Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasılsın

Gunaydin bebeğimmm ben iyiyim sen nasılsın adet sancilarim başladı yakındır gelmesi

Hahahaha ben hep yazdım 26da evlendim

ben iyi olmaya çalışıyorum. abim bir kaç gündür iyi değil. beli ağrıyor, ve bacağına vuruyormuş çok kötü. randevu bulamadık acile gitti çocuk tek başına. onda da doktor henüz gelmemiş. ufff şeker hastası bir de. çok korkuyorum bacağını keserler falan diye........ tabi ona söylemiyorum hiçbişey...... öyle yani. onun dışında adet ağrılarım bir geliyor bir gidiyor. gece de kabuslarla geçti hep.... bakıcaz artık hayırlısı güzelim. sende durum ne?

Çok teşekkür ederim ayy biliyorum biraz saçma ama amaç eğlenmek böyle yazdırınca çok heyecanlı oluyorum :):)

ne bileyim moralim bozuldu

Rabbim acil şifalar versin...dur hele nie üzüyorsun kendini gün doğmadan neler doğar..olumsuz düşünme kardeşim Rabbim şifasını verir inşallah....:26::26::26:

Çok teşekkürler canım aminnnn Allahım isteyen herkeze nasip etsin

yeni farkettim. sen kendin adet sancılarının başladığını söylemişsin. inşallah yanıltıyordur seni canım. gelmesin adı batasıcalar

günaydın 3 ekimciler.... ya dün eşime rüyamı anlattım pozitif test gördüm falan filan bana nasıl sarıldı böyle yattık uyuduk.. acıyooo sanırım bana artık tövbee ya ne hallere düştük

Rabbim acil şifalar versin...dur hele nie üzüyorsun kendini gün doğmadan neler doğar..olumsuz düşünme kardeşim Rabbim şifasını verir inşallah....:26::26::26:

amin canım inşallah da kendisine hiç bakmıyor. yasak olan herşeyi yiyor. hep sonunun öyle olmasından korkuyoruz... şekeri hep yüksek... şimdi aradı. özel bir hastaneye gitmiş. inşallah iyi sonuç alır

günaydın kızlar benim bat a 3 gün kaldı. göğüslerde hassasiyet var. ve sanki üşüttüm gibi karnım ağrıyor bulantı da oluyor. bilmiyorum pskolojikmi ama bulantıyı hissediyorum hiç iştahım yok.. inşallah bunlar bebişe işarettir yaaa...

iyidir şekerim ya biraz psikopatım bu sıra kendimi derse verdim kafa dağıtmak için..
Bebde kendimi yemege verdim :)) oylancak tek sey o
Ayy Allah korusun kötü düşünme inss iyileseceek anrep fıstığı kabugunu denicekdin onu deneyin bakalim
ne bileyim moralim bozuldu
Moral bozmak yok oluncaya kadar devam Allahim yeterki verdikden sonra almasin simdi topla kendini ve yumyuma hazırlan doverim bak aeni
Çok teşekkürler canım aminnnn Allahım isteyen herkeze nasip etsin

Aminnn canim senden bisi rica etsem şimdi kalksan iki rekat şükür namazı kilsan ilk ailen ve bebehin icin dua etsen sonrada bizim icin dua etsen nasıl olur cokmu sey istemiş olurum

günaydın canım. üzüldüm... hayırlısı ne diyelim. neden yaza kadar erteleme kararı aldın canım?
günaydın canım evet hayırlısı napalım çok sıcaklara gelıyo canım ya temmuz ağustos sonrasıda malum kıs tek maaşla olmuyo ben oğlumda bı kerede hamile kaldım istediğm ayda ne bıleyım bu olmayınca bırazda moralım bozuldu bu AYDA deneyelımde olmazsa bakarız hem kılo vermem lazım doğumdan sonra kalan kılolarımı belkı o yüzdende olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…