Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok geçmiş olsun canım benim dualarımız seninle...

İnşallah canım kulun kula ettiği dua makbulmuş bende çocuk isteyen herkeze ediyorum ve etmeye devam edecem allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda kucağımıza bebişlerimizi almak yazdıysa alacaz canım

valla azap çiçeği bir-iki bişey tuttturmuştu bu ay olabilir valla. hayırlısıyla olsun da kasım olsun valla bişey kalmadı zaten. bana da söyleyecekti içine doğunca ama demedi hala bişey :44:
Bakalim ins bendede tutar aynen önemli değil bu ay önümüzdeki ay olsunda nezaman oluraa kabulum
çok geçmiş olsun canım benim dualarımız seninle...

Canım benim nerelerdeain hg iyimisin

amin canım inşallah da kendisine hiç bakmıyor. yasak olan herşeyi yiyor. hep sonunun öyle olmasından korkuyoruz... şekeri hep yüksek... şimdi aradı. özel bir hastaneye gitmiş. inşallah iyi sonuç alır

canım ya bu arada gecmiş olsun inşallah güzel bi haber alırsınız ama hayatından 3 beyazı kesmesi lazım malum ben içlerindeyim

Aminnn canim amin Allahim kimsenin dualarini geri cevirmesin
burdaki herks iyiki var sen de öyle

Sende iyikimmmmmm varsinnnn

canım tebrıkler allah sağ salim kucagına almayı nasip eder inşallah darısı burdakılerın başına inşallah

canım ya bu arada gecmiş olsun inşallah güzel bi haber alırsınız ama hayatından 3 beyazı kesmesi lazım malum ben içlerindeyim

sağol canım. aynen dediğin gibi ama anlamıyor dinlemiyor işte. neyse şimdi aradı tekrar doktor fıtıktan şüphelenmiş akşama gel emar çekelim demiş ama bizim akıllı şeker hastası olduğunu dememiş akşama derim dedi. hadi bakalım hayırlısı artık

Kizlar ya bu folik asiti bnmde kullanmam gerekiyormu? Doktorunmu vermesi lazim yoksa bn kendi kendime kullanabilirmiyim ? Bide kilo aldiriyormu bu ilac?

Evet cnm bebiş düşünen herkes en az 3 ay kullanmalı. Vücutta depolanmadığı için günlük alınması lazım. Tek yan etkisi iştah açıyor. Gece yatarken alırsan gün içinde çok acıkmazsın ama sabah alınca karnın gurul gurul yemekler istiyor :)) Bende kabızlıkta yaptı 6 aydır kullanıyorum 3 kilo aldım :S

canlar selam ben geldim... geçmişi okurken cuteyi gördüm ilk ona yazayım dedim merak ediyordum onu... sonra geri dönüp o sayfayı bulamadım geçmişi de okuyamaıdm akşam çok kötüydüm çöküyorum dönem dönem ama geçiyor bugün daha iyiyim işe geç geldim... uyudum biraz ama hala korkuyorum... üzülüyorum... tabiki kader kısmet kimse önüne geçemez bunların ama ne bilim insan bazen fazla etkileniyor...

NAsilsiniz kizlar bugun.. ???
cok guzel bir mikmikten sonra cok guzel bir uyku ohhh.. havada guzel.. pozitif pozitif...
ilayda haber varmi isimler silindi mi... ??

kızlar slm bat a 8 gün kaldı bu topiğe çoktandır uğramıyorum ama bi göz atayım dedim 2 hamile var galiba tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

NAsilsiniz kizlar bugun.. ???
cok guzel bir mikmikten sonra cok guzel bir uyku ohhh.. havada guzel.. pozitif pozitif...
ilayda haber varmi isimler silindi mi... ??

Günaydın tatlışşşş

Mikmikler nekadar güzel olursa bebişte okadar güzel olurmuş kikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…