Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cok doğru vallahi canım kafaya bile deymez insanlarla muhattap oluyoruz allahım sabır versin bizlere

hb kızlar benim 2düşüğüm var en son geçen sene ekimde hamile olduğumu öğrenmiştim

tam anlamıyla tekrardan bu ay başladık denilebilir testler falan vardı çünkü yapılması gereken işlemler falan ama bu ayda tam yumurtlama haftamda eşimle küstük sadece bi kere oldu o yüzden bu ay pek umudum yok ama bakalım bellide olmaz

düzelir kuzum arkadaşlarımdan biliyorm onlarda korunp bırakınca ilk 3-4 ay düzensiz adet görüyorlar . . .amin canm inşAllah Allah herkesin muradını verir . . . .

sen de kasımda teyze yaparsın bizi cnm, ben dün kızlara diyodum bu ay olmazsa bi dahaki ay teyzoş yapacam sizi, mens bitince son sürat çalışmalara başlarsın. benim bat dündü henüz olmadım ama olursam da takılmıcam.

sefammm olsun evet hersey yolunda cok sukur.. gerisi allah'ima kalmis..

ooohhhh oh oh

yok kız bana her gün bayram :) bu ay olsam da üzülmicem diyodum ya, sancılar var da kırmızlar yok hala... sen napıyosun? geçmişi okumadım kim hasta?

inşallah bu ay çifte bayram yaparsın canım benimmm.. aman gelmesin onlar abim şeker hastası canım. kaçgündür beli ağrıyormuş ve bacağına vuruyormuş ama öyle böyle değil. bacağımı hissetmiyorum dedi. fıtık olma ihtimali aklıma geldi ama şeker hastası olduğu için bacak olayı korkuttu beni. akşam emar çekilecek hayırlısı inşallah

sefammm olsun evet hersey yolunda cok sukur.. gerisi allah'ima kalmis..

iyiyiz canim sen ??

Gunaydin canim herseyin hayirlisi bakalim..

Ohhh insallah kaparlar yaa...

Canim benim gunaydin.. hayirlisi insallah.. bebisim tutunur bu ay..

saol gamzem teşekür ederim evet kasımda da beraberiz . . . .buda da vardır bir hayır . .. .

nerde yeni hamis ?? kim ??? bende okuyamamdim gecmisi..

ohh insallah gelmezler de bizde teyze oluruz yawww...

inşallah gelmez bebeğim ama gelirse de Allahtan sonuçta. Bu ay olmazsa bi dahaki teyze yapacam sizi, sen dün geceyi ne güzel geçirmişsin öyleeee :))) acaba önce ben mi teyzoş olacam :)

evet haklısın bacım sayfalar uçuyoo :)))) gecmiş olsun bacım hiçç üzülmee işn önümüzdeki ay senden güzel müjdeli haberi alcaz inşşşşşşş artık bu ayy gecti önümüzdeki ayı degerlendiririz bizde hehehehe morel bozmak yokkk

ne güzel konuşyosun kuzum sen bayıldım sanabende ok üzülmedim ama biraz çaaşırımda görüce kötü oldum biraz fakat geçti dah iyim şuan sizle koşunca utuveriyo insan Allah razı olu çok teşekkürler canım . . . hadi kuzum seni teyze yapamadık bu ay ama sen bizi teyze yaparsın işAllah

hayırlısı olur inşallah bebeğim sen bu ay olursun bizde gelecek ay anne oluruz inşAllah . .

amin canım inşallahhhh
:44::44::44::44:slm dedim duymadınız bi haber bi gelişme varmı dedim yine duymadınız

duymaz mıyız beyaaa... ben biraz yoğunum bugün canım kusura bakma benim için ne hisseidyorsun azap çiçeeemm

çok çok geçmiş olsun cnm, şeker hastalarında olur ama bacak ağrısı Allahın izniyle bişeysi yoktur. Rabbim şifasını versin.

hamile olan ozlemraheren..
oyy oyyy hadi hayırlı olsun rabbim kucagını doldursun inş
nerde yeni hamis ?? kim ??? bende okuyamamdim gecmisi..
bende okuyamadım nasıl olsa gelir hamişler birazdan
ohh insallah gelmezler de bizde teyze oluruz yawww...
evtt teyze olmakta güzell inş inş
Ben daha olmafim ama bastırıyor agrilar gelecek gümbür gümbür :)) sağlık olsun

benimde belim agrıyo üzülmek yokk önümüzdeki ayy bizimde olcakk no sitrest yess bebeiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…