Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bendensin canım tek farkla benim akıntı beyaz geliyo.. adete 4-5 gün kala kesiliyo.. ama bu ay çok ümitliydim ben yaaa:84:

aynen bende bu aydan umıtlıydım ama adet olacagımı dusunuyorum bu kahverengı akıntı 3 aydır her adetten 5 6 gun once gelıyo..acaba boyle olupta hamıle olan cıktımıkı

kızlar şimi ateş ölçme yönteminin topiğine baktım cute iyi değil galiba... dualarınızda onu eksik etmeyin nolur... yardımı çok hepimize Allah korusun onu da masalı da...

evet bebeğim aynen öyle yapıyoruzz..

:) ilaydanın tursusu vardı zaten haha hem de hamilelik belirtisiydi. LoReNaaa burda mı göremiyom cepten girdiğim için canım. Ama tamam konuşmuyorum daha belli olmayan hamiş ler de var içimizde inşallah :)

burdayım canımm benıımmm ütü yapıyorummmm... bir yandanda yazdıklarınızı okuyorummmm...

İlayda canım çok teşekkür ederim bide isimleri iyi izle kim önce silindi sırayla söyle:):)ay heyecanlandım :):)acaba benimki silinir mi kesin ben son silincem 13 ay oldu inş daha bekletmez beni bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…