nirden anladın ??
yaa balım ilaydayla çok konuşuyoduk yeni girmiştim aranıza resmine baktımda dedim ki sen hamilesin merak etme dedim oda inş senin agzından RABBİMİN kulana demişti içimden bises bide diyoki oglu olcaksonra bu bizim kızı içimden gecirdim ona sordum içimden geceni söleyim mi dedim izin verdi bnde içimden gecene söledim kızı olcak bu ay hamile olmucak bilmiyom içimden öle geciyo kasımda hamiş kalcak
Ask olsun canım niye üzüleyim yaa canim benim tabiki üzülmedim aksine sevindim onca insanın arasindan bana söyledin belki kalp gözün açıkti ve sen görebildin hissettin yawrum simdi gül ins hep birlikte dogurcaz ard ardina patir patir
sadece his etim 6. cı his dedikleriiçmden öyle geldi
inşşşş kuşum inşhoppidi hoppidi
Canım bizde sorun yok olacağı günü bekliyor doktor ne bana ilaç veriyo nede eşime 2 ay önce rahim filmi çekindim sorun çıkmadı bekliyorum işte dua istiyorum herkesten 13.ayım bu ay evlendiğimden beri deniyoruz zamanını bekliyor bebiş :):)
Ins bebeğim esimmm cok kiz istiyo ben erkek ama ne olduğu cok önemli değil cinsiyeti walla bu au esim hasta olursam sperm testine gitcek sonra kafam daha rahat olcak
anaaaammm kız bizde de durum aynıAllahım hayırlısını versin
evet 2 dene hamiş varMuhteşem Yüzyıl'ı izliyodum,benimki maçı açınca yarıda kaldı,ben de bakayım kızlar napıyo dedim..Listeye bakıyo musunuz hiç?
ben şimdi baktım,yanlış hatırlamıyosam 2 tane hamilemiz var hayırlı olsun çok sevindim onlar adına,benim gibi kasıma taransfer olan birkaç kişi de var..
ayyy vlla iyi insan lafının üstüne gelirmiş bizde seni konuşuyoduk ilk ben demiştim dedim ilaydaya sen hamişsin diyeburdayım kızlaaarrr. ayy kocişim kız istiyo ben erkekAllahım hayırlısı neyse onu versin eli yüzü düzgün, sağlıklı inşallahhhh
ayyy benide bi hisset, bu ay hamile kalacakmıyım.:18:
ben burdayım canikomyaw ilaydadan haberiniz var mı sayfa okadar hızlı ilerliyorki takip edemiyom
anaaaammm kız bizde de durum aynıAllahım hayırlısını versin
:) yapcak bisi yok canim zaten ben ikiz dogurcam bu gidişle hahaha
:) yandan yandan sana bisi diyimmi bizim bi teyzemiz var kahve falı falan bakiyo ben inanmam anneme demiski gamze kışın hamile kalcak sende öyle diyince belki kasımda olar walla bellimi olur sana söz veriyorum eğer olursa ilk sana özelden mesaj atcam
gelecek gelecek sen hiç merak etmee cnm stres yapma hiç... ALLAHIM ONUN AŞKIYLA DOLDURACAĞIMIZ EVLATLAR YOLLASIN BİZLERE... AMİNN :)
:) yapcak bisi yok canim zaten ben ikiz dogurcam bu gidişle hahaha
ay inşallaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?