Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya benim icin belirti ama sık idrara cikma uyku hali koku hassasligi kasiklarda agri bj larda benim icin hic belirti değil heo yasadigim seyler biz senle ikimiz anlamayacak olanlardaniz heralde :))

hanı ıcerıye ilac gonderdya smdı mik mik falan olur belkı bebek olursa zararı olurmu kı bı kac kısıden dymustum ama bzm topkte kmse cektrmdı hralde

Sen kaçırma mikmik zamanını ilk ay alınan ilaclar bebeği etkilemiyor hamile olduğunu bilmeden okadar cok ilac alan varki sapa saglam cocuk doguruyorlar

Sen kaçırma mikmik zamanını ilk ay alınan ilaclar bebeği etkilemiyor hamile olduğunu bilmeden okadar cok ilac alan varki sapa saglam cocuk doguruyorlar

sence bnm mik mik zmnı hangı gunler baksana kıs agsts10 eylul 4

Haaa kizlar aklima gelmisken buyuklerimizin soyledigi ama benim ozamanlar pek inanamadigim bi belirti daha yasadim hamileyken kirpikler daha uzun ve gur olur diyorlardi eskiden benim kirpiklerim asiri uzun ve yogundu ama ilk makyaj yapmaya basladigim 23 lu yaslarimda ilk aldigim rimelim woterproof tu yikadim yikadim cikmadi babamlarin korkusundan tum kirpiklerimi yoldum ve bidaha asla eski haline donmedi daha kisa ve seyrek oldu son 1 haftadir kirpiklerim daha uzun ve yogundu aslinda ben bunu kullandigim demir hapina ve solgarin sac ve tirnak icin yeni aldigim ve 1 haftadir kullandigim vitaminine bagliyordum ama sanirim değilmis

kıııssssssslaaarrr benim için dua edinnn..... yumyum zamanlarındayımmm umarım çabalarımız boşa çıkmazzz bebişim benimle kalıırrrr....

Gormedim canim ben 2 gundur sisteme giremiyorum suanda cepten girdim gelen msjlar gorunmuyor bitanem benim silikte cikmadi bembeyazdi insaallahh sende hamissindir canim ben sol tarafimda yumurta buyuklugunde bisey hissediyorum hatta karnim sola dogru yamulmustu ki hala oyle

Ya ben boyle durup durup yaziyorum ama brlirtilerden bilginiz olsun sizde benim gibi mucizenize kavusun istiyorum durup durup aklima geliyor belirtiler sık sık idrara cikardim yarim saatte bire kadar dustugu oldu bide asiri uykumm vardi hala oyle uyusmus gibi oldum

Ya seni korkutmak istemem ama benimde kanamam vardi 8 gun boyunca gecmeyince test ysptim hamile olduğumu ogrendim ama dış gebelikti:-(

Canim benim gecmeyince diye biseyim yoktu her ay nasil adet olduysam bu ayda oyle oldum sol kasikta batmalar halsizlik uyku derken bas donmesi olunca 12.gun test yaptim yani beni suphelendirecek korkutacak herzamankinin disinda bi kanamam olmadi

Adetim gecmedi canim gecen ay 2 agustosta bu ay 1 eylulde adet oldum adetim 13 gun suruyor adetimin 12.gunu test yaptim pozitif cikti hemde kalin net cizgi aksamina kan testi yaptirdim 633.5 cikti

sabahleyin güzel haberini gördüm asyakcım tekrar tebrik ederim senii... allah saglıkla kucagına almayı nasip etsiinnn... darısıı listenin devamındaki tüm arkadaşlara inşallahhh....

Canim benim gecmeyince diye biseyim yoktu her ay nasil adet olduysam bu ayda oyle oldum sol kasikta batmalar halsizlik uyku derken bas donmesi olunca 12.gun test yaptim yani beni suphelendirecek korkutacak herzamankinin disinda bi kanamam olmadi

Cnm benim korktugum bende adet oldum bende ustune gormusum 1hafta sonrada hamile oldugumu anladim ama dış gebelik çıktı o yüzden endisem sen ihmal etme dr git bence insallah seninki normaldir dualarim seninle

Canim ben yaptim ama ben adetimin ilk gunu basladim bi orta boy yemeklik sogani 6 parcaya bolup onceden ketilda kaynatip soguttugum 2.5 bardak suda agzi kapali tencerede 5 dk kaynattim sabah aksam taze olarak hazirladim yanliz bilgin olsun ev biraz kotu kokuyor incir kurude yaptim 8 inciri 2 parcaya bolup 2.5 bardak suda agzi kapali tencerede 15 dk kaynattim gunde 1 kez gece yapip ictim bunada adetimin 5. Gunu basladim incirim bitmedigi icin onu hala yapiyorum kan yapici ozelligi cok fazlaymis

Elaam 3 4 gün sonra yapabiliyorsun mikmik biraz ağrı hissedebilirsin korkma sakın olabiliyor 😊yarın sabah mesela ben de yarın yapıcam mikmik kocamı çok özledim bugün 5.günüm ama tam 15 gündür mikmik olmadı çok özledim benn yarını sabırsızlıkla bekliyorum 😅😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…