Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım kimlerin isimleri tamamen silinmiş kimlerin isimleri okunuyo Bi yazsan meraktan çatladım burada :):):)

ayyy Allah bağışlasınn ne tatlıdır o şimdiii. doğru söylüyosun canım sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin de Allah kız da olsa çıldırırım erkek de olsa. zaten bayılıyorum çocuklaraaaaaa

Benim silinmemis yani offf:-(

kuzucummm ebrulimaviyle aynı yere yazmıştım biri tamamen silinmiş ama diğerinde m harfi görünce ikinizden biri galiba dedim. ya amaaann okuyamadığıma göre silinmiş işte zaten net olarak okuduğum gamze ela ve msa. bu arada tam msa ya senin adın silinmedi yazıcaktım ki msanın sonraki aya kaldığını öğrendimm
bunu eğlenmek için yaptık bebeğimmm dualarım sizinle hepinizz hamiş olucaksınız inşallaaahhh

amin amin aminnnnn duyduğum en güzel dualardan biri

hadi bakalım seni de çok bekletmez inşallah kış bebeğin
Aminnn canım ins yaaa
kuzumm gamze ela msa bide yanlış okumuyosam ebrulimavi yada minikbebisim. bunları görebiliyorum geri kalanlar silinmiş
Bn bütün gelin ayakkabilarindada kalmıştım zati pehhhh:)

Cnm cok sagol unutmamis yazmissin bu yeterli

Bende iyiyim kuzumm napiyim uyukluyorum :) valla heralde en hızlı ilerleyen topik bizimki. Yetişmek mümkün değil

vala ya yetsemyorum msa 84 ablma solesekte bnm batı 30 ekım yapıverse ozelden de msj attm ama gttmı blmym onun proflden grp msj gondere basyonuz dmı cnm sz gnderrken

Canım beni de yazar mısın??? Hasret ismim,

Benide hamiş olarak eklermisiniz hamileyim çift çizgileri erken gördüm Allah isteyen herkeze nasip etsin

günaydın kk güzel bayanları ben kırmızı kartı gördüm gecikmeyle bu ayda ilerleyelım ondan sonra ara vermeyi düşünüyorum yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…