Niye utandın giiitşk etim balımayy utandım gıı
Hamile olan arkadaşımı kutluyorum.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bende hamileyimdir bu ay.Çatlatma iğnesi olmuştum ve hcg değerlerim çok değişken hala net sonuç alamıyoruzBAT 3 ekim dedim ama uzayacak sanırım hiç adet olacak gibi değilim.Eğer adet olmazsam pazartesi günü test yaptıracağım.Artık hastaneye gitmeye yüzüm kalmadı utanıyorum kan verirken 3 yıldır kolay değil yüz göz olduk
Hamile olan arkadaşımı kutluyorum.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah bende hamileyimdir bu ay.Çatlatma iğnesi olmuştum ve hcg değerlerim çok değişken hala net sonuç alamıyoruzBAT 3 ekim dedim ama uzayacak sanırım hiç adet olacak gibi değilim.Eğer adet olmazsam pazartesi günü test yaptıracağım.Artık hastaneye gitmeye yüzüm kalmadı utanıyorum kan verirken 3 yıldır kolay değil yüz göz olduk
Kızlarr ben çıkıyorum iyi geceler herkese yeni doğan güne gözlerimizi açarız umutla inşallahh allahım sen bebek isteyen herkese mucizeni gönder aminnnnnnn :)))) uyumadn önce duamıda ediym
burdayım canımmm biraz yorgun hissediyorum uzanıyodum. ama hasretinize dayanamadım geldim
canım çok tebrik ederim,sağlıkla kucağına al inşallah,hemen de avatar değişmişdarısı bize artık,uzan,dinlen bugünlerin tadını çıkar,
hala ağlıyo musun herşeye bu arada?
canımmmm çokk teşekkür ederimm. darısı başınıza olsunnn. evet hala aşırı duygusalım.yalnız kötü bi durum var o kadr iştahım açıldı ki sabahtan beri durmadan yiyorumm
canımmmm çokk teşekkür ederimm. darısı başınıza olsunnn. evet hala aşırı duygusalım.yalnız kötü bi durum var o kadr iştahım açıldı ki sabahtan beri durmadan yiyorumm
ilayda ben senin bebeğe kız diyorum, azap çiçeği erkek diyor bunu yaz bi kenara 2,5 ay sonra öğrenirsin inşallah..bakalım hangimizin dediği çıkacak
arkadaşlar sonuç bildirmeyen arkadaşları listeden siliyorum demedi demeyin hayırlı akşamlaaaar.listenin son hali nasıl beğendiniz mi?
bu listenin ilk hamileleri ilayda91-lorenaa hayırlı uğurlu olsun DARISII BAŞIIIIMMIIIIIIIZZZAAAAAAAA
(((((aaammmmiiiiiiiiiiiinnnnnn))))
selaam ben de listedeyim bat 4 ekimdi ama 10 gün erken geldiler bu aybuna rağmen hala ekim topiğindeyim yeni bat 23 ekim :))
ilayda ben senin bebeğe kız diyorum, azap çiçeği erkek diyor bunu yaz bi kenara 2,5 ay sonra öğrenirsin inşallah..bakalım hangimizin dediği çıkacak
hahaha şişko bi anne olcanşaka şaka bebegini iyi besle annesi
senin junior obur olacak anlaşıldı :) he bi de duygusal..tam sana yazarken kızım uyandı,uyuttum geldim şimdi,garibim hasta iki gündür
uykuları delik deşik... sen yine de dikkat et yerken sonra doğum sonrası kiloları verme topiklerine girersin bak :) şaka bi yana hep ekşi mi yiyosun ?
Ins 23 ekimde hasta olmazsinda hamis olursun emi
sühahaha oldu mu ki
yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz
hopppp döllenicez
hoop hamiş olucaz
hopp spoşlarlarla yumoşları buluşturucaz
yatcaz kakacaz yatcaz kakcaz
hoopp rahime yerleşicez
teyyy teyyy tey teyyyy
yoo öyle belli bişey diil sadece turşu çok istedi canım. ama gün içinde tatlı da istiyorum tuzlu da acı da :) kısacası baya obur oldumhatta az önce canım tatlı istedi yoğurda bal katıp yedim
geçmiş olsun prenses kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?