Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ohhhhhh sefan olsun balımmm. burda hava çok kötü valla, siz şanslınız ee dün mikmik olduğuna göre herşey yolunda. gayet iyisin sanırım canım benim ü
sefammm olsun evet hersey yolunda cok sukur.. gerisi allah'ima kalmis..
kızçelerimmm günaydınnnnn :124::124:
nasılsınız bakalım
iyiyiz canim sen ??
günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..
Gunaydin canim herseyin hayirlisi bakalim..
Canim beninm ohhh yarasın ins yumoşlar sposlari kapsin
Ohhh insallah kaparlar yaa...
Günaydın tatlışşşş
Mikmikler nekadar güzel olursa bebişte okadar güzel olurmuş kikikiki
Canim benim gunaydin.. hayirlisi insallah.. bebisim tutunur bu ay..

saol canım ne yaplm kısmet değiliş bu ay anne olmak . . . ben korunma fln yaşamadım düzensilmde yok şaşırmadım genelde ya 2-3 gün erken yada 2-3 gün geç başlardı bu ayda böyle oldu sağl olsun canım seninde düzelir bu adetinde sonra merak etme sende üzülme our mu kuzum . . ..

günaydınnnnnnnnnnn.. ben de senden haber bekliyordum. gülücük attığına göre hala gelen giden yok galiba ha??????

yok kız bana her gün bayram :) bu ay olsam da üzülmicem diyodum ya, sancılar var da kırmızlar yok hala... sen napıyosun? geçmişi okumadım kim hasta?

test yapsak nolur sanki ya.. ben şimdiye 10 defa yapmıştım bu topikte kimse erken yapmıyo diye sabrediyorum (

Ben hemen test yapiyorum cunku kafamdan atmak istiyorum
Varsa vardir yoksada yoktur deyip uzulsemde onume bakiyorum
Sen bilirsin canim boyle beklemek zor

:44::44::44::44:slm dedim duymadınız bi haber bi gelişme varmı dedim yine duymadınız

Doktor kontrolundemi kullaniyorsun canim? İstah disinda baska bir yan etkisi yok degilmi ? Bn zaten 71 kiloyum kullandigimda almiyim iyice diyetisyene gidecegim kismet olursa haftaya

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım , her zaman pozitif olmayabiliyorum :)) iyisiyle,kötüsüyle yaşıyoruz işte...kırmızılar 9 ay terk etsin seni gelse de bunalım takılma sakın :13:

Evet cok haklısın birtanem gereksiz Yani şikayet etsin umurumda olmaz zaten kadın normal değildi ben deli değilim felan diyordu. Allah ıslah etsin o inanları

ben de bebek denemelerine yeni başladım. yıllaaardırrr hep düzenli olan regl 2 aydır kendini şaşırdı:)
oyüzden bu ay ovulasyon testi alcam. bakalım nezamanmış yumurtlamam.
üzülmek tam diil de, acaba bu süreç nekadar sürecek endişesi taşıyo insan.
onu da biz değil Allah biliyo tabiki.
bize beklemek sabretmek kalıyo.
Allah bebek isteyen herkese hayırlısını versin.

ohh bi kişi duyduuunasılsınız yeni güzel bi haber varmı??

yok kız sayfalar hızlı ilerliyo bazı yazılanları okuyamıyorz kusura bakma hoş geldin . . . ben güzel bir haber okumadım bugün . . . .bed regl oldum kasımı bekleyecez artıkım inşAllah regl gününü bekleynler adet olmazlar . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…