Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

insallah hamilesindirrrr canım

amin canım inşallah da kendisine hiç bakmıyor. yasak olan herşeyi yiyor. hep sonunun öyle olmasından korkuyoruz... şekeri hep yüksek... şimdi aradı. özel bir hastaneye gitmiş. inşallah iyi sonuç alır

Abine gecmis olsun canim
Allah acil sifalar versin.dikkat etmesi lazim ama kendisine

aklımız ve dualarımız hep sende, seninle canım... Rabbim yardımcın olsun. bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın... bu yaşadığın son sıkıntın olur inşallah ve artık hamileliğine huzurlu bir şekilde devam eder bebeğini de aynı şekilde kucağına alırsın. Allaha emanet ol

yeni farkettim. sen kendin adet sancılarının başladığını söylemişsin. inşallah yanıltıyordur seni canım. gelmesin adı batasıcalar
Haha ama görünen Köy klavuz istemez bu ayda bitti benin icin önümüzdeki maclara bakcaz
günaydın 3 ekimciler.... ya dün eşime rüyamı anlattım pozitif test gördüm falan filan bana nasıl sarıldı böyle yattık uyuduk.. acıyooo sanırım bana artık tövbee ya ne hallere düştük
Ayy ben söyleyemiyom çünkü benim kocamda bana acıyor kendimi delirmis gibi hissediyorum :))
Gunaydin canlarr hepinize
Kis geldi walla ben donuyorum ve gribimm halaa

Bendede iki ceket var wala cok soğuk yazi özledimmmmm

Canım çok şey istemedin ben şükür namazımı kıldım Allah kabul ederse ve hep dua ediyorum hamile kalmak isteyenler için ama sen istedin ya nafile namaz kılar sizin için ayrıca dua ederim allah yazdıysa olur ben 26 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 4 düşük yaptım ve sonradan öğrenildi pohtılaşmam var historoskopiden sonra hamile kalamıyordum bu ay hayatımda ilk kez ovulasyon testi aldım ve düşüklerden sonra 1 yılın üstüne hamile kaldım 9 ay boyunca her gün iğne vurulcam allahım sağsalim kucağıma almayıda nasip eder inşallah tabi hepimizin

Aynen canım Allahim bebeğini ona bagislasin ve yüzünü bukez güldürsün ins canım dun azap çiçeği bana dediki kasımda hamile kalacaksın içime öyle doğdu dedi ins Allahim yanıltmaz ve kasimda yetisirim sizlere

Gunaydin canlarr hepinize
Kis geldi walla ben donuyorum ve gribimm halaa

günaydın canım. ben de aynı durumdayım. ayağımda botlar üstümde de montla dışarıya çıkıyorum valla ama bence hava açacak. bayramda güzel olur gibi geliyor bana

Ayy Allah korusun kötü düşünme inss iyileseceek anrep fıstığı kabugunu denicekdin onu deneyin bakalim

antep fıstığına hem bakmaya fırsatım olmadı hem de benim buluduğum yerde olmaz öyle şeyler. izinli günümde gidip bakmam lazım. bir de içer mi onu da bilmiyorum

canım aslında buaylarda hamile kalsan daha iyi. bebeğin yaza denk gelir. rahat edersin sen de. iyi Allahtan bu ay da deniyormuşsun tutuverir inşallah

Abine gecmis olsun canim
Allah acil sifalar versin.dikkat etmesi lazim ama kendisine
amin canım çok sağol. etmesi lazım ama gel de ona anlat. inadına yapıyor sanki

Haha ama görünen Köy klavuz istemez bu ayda bitti benin icin önümüzdeki maclara bakcaz

ben de öyle diyordum ama gelen olmayınca, ağrılar da bir gidip bir gelince ümitlenmeye başladım. hayırlısı artık canım

Canin benin Allahim artik bu sefer sana bağışlasın ve güzel düşün varsin igneyle olsun ama kucağın bos kalmasin hamilelerin duasi kabul olur derleer simdi yüreğini ferah tut bizim de bi tanıdığımızin öyleydi oda birsürü düşük ten sonra antalyada aylık igne vuruldu biraz pahali ama bebek için harcadilar simdi dünyalar güzeli bir kizi var ve 2yasina girecek hersey Allah'tan Allah isterse olur bende senin icin dua edicem

Nalet gelsin borelım suan ihtibariylen cok bozuldu ya ben bir sirketebayi sorumlusuyumsipariste aynı zamanda alıyorum. Bir kadın sinirlisin bir sekide ve yanlış adresini verdi ve. Bana kızları azarladı bende ne yapyım birşey diyemedim. Özür diledim ya nefret edyorum böyle insanlardan. Bilmiyor haklıyken yine özür diledim aşılma yaptım ve stersten uzak durmm lazım Ama malesef bu gibiler yüzden olmaz olmaz suan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

valla azap çiçeği bir-iki bişey tuttturmuştu bu ay olabilir valla. hayırlısıyla olsun da kasım olsun valla bişey kalmadı zaten. bana da söyleyecekti içine doğunca ama demedi hala bişey :44:

Hayirli olsun bebegin canim
Insaallah bu kez saglikla kucagina alirsin

Canim hicbisey senin sagligindan onemli degil
Sakin ol lutfen
Bu tarz insanlar hep olucak hayatimizda.kendini yipratma hadi

Ayyy pazarlama isindesin anlaşılan iyyyy bende ama salla gitsin sende deseydin hanimefendi ses tonunuzu ayarlar mısınız diye kusura bakmasjn kimse bazen cok dengesiz müşteriler ariyo

sinirlendin geçti canım. at üzerinden değer mi Allah aşkına??? iş hayatında neler olmuyor ki???? sen kendini düşün önce?? Allah korusun sana bişey olsa ne olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…