Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tşk etim balım ayy utandım gıı
Niye utandın giii

Ayyy canim benim innnssss hamissindir yaaaa

canım sıkma canını benim kardeşimin eşide çatlatma iğnesi olmuştu ama o ay hamile kalamadı ..sonra tedaviye ara verdi bu günlerde doktor değiştirip tedaviye başlıyacaktıki bugün hamile olduğunu öğrendi hemide 8 haftalık adetleri çok düzensizdi ve pko'lu idi..yani demem o ki rabbimin gönlü isteyince olmaz denilen bile oluyor.ümidini kaybetme. Allaha dua et ve tabi tedavini bırakma

Kızlarr ben çıkıyorum iyi geceler herkese yeni doğan güne gözlerimizi açarız umutla inşallahh allahım sen bebek isteyen herkese mucizeni gönder aminnnnnnn :)))) uyumadn önce duamıda ediym

aminnnn canım selametle inş RABBİM rahtlık versin yarın bekliyoz

burdayım canımmm biraz yorgun hissediyorum uzanıyodum. ama hasretinize dayanamadım geldim

canım çok tebrik ederim,sağlıkla kucağına al inşallah,hemen de avatar değişmiş darısı bize artık,uzan,dinlen bugünlerin tadını çıkar,
hala ağlıyo musun herşeye bu arada?

canım çok tebrik ederim,sağlıkla kucağına al inşallah,hemen de avatar değişmiş darısı bize artık,uzan,dinlen bugünlerin tadını çıkar,
hala ağlıyo musun herşeye bu arada?

canımmmm çokk teşekkür ederimm. darısı başınıza olsunnn. evet hala aşırı duygusalım. yalnız kötü bi durum var o kadr iştahım açıldı ki sabahtan beri durmadan yiyorumm

canımmmm çokk teşekkür ederimm. darısı başınıza olsunnn. evet hala aşırı duygusalım. yalnız kötü bi durum var o kadr iştahım açıldı ki sabahtan beri durmadan yiyorumm

hahaha şişko bi anne olcan şaka şaka bebegini iyi besle annesi

ilayda ben senin bebeğe kız diyorum, azap çiçeği erkek diyor bunu yaz bi kenara 2,5 ay sonra öğrenirsin inşallah..bakalım hangimizin dediği çıkacak

ilayda ben senin bebeğe kız diyorum, azap çiçeği erkek diyor bunu yaz bi kenara 2,5 ay sonra öğrenirsin inşallah..bakalım hangimizin dediği çıkacak

evet yaa ilayda yaz biyere lütfen ne cıkacak ilayda ben sana dedim demi hamişsin sıkma canını diye

selaam ben de listedeyim bat 4 ekimdi ama 10 gün erken geldiler bu ay buna rağmen hala ekim topiğindeyim yeni bat 23 ekim :))

bugünlerde beste yapan yok.hadi biri bitane patlatsında keyfimiz yerine gelsin...hatta yeni hamişlerden bekleyelim yeni besteleri..bebeğin hevesiyle iyi besteler çıkar

senin junior obur olacak anlaşıldı :) he bi de duygusal..tam sana yazarken kızım uyandı,uyuttum geldim şimdi,garibim hasta iki gündür
uykuları delik deşik... sen yine de dikkat et yerken sonra doğum sonrası kiloları verme topiklerine girersin bak :) şaka bi yana hep ekşi mi yiyosun ?

yoo öyle belli bişey diil sadece turşu çok istedi canım. ama gün içinde tatlı da istiyorum tuzlu da acı da :) kısacası baya obur oldum hatta az önce canım tatlı istedi yoğurda bal katıp yedim
geçmiş olsun prenses kaç yaşında?

hahaha oldu mu ki

yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz
hopppp döllenicez
hoop hamiş olucaz
hopp spoşlarlarla yumoşları buluşturucaz
yatcaz kakacaz yatcaz kakcaz
hoopp rahime yerleşicez
teyyy teyyy tey teyyyy

hahahah canım benim ya çokk güzell süpersinnnnnnnnnnnnnnnn

1,5 canım,ben de senin gibi hep erkek istiyordum,eşim de ...işyerinde bir arkadaşım da kız delisiydi,bigün bana erkek çocuk takıntımdan dolayı inşallah kızın olur dedi,hem de tekrar tekrar,öyle deme saatine denk gelir olur dedim,hamilelik filan yok daha ortada üstelik ve o bekardı...şimdi onun oğlu var benim kızım :) Allah önce sağlıklı versin baksana nasıl uğraşıyoruz hamile kalmak için....

kızlar ben çıkıyorum bu gece kızın odasında yatıcam hasta,uyanıyo sürekli çok geçe kalmayım.öptüm hepinizi,hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…