Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasılsın
Gunaydin bebeğimmm ben iyiyim sen nasılsın adet sancilarim başladı yakındır gelmesi
Hahahaha ben hep yazdım 26da evlendim
günaydın tatlım...gözün aydın hadi bakaım iyi değerlendir ...ama en az yarım saat kalma ayağa...
kızlar şimi ateş ölçme yönteminin topiğine baktım cute iyi değil galiba... dualarınızda onu eksik etmeyin nolur... yardımı çok hepimize Allah korusun onu da masalı da...
Hahaha kalmadim tabikiii :))
Canin sağlık olsun neden yaza kadar anlamadım yaa ara verme bence
Ooo 3.gun 3 . güzel haber Allahim sag salim kucagini almayi nasip etsin jns
Gunaydin bebeğimmm ben iyiyim sen nasılsın adet sancilarim başladı yakındır gelmesi
ben iyi olmaya çalışıyorum. abim bir kaç gündür iyi değil. beli ağrıyor, ve bacağına vuruyormuş çok kötü. randevu bulamadık acile gitti çocuk tek başına. onda da doktor henüz gelmemiş. ufff şeker hastası bir de. çok korkuyorum bacağını keserler falan diye........ tabi ona söylemiyorum hiçbişey...... öyle yani. onun dışında adet ağrılarım bir geliyor bir gidiyor. gece de kabuslarla geçti hep.... bakıcaz artık hayırlısı güzelim. sende durum ne?
Değerlendirdim bile canım:)
Zeycanım bu arada beni de yazıversen bebeğim olur mu
Rabbim acil şifalar versin...dur hele nie üzüyorsun kendini gün doğmadan neler doğar..olumsuz düşünme kardeşim Rabbim şifasını verir inşallah....:26::26::26:
hadi hayırlısı olur inşallah Rabbim dularını kabul etsin canım...:26::26:
ok cnm...
Günaydın canlarr.
Ben çok iyiyim bugun dün eşim geldi.yuma yetişti yani:) sizler nasılsınız bakalım?
Bebde kendimi yemege verdim :)) oylancak tek sey oiyidir şekerim ya biraz psikopatım bu sıra kendimi derse verdim kafa dağıtmak için..
Ayy Allah korusun kötü düşünme inss iyileseceek anrep fıstığı kabugunu denicekdin onu deneyin bakalimben iyi olmaya çalışıyorum. abim bir kaç gündür iyi değil. beli ağrıyor, ve bacağına vuruyormuş çok kötü. randevu bulamadık acile gitti çocuk tek başına. onda da doktor henüz gelmemiş. ufff şeker hastası bir de. çok korkuyorum bacağını keserler falan diye........ tabi ona söylemiyorum hiçbişey...... öyle yani. onun dışında adet ağrılarım bir geliyor bir gidiyor. gece de kabuslarla geçti hep.... bakıcaz artık hayırlısı güzelim. sende durum ne?
Moral bozmak yok oluncaya kadar devam Allahim yeterki verdikden sonra almasin simdi topla kendini ve yumyuma hazırlan doverim bak aenine bileyim moralim bozuldu
Çok teşekkürler canım aminnnn Allahım isteyen herkeze nasip etsin
günaydın canım evet hayırlısı napalım çok sıcaklara gelıyo canım ya temmuz ağustos sonrasıda malum kıs tek maaşla olmuyo ben oğlumda bı kerede hamile kaldım istediğm ayda ne bıleyım bu olmayınca bırazda moralım bozuldu bu AYDA deneyelımde olmazsa bakarız hem kılo vermem lazım doğumdan sonra kalan kılolarımı belkı o yüzdende olabılırgünaydın canım. üzüldüm... hayırlısı ne diyelim. neden yaza kadar erteleme kararı aldın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?