Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cutenin yine kanaması olmuş ama şuan kesilmiş diye biliyorum. bebeğini de görmüş. inşallah iyi olue ikisi de. insan ara ara çöküyor, sonra toparlıyor kendisini, hava da tuzbiber oluyor bu duruma valla. ben de dün geceyi hep karmaşlık rüyalar ve kabuslar eşliğinde geçirdim valla

NAsilsiniz kizlar bugun.. ???
cok guzel bir mikmikten sonra cok guzel bir uyku ohhh.. havada guzel.. pozitif pozitif...
ilayda haber varmi isimler silindi mi... ??

ohhhhhh sefan olsun balımmm. burda hava çok kötü valla, siz şanslınız ee dün mikmik olduğuna göre herşey yolunda. gayet iyisin sanırım canım benim
canım benim. bir yanın ümitleniyor, diğer yanın hayır yok öyle bişey diyor dimi canım... böyle beklemek de zor. kan vermeyi düşünüyor musun peki???
benim sancılar kendini göstermeye başladı :84: bata 5 gün var ama umudum gitti yine..

ah bu sancılar yok mu beni de her ay deli ediyor. bu ay da bir gelip bir gidiyorlar dalga geçiyorlar sanırım benimle
Kizlarrrrr dun k.doguma gittim kan testi verdim doktordan ciktim kahverengi akinti basladi sonucum tbiki negatifff felaket karnim agriyor simdi

üzüldüm canım... hayırlısı ne diyelim. hayırlısını sadece Allah bilir. Rabbim birdahaki ay güldürsün yüzünü

ama sorun şu ki ben daha önce hamile kaldım.. hiçbir agrı sızı yoktu hatta bebegimin düşük tehdidi oldugunda kanamam oldugunda bile agrım yoktu

ama sorun şu ki ben daha önce hamile kaldım.. hiçbir agrı sızı yoktu hatta bebegimin düşük tehdidi oldugunda kanamam oldugunda bile agrım yoktu

demekki bu kezde eğer hamişsen ağrın olcak ama düşmücek belkide tam tersi olcak yani

günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..

yaw benimde bu ay 4-5 gün önce oldu reglim. korunmayı bırakınca böyle düzensizlikler oluyomuş sanırım.
takma kafana regl biter bitmez çalışmalara başlayınca insan yenileniyo sanki tekrar umutlanıveriyosun.

günaydın kızlar

bende katılabilirmiyim aranıza
Hg canım aramiza nasılsın
bilmiyorummmm ki bebeğim depresyondayımmmmmmmmmmmmmmm
Deoresyondamiii senin canın dayak istiyo heralde cabuk cik ordanbbb
günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..
Canım hayırlısı elbette çabuk topla kendini vee aramiza geri dön kasımda da birlikteyiz nasılsa
kızçelerimmm günaydınnnnn :124::124:
nasılsınız bakalım

Gunaydinn canimmn benimmmmm

s.a kıslar naslsınız gecmişi okuyamadım yeni bi haber varmı?? bakem hayırlı haber duymk istiyorummm

Iyiyiz cnm saol
Sen test yapmismiydin.yapmadiysan bi dene bakalim
33. Gundeymissin

2 gün önce test yaptım negatif çıktı, birkaç saat sonra baktığımsa isi hafif bir pembelik vardı, eşim baktı "ben bişey görmüyorum"dedi.

Ama hiç adet belirtisi yok, bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…