Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cuteciğim çok ama çok geçmiş olsun canım Rabbim senin yüzüne bakar inşallah dualarını karşılıksız bırakmaz ....ne mutlu sana canım bak kalp atışlarını bile duyabilmişsin inş. bebeğin de seni üzmez hep seninle olur...Rabbim size bağışlasın.kendini çok yorma canım Rabbim acil şifalar versin...

Kızlar herkese günaydın,

Bu ayki ümitlerimi rafa kaldırmak zorundayım galiba, ateşim düşüşe geçti adetin gelmesi yakındır. Çokta heveslenmiştim aslında ama olmadı :S Eşim keçiboynuzu içiyor benim yapabileceğim bieşy varmı kızlar incir suyunu biliyorum ben birr tek başka tavsiye edebileceğiniz (yumurtalarımızn çatlaması açısından) Önerilerinizi bekliyorum...

günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız?

minikbebişim en çok da seni merak ediyorum :18: durumlar nasıl??????

evde mi kaldın sankii
Hahaha kalmadim tabikiii :))
günaydın kk güzel bayanları ben kırmızı kartı gördüm gecikmeyle bu ayda ilerleyelım ondan sonra ara vermeyi düşünüyorum yaza kadar
Canin sağlık olsun neden yaza kadar anlamadım yaa ara verme bence
Benide hamiş olarak eklermisiniz hamileyim çift çizgileri erken gördüm Allah isteyen herkeze nasip etsin
Ooo 3.gun 3 . güzel haber Allahim sag salim kucagini almayi nasip etsin jns
kızlar günaydın nasılsınız tatlı anneler...._??
Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasılsın
günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınız?

minikbebişim en çok da seni merak ediyorum :18: durumlar nasıl??????
Gunaydin bebeğimmm ben iyiyim sen nasılsın adet sancilarim başladı yakındır gelmesi
ben de kalmıştım sonra yazmayı bırakınca 29umda evlendim

Hahahaha ben hep yazdım 26da evlendim

iyidir şekerim ya biraz psikopatım bu sıra kendimi derse verdim kafa dağıtmak için..

Günaydın herkese kızlar eee benim ismimi lorenaya yazdınız mı ben yazamıyorum telefondan girdiğim için Bi yazabilir misiniz

Ben hiç gelin ayakkabısına isim yazdırmadım 21 yaşında evlendim bu sefer göbüşe isim yazdırıyım dedim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…