Canim hicbisey senin sagligindan onemli degil
Sakin ol lutfen
Bu tarz insanlar hep olucak hayatimizda.kendini yipratma hadi
sinirlendin geçti canım. at üzerinden değer mi Allah aşkına??? iş hayatında neler olmuyor ki???? sen kendini düşün önce?? Allah korusun sana bişey olsa ne olacak???
beni merak eden ve dua eden arkadaslarim olmus. cok tesekkur ederim... Allah kalbinizdekileri sizlere nasip etsin.
kisaca gecen hafta dusuk tehdidi basladi. sabah aksam igne oluyordum kesilmisti. ama ona ragmen dun aksam yine basladi. bugun devam etti ama simdilkk kesildi gibi. dun gordum bebegimi. cok sukir dr. saglikli dedi. kalp atislari da cok guzel dedi. dinletti de bize. ama gel gor ki bu ara kanamalar korkutuyor beni. bakalim risk hala devam ediyor ama yapacak birseyim kalmadi.
bu arada yeni hamisleri de tebrik ederim. Allah saglikli bir gebelik nasip etsin.
Canin benin Allahim artik bu sefer sana bağışlasın ve güzel düşün varsin igneyle olsun ama kucağın bos kalmasin hamilelerin duasi kabul olur derleer simdi yüreğini ferah tut bizim de bi tanıdığımızin öyleydi oda birsürü düşük ten sonra antalyada aylık igne vuruldu biraz pahali ama bebek için harcadilar simdi dünyalar güzeli bir kizi var ve 2yasina girecek hersey Allah'tan Allah isterse olur bende senin icin dua edicem
Bakalim ins bendede tutar aynen önemli değil bu ay önümüzdeki ay olsunda nezaman oluraa kabulumvalla azap çiçeği bir-iki bişey tuttturmuştu bu ayolabilir valla. hayırlısıyla olsun da kasım olsun valla bişey kalmadı zaten. bana da söyleyecekti içine doğunca ama demedi hala bişey :44:
çok geçmiş olsun canım benim dualarımız seninle...
amin canım inşallah da kendisine hiç bakmıyor. yasak olan herşeyi yiyor. hep sonunun öyle olmasından korkuyoruz... şekeri hep yüksek... şimdi aradı. özel bir hastaneye gitmiş. inşallah iyi sonuç alır
burdaki herks iyiki varsen de öyle
Aminnn canim amin Allahim kimsenin dualarini geri cevirmesinİnşallah canım kulun kula ettiği dua makbulmuş bende çocuk isteyen herkeze ediyorum ve etmeye devam edecem allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda kucağımıza bebişlerimizi almak yazdıysa alacaz canım
burdaki herks iyiki varsen de öyle
Hayirli olsun bebegin canim
Insaallah bu kez saglikla kucagina alirsin
İnşallah canım kulun kula ettiği dua makbulmuş bende çocuk isteyen herkeze ediyorum ve etmeye devam edecem allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda kucağımıza bebişlerimizi almak yazdıysa alacaz canım
canım ya bu arada gecmiş olsun inşallah güzel bi haber alırsınız ama hayatından 3 beyazı kesmesi lazım malum ben içlerindeyim
Aminnn canim amin Allahim kimsenin dualarini geri cevirmesin
Sende iyikimmmmmm varsinnnn
Kizlar ya bu folik asiti bnmde kullanmam gerekiyormu? Doktorunmu vermesi lazim yoksa bn kendi kendime kullanabilirmiyim ? Bide kilo aldiriyormu bu ilac?
Çok teşekkürler canım aminnnn Allahım isteyen herkeze nasip etsin
NAsilsiniz kizlar bugun.. ???
cok guzel bir mikmikten sonra cok guzel bir uyku ohhh.. havada guzel.. pozitif pozitif...
ilayda haber varmi isimler silindi mi... ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?