Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Muhteşem Yüzyıl'ı izliyodum,benimki maçı açınca yarıda kaldı,ben de bakayım kızlar napıyo dedim..Listeye bakıyo musunuz hiç?
ben şimdi baktım,yanlış hatırlamıyosam 2 tane hamilemiz var hayırlı olsun çok sevindim onlar adına,benim gibi kasıma taransfer olan birkaç kişi de var..

burdayım kızlaaarrr. ayy kocişim kız istiyo ben erkek Allahım hayırlısı neyse onu versin eli yüzü düzgün, sağlıklı inşallahhhh

Canım bizde sorun yok olacağı günü bekliyor doktor ne bana ilaç veriyo nede eşime 2 ay önce rahim filmi çekindim sorun çıkmadı bekliyorum işte dua istiyorum herkesten 13.ayım bu ay evlendiğimden beri deniyoruz zamanını bekliyor bebiş :):)

Ahhhhh ahhhh ağzından bal damliyo ball

inşşşş kuşum inş hoppidi hoppidi

inşşşş kuşum inş hoppidi hoppidi

:) yandan yandan sana bisi diyimmi bizim bi teyzemiz var kahve falı falan bakiyo ben inanmam anneme demiski gamze kışın hamile kalcak sende öyle diyince belki kasımda olar walla bellimi olur sana söz veriyorum eğer olursa ilk sana özelden mesaj atcam

gelecek gelecek sen hiç merak etmee cnm stres yapma hiç... ALLAHIM ONUN AŞKIYLA DOLDURACAĞIMIZ EVLATLAR YOLLASIN BİZLERE... AMİNN :)

evet 2 dene hamiş var elam adet oldu
burdayım kızlaaarrr. ayy kocişim kız istiyo ben erkek Allahım hayırlısı neyse onu versin eli yüzü düzgün, sağlıklı inşallahhhh
ayyy vlla iyi insan lafının üstüne gelirmiş bizde seni konuşuyoduk ilk ben demiştim dedim ilaydaya sen hamişsin diye vee senin oglun olcak içmden öyle geliyoo yaşayıp görcez
ayyy benide bi hisset, bu ay hamile kalacakmıyım.:18:

nasip balım nasippp inş

tşk etim balım ayy utandım gıı

Hamile olan arkadaşımı kutluyorum.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bende hamileyimdir bu ay.Çatlatma iğnesi olmuştum ve hcg değerlerim çok değişken hala net sonuç alamıyoruz BAT 3 ekim dedim ama uzayacak sanırım hiç adet olacak gibi değilim.Eğer adet olmazsam pazartesi günü test yaptıracağım.Artık hastaneye gitmeye yüzüm kalmadı utanıyorum kan verirken 3 yıldır kolay değil yüz göz olduk

Kızlarr ben çıkıyorum iyi geceler herkese yeni doğan güne gözlerimizi açarız umutla inşallahh allahım sen bebek isteyen herkese mucizeni gönder aminnnnnnn :)))) uyumadn önce duamıda ediym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…