ALLAH iyilik versin canım aaa yeni hamiş kimmiş kıslarrr
cok doğru vallahi canım kafaya bile deymez insanlarla muhattap oluyoruz allahım sabır versin bizlereCanım anlıyorum seni. Ben de 5 yıl bankada çalıştım. Öyle dengesiz insanlar oluyor ki tüm stresini senin üzerinde atıp gidiyorlar. Ama takmamayı öğrenmen lazım. Biliyorum çok zor ama. Düşün o kadın seni sinir etti gitti. Kendinin umrunda bile değil belki. Hiç sıkıntı yapmadı kendine. Sen de düşünmemeye çalış. Yaşadığın olumsuz şeyleri unut hemen. Başka şeyle meşgul ol. Takılı kalma.
nerde yeni hamis ?? kim ??? bende okuyamamdim gecmisi..ALLAH iyilik versin canım aaa yeni hamiş kimmiş kıslarrr
ohh insallah gelmezler de bizde teyze oluruz yawww...valla ben kendi adıma iyiyim. henüz ziyarete gelmedi kırmızılar. bi hamiş daha varmış galiba ama geçmişi okumadım.
ben de bebek denemelerine yeni başladım. yıllaaardırrr hep düzenli olan regl 2 aydır kendini şaşırdı:)
oyüzden bu ay ovulasyon testi alcam. bakalım nezamanmış yumurtlamam.
üzülmek tam diil de, acaba bu süreç nekadar sürecek endişesi taşıyo insan.
onu da biz değil Allah biliyo tabiki.
bize beklemek sabretmek kalıyo.
Allah bebek isteyen herkese hayırlısını versin.
yok kız sayfalar hızlı ilerliyo bazı yazılanları okuyamıyorz kusura bakma hoş geldin . . . ben güzel bir haber okumadım bugün . . . .bed regl oldum kasımı bekleyecez artıkıminşAllah regl gününü bekleynler adet olmazlar . . .
hah şöyleee
sefammm olsun evet hersey yolunda cok sukur.. gerisi allah'ima kalmis..
yok kız bana her gün bayram :) bu ay olsam da üzülmicem diyodum ya, sancılar var da kırmızlar yok hala... sen napıyosun? geçmişi okumadım kim hasta?
amin cnm, saol. senin kırmızılar gelmedi di mi?
sefammm olsun evet hersey yolunda cok sukur.. gerisi allah'ima kalmis..
iyiyiz canim sen ??
Gunaydin canim herseyin hayirlisi bakalim..
Ohhh insallah kaparlar yaa...
Canim benim gunaydin.. hayirlisi insallah.. bebisim tutunur bu ay..
nerde yeni hamis ?? kim ??? bende okuyamamdim gecmisi..
ohh insallah gelmezler de bizde teyze oluruz yawww...
yok kız sayfalar hızlı ilerliyo bazı yazılanları okuyamıyorz kusura bakma hoş geldin . . . ben güzel bir haber okumadım bugün . . . .bed regl oldum kasımı bekleyecez artıkıminşAllah regl gününü bekleynler adet olmazlar . . .
saol gamzem teşekür ederim evet kasımda da beraberiz. . . .buda da vardır bir hayır . .. .
sen de kasımda teyze yaparsın bizi cnm, ben dün kızlara diyodum bu ay olmazsa bi dahaki ay teyzoş yapacam sizi, mens bitince son sürat çalışmalara başlarsın. benim bat dündü henüz olmadım ama olursam da takılmıcam.
hayırlısı olur inşallah bebeğim sen bu ay olursun bizde gelecek ay anne oluruz inşAllah . .
:44::44::44::44:slm dedim duymadınız bi haber bi gelişme varmı dedim yine duymadınız
ooohhhh oh oh
inşallah bu ay çifte bayram yaparsın canım benimmm.. aman gelmesin onlar abim şeker hastası canım. kaçgündür beli ağrıyormuş ve bacağına vuruyormuş ama öyle böyle değil. bacağımı hissetmiyorum dedi. fıtık olma ihtimali aklıma geldi ama şeker hastası olduğu için bacak olayı korkuttu beni. akşam emar çekilecek hayırlısı inşallah
Ben daha olmafim ama bastırıyor agrilar gelecek gümbür gümbür :)) sağlık olsun
hamile olan ozlemraheren..
evtt teyze olmakta güzell inş inşnerde yeni hamis ?? kim ??? bende okuyamamdim gecmisi..
bende okuyamadım nasıl olsa gelir hamişler birazdan
ohh insallah gelmezler de bizde teyze oluruz yawww...
Ben daha olmafim ama bastırıyor agrilar gelecek gümbür gümbür :)) sağlık olsun
Çok teşekkür ederim canım Allah inşallah sizede nasip eder hayırlısıyla
çok çok geçmiş olsun cnm, şeker hastalarında olur ama bacak ağrısı Allahın izniyle bişeysi yoktur. Rabbim şifasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?