Doğru diyorsunuz canım ama cok zoruma gitti
varsın kuzum mesajı gönderdikten sonra farkettim sonra senin mesajnı alıntıladım ya. seni de yazdım diye
merhaba ekim ayında hamiş olacak hanımlar...
ben bi ara eylül başında uğramıştım bu topiğe.. sonra başka şeylere daldım. ekim geldi çattı..
sat 3 ekim...
bat 3 kasım
bugün kırmızıları gördüm..
nasip bakalım, yumurta günümü de tayin edebilirsem... bir de üstüne becerip hamiş kalabilirsem.. ne mutlu :)
umutluyuz, hepimiz bu ay hamiş olucaz.
kim yapıyor tablomuzu? var mı böyle bi tablo?
yoksa... hemen bilen biri yapsın lütfen :)
iddialıyız, ekim ayı bizden korksun gari :)))) di mi hanımlaaarrr?
Bende seni verene kurbaannn olurummmm :))kurban olurum seni vereneeee
Niye coktugunu düşünüyorsun yaww pozitif olman lazım heepppcanlar selam ben geldim... geçmişi okurken cuteyi gördüm ilk ona yazayım dedim merak ediyordum onu... sonra geri dönüp o sayfayı bulamadım geçmişi de okuyamaıdm akşam çok kötüydüm çöküyorum dönem dönem ama geçiyor bugün daha iyiyim işe geç geldim... uyudum biraz ama hala korkuyorum... üzülüyorum... tabiki kader kısmet kimse önüne geçemez bunların ama ne bilim insan bazen fazla etkileniyor...
Canim beninm ohhh yarasın ins yumoşlar sposlari kapsinNAsilsiniz kizlar bugun.. ???
cok guzel bir mikmikten sonra cok guzel bir uyku ohhh.. havada guzel.. pozitif pozitif...
ilayda haber varmi isimler silindi mi... ??
3tane canim hamisimiz biri az once belli oldu odakızlar slm bat a 8 gün kaldı bu topiğe çoktandır uğramıyorumama bi göz atayım dedim 2 hamile var galiba tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkes iyi mi bakalımm ?
Bugün benim 33. günüm. Gelen giden yok. Psikolojik mi bilmiyorum midem bulanıyor, çok bitkinim. Kahvaltı yaptım işyerinde ama aç gibi midem eziliyor, ama canım hiç birşey istemiyor.
Sanırım havadan kaynaklı..........
canlar selam ben geldim... geçmişi okurken cuteyi gördüm ilk ona yazayım dedim merak ediyordum onu... sonra geri dönüp o sayfayı bulamadım geçmişi de okuyamaıdm akşam çok kötüydüm çöküyorum dönem dönem ama geçiyor bugün daha iyiyim işe geç geldim... uyudum biraz ama hala korkuyorum... üzülüyorum... tabiki kader kısmet kimse önüne geçemez bunların ama ne bilim insan bazen fazla etkileniyor...
Hg canim
Kasimda gelir bebisin insallah.ne kadrdir deniyorsun
Tabloyu konu sahibi arkadas yapiyor msa84 e ozelden mesaj atabilirsin
Herkes iyi mi bakalımm ?
Bugün benim 33. günüm. Gelen giden yok. Psikolojik mi bilmiyorum midem bulanıyor, çok bitkinim. Kahvaltı yaptım işyerinde ama aç gibi midem eziliyor, ama canım hiç birşey istemiyor.
Sanırım havadan kaynaklı..........
Nalet gelsin borelım suan ihtibariylen cok bozuldu ya ben bir sirketebayi sorumlusuyumsipariste aynı zamanda alıyorum. Bir kadın sinirlisin bir sekide ve yanlış adresini verdi ve. Bana kızları azarladı bende ne yapyım birşey diyemedim. Özür diledim ya nefret edyorum böyle insanlardan. Bilmiyor haklıyken yine özür diledim aşılma yaptım ve stersten uzak durmm lazım Ama malesef bu gibiler yüzden olmaz olmazsuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
ayyy kuzumm dur hemen yazıyorum
deniz hiö bişeyyyy olmuyor ben bebişim olsun istiyorummmmmmmmmnoldu ki canım benim hiç haberim yok??
Bende seni verene kurbaannn olurummmm :))
Niye coktugunu düşünüyorsun yaww pozitif olman lazım heeppp
Canim beninm ohhh yarasın ins yumoşlar sposlari kapsin
3tane canim hamisimiz biri az once belli oldu oda
benim sancılar kendini göstermeye başladı :84: bata 5 gün var ama umudum gitti yine..
deniz hiö bişeyyyy olmuyor ben bebişim olsun istiyorummmmmmmmm
benim sancılar kendini göstermeye başladı :84: bata 5 gün var ama umudum gitti yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?