Anh ahB'nde isterdim tıkırında bi adet döngüm olsunda bir gün gecikince hemen anlayayım hamıle oldumu :):) benimki rahat arkadaş ...kafasına nezaman esti ozaman geliyor geçen ay 28 günde oldum ...bu ay 34.gun olmadım adet daha ama umutlumuyum ??haayııır ..neden peki ?cunku bnm için adet gecikmesı bir belirtı değil ...
hanı ıcerıye ilac gonderdya smdı mik mik falan olur belkı bebek olursa zararı olurmu kı bı kac kısıden dymustum ama bzm topkte kmse cektrmdı hralde
Sen kaçırma mikmik zamanını ilk ay alınan ilaclar bebeği etkilemiyor hamile olduğunu bilmeden okadar cok ilac alan varki sapa saglam cocuk doguruyorlar
sence bnm mik mik zmnı hangı gunler baksana kıs agsts10 eylul 4
ilk hamilemiz belli olmuşşşhayılısı olsun... darısı listedeki herkese başta açılışı yaptııı arkadaşımızzz.. bakalımm belkide bu sıra hiç bozulmaz ne dersiniz...???
asyak canim ben sana mesaj yazmisdim gormedin heralde ama olsun okudum forumdaki mesajdarini
aynu bende de kac gundur solumda batmalar var adet olduguma ragmen gecmiyor batmalar ayaklarim usuyor insallah bende senin gibi mucizeyle karsilasirim testim 3 gun silik cikti sonra cikmadi o kadar istiyorum ki o gun ki sevinclerim geri donsun yine oyle sevineyim belki yine yaparim test bilmiyorum senin yazini okudum qaza geldim kismet insallah seviniriz hepimiz
kıııssssssslaaarrr benim için dua edinnn.....yumyum zamanlarındayımmm umarım çabalarımız boşa çıkmazzz bebişim benimle kalıırrrr....
Ay canim yumyumlarina kuvvet hemen kapar ins bebekleri :))
evett yaaaaa aynennnnn..... :118::118::118:Ayy inşalahhh amiinnnn hayali bile güzel :118::118::118:
Hadi hayırlısı gunun kac gün gecti
o zaman yerleşme kanamasıdır o
Ya seni korkutmak istemem ama benimde kanamam vardi 8 gun boyunca gecmeyince test ysptim hamile olduğumu ogrendim ama dış gebelikti:-(
Adetim gecmedi canim gecen ay 2 agustosta bu ay 1 eylulde adet oldum adetim 13 gun suruyor adetimin 12.gunu test yaptim pozitif cikti hemde kalin net cizgi aksamina kan testi yaptirdim 633.5 cikti
Canim benim gecmeyince diye biseyim yoktu her ay nasil adet olduysam bu ayda oyle oldum sol kasikta batmalar halsizlik uyku derken bas donmesi olunca 12.gun test yaptim yani beni suphelendirecek korkutacak herzamankinin disinda bi kanamam olmadi
Kızlaaar nerdesiniz soğan kürü için yardıma ihtiyacım var
15 gün uygulamak gerekiyomuş sanırım bugün başlamam lazım çünkü 15. gün şehir dışında olucam yapamam ogün.
Şimdi 15 gün bi uyguluyosun sonra ikinci adetinden (ki inşallah olmam) 10 gün önce 5 gün daha uyguluyomuşsun. Doğru mu biliyorum Yumurtalıklarımda iltihap çıkmıştı onun için yapıcam. İncir kürünü de yapıyım diyorum aslında soğan kürüyle aynı anda yapsam olurmu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?