teskkurelr canım. İnsallah bakalımarkadaş gelince eklerr aramıza hg bacım hadi inş sende hamişsindir güzel haberlerini bekliyoz
aminnnnnnnnn canım aminnn inş bnde bıktım negatifleri görmkten
beni merak eden ve dua eden arkadaslarim olmus. cok tesekkur ederim... Allah kalbinizdekileri sizlere nasip etsin.
kisaca gecen hafta dusuk tehdidi basladi. sabah aksam igne oluyordum kesilmisti. ama ona ragmen dun aksam yine basladi. bugun devam etti ama simdilkk kesildi gibi. dun gordum bebegimi. cok sukir dr. saglikli dedi. kalp atislari da cok guzel dedi. dinletti de bize. ama gel gor ki bu ara kanamalar korkutuyor beni. bakalim risk hala devam ediyor ama yapacak birseyim kalmadi.
bu arada yeni hamisleri de tebrik ederim. Allah saglikli bir gebelik nasip etsin.
Direk bu adla yazıyor diye biliyorum yani seremcem diye :)ama adım Zeynep çok teşekkür ederim
günaydın kk güzel bayanları ben kırmızı kartı gördüm gecikmeyle bu ayda ilerleyelım ondan sonra ara vermeyi düşünüyorum yaza kadar
günaydın güzel anneler ve anne adaylarınasılsınız?
minikbebişim en çok da seni merak ediyorum :18: durumlar nasıl??????
Canlar nasılsınızzzz
kızlar günaydın nasılsınız tatlı anneler...._??
kuzumm gamze ela msa bide yanlış okumuyosam ebrulimavi yada minikbebisim. bunları görebiliyorum geri kalanlar silinmiş
Aminnn canım ins yaaa
Bn bütün gelin ayakkabilarindada kalmıştım zati pehhhh:)
Günaydın canlarr.
Ben çok iyiyim bugun dün eşim geldi.yuma yetişti yani:) sizler nasılsınız bakalım?
Hahaha kalmadim tabikiii :))evde mi kaldın sankii
Canin sağlık olsun neden yaza kadar anlamadım yaa ara verme bencegünaydın kk güzel bayanları ben kırmızı kartı gördüm gecikmeyle bu ayda ilerleyelım ondan sonra ara vermeyi düşünüyorum yaza kadar
Ooo 3.gun 3 . güzel haber Allahim sag salim kucagini almayi nasip etsin jnsBenide hamiş olarak eklermisiniz hamileyim çift çizgileri erken gördüm Allah isteyen herkeze nasip etsin
Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasılsınkızlar günaydın nasılsınız tatlı anneler...._??
Gunaydin bebeğimmm ben iyiyim sen nasılsın adet sancilarim başladı yakındır gelmesigünaydın güzel anneler ve anne adaylarınasılsınız?
minikbebişim en çok da seni merak ediyorum :18: durumlar nasıl??????
ben de kalmıştımsonra yazmayı bırakınca 29umda evlendim
Hahaha kalmadim tabikiii :))
Canin sağlık olsun neden yaza kadar anlamadım yaa ara verme bence
Ooo 3.gun 3 . güzel haber Allahim sag salim kucagini almayi nasip etsin jns
Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasılsın
Gunaydin bebeğimmm ben iyiyim sen nasılsın adet sancilarim başladı yakındır gelmesi
Hahahaha ben hep yazdım 26da evlendim
süper hadi gözün aydın güzelim
Günaydın canlarr.
Ben çok iyiyim bugun dün eşim geldi.yuma yetişti yani:) sizler nasılsınız bakalım?
Günaydın herkese kızlar eee benim ismimi lorenaya yazdınız mı ben yazamıyorum telefondan girdiğim için Bi yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?