Benide hamiş olarak eklermisiniz hamileyim çift çizgileri erken gördüm Allah isteyen herkeze nasip etsin
insallah hamilesindirrrr canımgünaydın kızlar benim bat a 3 gün kaldı. göğüslerde hassasiyet var. ve sanki üşüttüm gibi karnım ağrıyor bulantı da oluyor. bilmiyorum pskolojikmi ama bulantıyı hissediyorum hiç iştahım yok.. inşallah bunlar bebişe işarettir yaaa...
amin canım inşallah da kendisine hiç bakmıyor. yasak olan herşeyi yiyor. hep sonunun öyle olmasından korkuyoruz... şekeri hep yüksek... şimdi aradı. özel bir hastaneye gitmiş. inşallah iyi sonuç alır
beni merak eden ve dua eden arkadaslarim olmus. cok tesekkur ederim... Allah kalbinizdekileri sizlere nasip etsin.
kisaca gecen hafta dusuk tehdidi basladi. sabah aksam igne oluyordum kesilmisti. ama ona ragmen dun aksam yine basladi. bugun devam etti ama simdilkk kesildi gibi. dun gordum bebegimi. cok sukir dr. saglikli dedi. kalp atislari da cok guzel dedi. dinletti de bize. ama gel gor ki bu ara kanamalar korkutuyor beni. bakalim risk hala devam ediyor ama yapacak birseyim kalmadi.
bu arada yeni hamisleri de tebrik ederim. Allah saglikli bir gebelik nasip etsin.
Haha ama görünen Köy klavuz istemez bu ayda bitti benin icin önümüzdeki maclara bakcazyeni farkettim. sen kendin adet sancılarının başladığını söylemişsin. inşallah yanıltıyordur seni canım. gelmesin adı batasıcalar
Ayy ben söyleyemiyom çünkü benim kocamda bana acıyor kendimi delirmis gibi hissediyorum :))günaydın 3 ekimciler....ya dün eşime rüyamı anlattım pozitif test gördüm falan filan bana nasıl sarıldı böyle yattık uyuduk.. acıyooo sanırım bana artık tövbee ya ne hallere düştük
Gunaydin canlarr hepinize
Kis geldi walla ben donuyorum ve gribimm halaa
Bebde kendimi yemege verdim :)) oylancak tek sey o
Ayy Allah korusun kötü düşünme inss iyileseceek anrep fıstığı kabugunu denicekdin onu deneyin bakalim
Moral bozmak yok oluncaya kadar devam Allahim yeterki verdikden sonra almasin simdi topla kendini ve yumyuma hazırlan doverim bak aeni
Aminnn canim senden bisi rica etsem şimdi kalksan iki rekat şükür namazı kilsan ilk ailen ve bebehin icin dua etsen sonrada bizim icin dua etsen nasıl olur cokmu sey istemiş olurum
aklımız ve dualarımız hep sende, seninle canım... Rabbim yardımcın olsun. bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın... bu yaşadığın son sıkıntın olur inşallah ve artık hamileliğine huzurlu bir şekilde devam eder bebeğini de aynı şekilde kucağına alırsın. Allaha emanet ol
Tebrik ederim. Her gün bir hamile haberi. harika. Sırayla hepimiz aynı haberi veririz inşallah. :))))
Gunaydin canlarr hepinize
Kis geldi walla ben donuyorum ve gribimm halaa
Ayy Allah korusun kötü düşünme inss iyileseceek anrep fıstığı kabugunu denicekdin onu deneyin bakalim
günaydın canım evet hayırlısı napalım çok sıcaklara gelıyo canım ya temmuz ağustos sonrasıda malum kıs tek maaşla olmuyo ben oğlumda bı kerede hamile kaldım istediğm ayda ne bıleyım bu olmayınca bırazda moralım bozuldu bu AYDA deneyelımde olmazsa bakarız hem kılo vermem lazım doğumdan sonra kalan kılolarımı belkı o yüzdende olabılır
amin canım çok sağol. etmesi lazım ama gel de ona anlat. inadına yapıyor sankiAbine gecmis olsun canim
Allah acil sifalar versin.dikkat etmesi lazim ama kendisine
Haha ama görünen Köy klavuz istemez bu ayda bitti benin icin önümüzdeki maclara bakcaz
Canım çok şey istemedin ben şükür namazımı kıldım Allah kabul ederse ve hep dua ediyorum hamile kalmak isteyenler için ama sen istedin ya nafile namaz kılar sizin için ayrıca dua ederim allah yazdıysa olur ben 26 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 4 düşük yaptım ve sonradan öğrenildi pohtılaşmam var historoskopiden sonra hamile kalamıyordum bu ay hayatımda ilk kez ovulasyon testi aldım ve düşüklerden sonra 1 yılın üstüne hamile kaldım 9 ay boyunca her gün iğne vurulcam allahım sağsalim kucağıma almayıda nasip eder inşallah tabi hepimizin
Moral bozmak yok oluncaya kadar devam Allahim yeterki verdikden sonra almasin simdi topla kendini ve yumyuma hazırlan doverim bak aeni
tamam canım bu ayda devam bakalım inşallah olur
Aynen canım Allahim bebeğini ona bagislasin ve yüzünü bukez güldürsün ins canım dun azap çiçeği bana dediki kasımda hamile kalacaksın içime öyle doğdu dedi ins Allahim yanıltmaz ve kasimda yetisirim sizlere
Canım çok şey istemedin ben şükür namazımı kıldım Allah kabul ederse ve hep dua ediyorum hamile kalmak isteyenler için ama sen istedin ya nafile namaz kılar sizin için ayrıca dua ederim allah yazdıysa olur ben 26 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 4 düşük yaptım ve sonradan öğrenildi pohtılaşmam var historoskopiden sonra hamile kalamıyordum bu ay hayatımda ilk kez ovulasyon testi aldım ve düşüklerden sonra 1 yılın üstüne hamile kaldım 9 ay boyunca her gün iğne vurulcam allahım sağsalim kucağıma almayıda nasip eder inşallah tabi hepimizin
Ama morelim bozdu kadının biri inanlara bağırıp kalplerini kırmak nedir basitinşallah canım ya inşallah.. ekim ayı her gün hamiş çıkarsın inş... boş gün olmasın
Nalet gelsin borelım suan ihtibariylen cok bozuldu ya ben bir sirketebayi sorumlusuyumsipariste aynı zamanda alıyorum. Bir kadın sinirlisin bir sekide ve yanlış adresini verdi ve. Bana kızları azarladı bende ne yapyım birşey diyemedim. Özür diledim ya nefret edyorum böyle insanlardan. Bilmiyor haklıyken yine özür diledim aşılma yaptım ve stersten uzak durmm lazım Ama malesef bu gibiler yüzden olmaz olmazsuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
5
canım aslında buaylarda hamile kalsan daha iyi. bebeğin yaza denk gelir. rahat edersin sen de. iyi Allahtan bu ay da deniyormuşsuntutuverir inşallah
inşallah canım ağzınız dualı olur inşallah allahım bu ay herkese nasip eder inşallah kımseyı bos cevırmez inşallah
Ayyy pazarlama isindesin anlaşılan iyyyy bende ama salla gitsin sende deseydin hanimefendi ses tonunuzu ayarlar mısınız diye kusura bakmasjn kimse bazen cok dengesiz müşteriler ariyoNalet gelsin borelım suan ihtibariylen cok bozuldu ya ben bir sirketebayi sorumlusuyumsipariste aynı zamanda alıyorum. Bir kadın sinirlisin bir sekide ve yanlış adresini verdi ve. Bana kızları azarladı bende ne yapyım birşey diyemedim. Özür diledim ya nefret edyorum böyle insanlardan. Bilmiyor haklıyken yine özür diledim aşılma yaptım ve stersten uzak durmm lazım Ama malesef bu gibiler yüzden olmaz olmazsuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
tamam canım bu ayda devam bakalım inşallah olur
Aynen öyle muck seni seviyorum
Nalet gelsin borelım suan ihtibariylen cok bozuldu ya ben bir sirketebayi sorumlusuyumsipariste aynı zamanda alıyorum. Bir kadın sinirlisin bir sekide ve yanlış adresini verdi ve. Bana kızları azarladı bende ne yapyım birşey diyemedim. Özür diledim ya nefret edyorum böyle insanlardan. Bilmiyor haklıyken yine özür diledim aşılma yaptım ve stersten uzak durmm lazım Ama malesef bu gibiler yüzden olmaz olmazsuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?