çektimmmm bileeeeeeay çok eğlenceli bunların resmini cek canım ilerde bebisine gösterisin bunlari yaptim seni öğrendiğim de diye
zeycanımm
esrarengizz
seremcemm
ve nisaa sizler de varsınızzz
canım mesajımı görmedin galiba :):)İlayda o sercem ben miyim yoksa başka birimi ben değilsem benim adımı sıkıştır biyere yaaa :):)
zeycanımm
esrarengizz
seremcemm
ve nisaa sizler de varsınızzz
bendensin canım tek farkla benim akıntı beyaz geliyo.. adete 4-5 gün kala kesiliyo..ama bu ay çok ümitliydim ben yaaa:84:
kisss konusmayalim tursuu hamisler vaar
aynen öyle cnm o kadar hafiflemiş hissediyorum ki geçen ay çok üzüldüm ama bu ay olursam da üzülmicem sizlerden sınırsız destek görmek müthiş bişi...cnm başka bişeye de sıkkın olsa buraya koşuyorum, espriler muhabbetler besteler anında toparlıyor beni...o zamaaaannn ne yapıyoruz her fırsatta buraya koşuyoruz :)
canım mesajımı görmedin galiba :):)
nesi var cuteminnnn :26::26: gidip bi bakimm
hahahaaaa bende telden giriyorum kim var kim yok bilmiyorum...ama gizli hamisler oldugu icin böylesi daha iyii
:) ilaydanın tursusu vardı zaten haha hem de hamilelik belirtisiydi. LoReNaaa burda mı göremiyom cepten girdiğim için canım. Ama tamam konuşmuyorum daha belli olmayan hamiş ler de var içimizde inşallah :)
burdayım canımm benıımmm ütü yapıyorummmm... bir yandanda yazdıklarınızı okuyorummmm...
Kendini yorma canım..kocan yapsın hatta artık :)
baktim cutemeer ins siradan bi durumdur :26:
Ovu testi bence harika bir icraat ama ovu testi kullansan kesin olacak diyede bie sart yok Allahim nezaman nasip ederse artık
esine nasıl soylicen.lorenaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?