlarr
Bakalim yarin kimler verecek bebis haberi.
Merakla bekliyorum
kızlar göbüşümde yer kalmadı
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
aklıma gelenleri yazdım hayırlısı olsuuunnnbunu ilk defa sizden duydum nası olcak ne zaman silinicek buu
yok yemiyorum tatlimda sen sorunca bi anda agzim sulandiii :125:
yok yemiyorum tatlimda sen sorunca bi anda agzim sulandiii :125:gidip yiyim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?