canlar selam ben geldim... geçmişi okurken cuteyi gördüm ilk ona yazayım dedim merak ediyordum onu... sonra geri dönüp o sayfayı bulamadım geçmişi de okuyamaıdm akşam çok kötüydüm çöküyorum dönem dönem ama geçiyor bugün daha iyiyim işe geç geldim... uyudum biraz ama hala korkuyorum... üzülüyorum... tabiki kader kısmet kimse önüne geçemez bunların ama ne bilim insan bazen fazla etkileniyor...
NAsilsiniz kizlar bugun.. ???
cok guzel bir mikmikten sonra cok guzel bir uyku ohhh.. havada guzel.. pozitif pozitif...
ilayda haber varmi isimler silindi mi... ??
canım benim. bir yanın ümitleniyor, diğer yanın hayır yok öyle bişey diyor dimi canım... böyle beklemek de zor. kan vermeyi düşünüyor musun peki???Herkes iyi mi bakalımm ?
Bugün benim 33. günüm. Gelen giden yok. Psikolojik mi bilmiyorum midem bulanıyor, çok bitkinim. Kahvaltı yaptım işyerinde ama aç gibi midem eziliyor, ama canım hiç birşey istemiyor.
Sanırım havadan kaynaklı..........
benim sancılar kendini göstermeye başladı :84: bata 5 gün var ama umudum gitti yine..
Kizlarrrrr dun k.doguma gittim kan testi verdim doktordan ciktim kahverengi akinti basladi sonucum tbiki negatiffffelaket karnim agriyor simdi
ah canım benim de ara ara giriyo.. bende çok umutsuzum ve olmadığınada eminim. bi yanımdada mini minnacık bi umut var hamiş olsakda adet sancısı olurmuş 9 haftalık olana kadar :26: benimkide minnacık bi umut işte
ama sorun şu ki ben daha önce hamile kaldım.. hiçbir agrı sızı yoktu hatta bebegimin düşük tehdidi oldugunda kanamam oldugunda bile agrım yoktu
günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..
kızmadım kız ben dengesizim işte şimdi birden mutluluk gelditamam canım kızma.. ben yanlış anladım sanırım olumsuz bir durum var gibi anladım.. olur inşallah bebişin
Dur cnm gelmemis kirmizidan umit kesilmez
Hem hamislerde ayni adet sancilari oluyomusss
Az kalmis bekle bakiiimm
kızçelerimmm günaydınnnnn :124::124:
nasılsınız bakalım
günaydın esrammm.. iyiyim ben sen nasıl oldun?? smileyler dans ediyor ama sen de öyle misin???????
demekki bu kezde eğer hamişsen ağrın olcak ama düşmücek belkide tam tersi olcak yani
günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..
geçmiş olsun canım beniminşallah bir dahaki ay olur üsülme......
nasılsınız bakalım
günaydınnnnnnnn nbr cnm :)
Hg canım aramiza nasılsıngünaydın kızlar
bende katılabilirmiyim aranıza
Deoresyondamiii senin canın dayak istiyo heralde cabuk cik ordanbbbbilmiyorummmm ki bebeğim depresyondayımmmmmmmmmmmmmmm
Canım hayırlısı elbette çabuk topla kendini vee aramiza geri dön kasımda da birlikteyiz nasılsagünaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..
nasılsınız bakalım
saol canım benim kısmet Allah büyüktür sağlıosun napalım senin ne zamandı bat?
Gunaydin canimmm
Griplee bogusuyorum benn.cok usuyorum.evde battaniyenin icinde yatasim varr
Sen nasilsin.mahkemeniz nasil gecti
Iyiyiz cnm saol
Sen test yapmismiydin.yapmadiysan bi dene bakalim
33. Gundeymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?