sefammm olsun evet hersey yolunda cok sukur.. gerisi allah'ima kalmis..ohhhhhh sefan olsun balımmm. burda hava çok kötü valla, siz şanslınızee dün mikmik olduğuna göre herşey yolunda. gayet iyisin sanırım canım benim ü
iyiyiz canim sen ??kızçelerimmm günaydınnnnn :124::124:
nasılsınız bakalım
Gunaydin canim herseyin hayirlisi bakalim..günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..
Ohhh insallah kaparlar yaa...Canim beninm ohhh yarasın ins yumoşlar sposlari kapsin
Canim benim gunaydin.. hayirlisi insallah.. bebisim tutunur bu ay..Günaydın tatlışşşş
Mikmikler nekadar güzel olursa bebişte okadar güzel olurmuş kikikiki
yaw benimde bu ay 4-5 gün önce oldu reglim. korunmayı bırakınca böyle düzensizlikler oluyomuş sanırım.
takma kafana regl biter bitmez çalışmalara başlayınca insan yenileniyo sanki tekrar umutlanıveriyosun.
günaydın bayanlar bende yokum su koy verdim(rgl oldum 3 gün önceden) üzülüyorum ama takdir ilahi kısmet bu ayda anne olamamakmış .. ..
günaydınnnnnnnnnnn.. ben de senden haber bekliyordum. gülücük attığına göre hala gelen giden yok galiba ha??????
test yapsak nolur sanki ya.. ben şimdiye 10 defa yapmıştım bu topikte kimse erken yapmıyo diye sabrediyorum(
benim bugünden itibaren 8ine kadar canım
Evet cnm bebiş düşünen herkes en az 3 ay kullanmalı. Vücutta depolanmadığı için günlük alınması lazım. Tek yan etkisi iştah açıyor. Gece yatarken alırsan gün içinde çok acıkmazsın ama sabah alınca karnın gurul gurul yemekler istiyor :)) Bende kabızlıkta yaptı 6 aydır kullanıyorum 3 kilo aldım :S
:44::44::44::44:slm dedim duymadınız bi haber bi gelişme varmı dedim yine duymadınız
üzülme cisemcim hayırlısı diyelim
senin hep böyle pozitif oluşuna hayranım.rabbim hep yüzünü güldürsün senin. regl günüme kadar buralarda takılırım.reglim geçersede burda olurum.ama kırmızı gelirse diğer sayfaya geçer,bunalım takılırım bir süre..
günaydın cnm...
Canım üzülme kıyamamm.. bak aşılamada yaptırdım diosun.. 2 gün sonra aklına bile gelmicek bi insan yüzüne takıp belkide bebeğinin gelmesni ertelemene değermi sence ? :26:
malesefki bazen sokakta görsek selam vermiceğimiz tiplere işyerinde muhatap olmak zorunda kalıoruz. bu benimde başıma geliyo.. ve eminim herkezin başına geliyor. onun için takma bebişim.. cahilliğine ver yada veremiosan o kadın benim bebişimden önemli değil o yüzden sinir olmucam de iç bi kave üstünede su... geçmiş olsuuuunnnn.. gerisini sallaaa
iyiyiz canim sen ??
ohh bi kişi duyduuunasılsınız yeni güzel bi haber varmı??
saol canım ne yaplm kısmet değiliş bu ay anne olmak . . . ben korunma fln yaşamadım düzensilmde yok şaşırmadım genelde ya 2-3 gün erken yada 2-3 gün geç başlardı bu ayda böyle oldu sağl olsun canım seninde düzelir bu adetinde sonra merak etme sende üzülme our mu kuzum . . ..
valla ben kendi adıma iyiyim. henüz ziyarete gelmedi kırmızılar. bi hamiş daha varmış galiba ama geçmişi okumadım.
ALLAH iyilik versin canım aaa yeni hamiş kimmiş kıslarrr
Evet cok haklısın birtanem gereksiz Yani şikayet etsin umurumda olmaz zaten kadın normal değildi ben deli değilim felan diyordu. Allah ıslah etsin o inanları
ohh bi kişi duyduuunasılsınız yeni güzel bi haber varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?