Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba ekim ayında hamiş olacak hanımlar...

ben bi ara eylül başında uğramıştım bu topiğe.. sonra başka şeylere daldım. ekim geldi çattı..
sat 3 ekim...
bat 3 kasım

bugün kırmızıları gördüm..
nasip bakalım, yumurta günümü de tayin edebilirsem... bir de üstüne becerip hamiş kalabilirsem.. ne mutlu :)

umutluyuz, hepimiz bu ay hamiş olucaz.

kim yapıyor tablomuzu? var mı böyle bi tablo?
yoksa... hemen bilen biri yapsın lütfen :)
iddialıyız, ekim ayı bizden korksun gari :)))) di mi hanımlaaarrr?

Doğru diyorsunuz canım ama cok zoruma gitti

Canım anlıyorum seni. Ben de 5 yıl bankada çalıştım. Öyle dengesiz insanlar oluyor ki tüm stresini senin üzerinde atıp gidiyorlar. Ama takmamayı öğrenmen lazım. Biliyorum çok zor ama. Düşün o kadın seni sinir etti gitti. Kendinin umrunda bile değil belki. Hiç sıkıntı yapmadı kendine. Sen de düşünmemeye çalış. Yaşadığın olumsuz şeyleri unut hemen. Başka şeyle meşgul ol. Takılı kalma.

Hg canim
Kasimda gelir bebisin insallah.ne kadrdir deniyorsun
Tabloyu konu sahibi arkadas yapiyor msa84 e ozelden mesaj atabilirsin

Herkes iyi mi bakalımm ?

Bugün benim 33. günüm. Gelen giden yok. Psikolojik mi bilmiyorum midem bulanıyor, çok bitkinim. Kahvaltı yaptım işyerinde ama aç gibi midem eziliyor, ama canım hiç birşey istemiyor.

Sanırım havadan kaynaklı..........

kurban olurum seni vereneeee
Bende seni verene kurbaannn olurummmm :))
Niye coktugunu düşünüyorsun yaww pozitif olman lazım heeppp
NAsilsiniz kizlar bugun.. ???
cok guzel bir mikmikten sonra cok guzel bir uyku ohhh.. havada guzel.. pozitif pozitif...
ilayda haber varmi isimler silindi mi... ??
Canim beninm ohhh yarasın ins yumoşlar sposlari kapsin
kızlar slm bat a 8 gün kaldı bu topiğe çoktandır uğramıyorum ama bi göz atayım dedim 2 hamile var galiba tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
3tane canim hamisimiz biri az once belli oldu oda

Iyiyiz cnm saol
Sen test yapmismiydin.yapmadiysan bi dene bakalim
33. Gundeymissin

noldu ki canım benim hiç haberim yok??

Hg canim
Kasimda gelir bebisin insallah.ne kadrdir deniyorsun
Tabloyu konu sahibi arkadas yapiyor msa84 e ozelden mesaj atabilirsin

evet ben kasıma kaldım hakkatten...
bak şimdi farkettim durumu.

hadi hayırlısı bakalım..... test yapmıyor musun ismihan?

Canım üzülme kıyamamm.. bak aşılamada yaptırdım diosun.. 2 gün sonra aklına bile gelmicek bi insan yüzüne takıp belkide bebeğinin gelmesni ertelemene değermi sence ? :26:
malesefki bazen sokakta görsek selam vermiceğimiz tiplere işyerinde muhatap olmak zorunda kalıoruz. bu benimde başıma geliyo.. ve eminim herkezin başına geliyor. onun için takma bebişim.. cahilliğine ver yada veremiosan o kadın benim bebişimden önemli değil o yüzden sinir olmucam de iç bi kave üstünede su... geçmiş olsuuuunnnn.. gerisini sallaaa

günaydın kızlar

bende katılabilirmiyim aranıza

Kizlarrrrr dun k.doguma gittim kan testi verdim doktordan ciktim kahverengi akinti basladi sonucum tbiki negatifff felaket karnim agriyor simdi

benim sancılar kendini göstermeye başladı :84: bata 5 gün var ama umudum gitti yine..

ah canım benim de ara ara giriyo.. bende çok umutsuzum ve olmadığınada eminim. bi yanımdada mini minnacık bi umut var hamiş olsakda adet sancısı olurmuş 9 haftalık olana kadar :26: benimkide minnacık bi umut işte

günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…