- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
amin canım inşallahhhh
duymaz mıyız beyaaa... ben biraz yoğunum bugün canım kusura bakmabenim için ne hisseidyorsun azap çiçeeemm
evet haklısın bacım sayfalar uçuyoo :)))) gecmiş olsun bacım hiçç üzülmee işn önümüzdeki ay senden güzel müjdeli haberi alcaz inşşşşşşş artık bu ayy gecti önümüzdeki ayı degerlendiririz bizde hehehehe morel bozmak yokkk
ne güzel konuşyosun kuzum sen bayıldım sanabende ok üzülmedim ama biraz çaaşırımda görüce kötü oldum biraz fakat geçti dah iyim şuan sizle koşunca utuveriyo insan Allah razı olu çok teşekkürler canım . . . hadi kuzum seni teyze yapamadık bu ay ama sen bizi teyze yaparsın işAllah
Insallah insallah gelmezler tabiki allah'im bilir hayirlisi neyse o..inşallah gelmez bebeğim ama gelirse de Allahtan sonuçta. Bu ay olmazsa bi dahaki teyze yapacam sizi, sen dün geceyi ne güzel geçirmişsin öyleeee :))) acaba önce ben mi teyzoş olacam :)
Bizim gibi teyze anne baba buldularda gelmiyorlar yaa bebisler..:evtt teyze olmakta güzell inş inş
ooohhhh oh oh
Ben hemen test yapiyorum cunku kafamdan atmak istiyorum
Varsa vardir yoksada yoktur deyip uzulsemde onume bakiyorum
Sen bilirsin canim boyle beklemek zor
hahahaha aşgummmm bu nerden cıktı bacımmm
cok doğru vallahi canım kafaya bile deymez insanlarla muhattap oluyoruz allahım sabır versin bizlere
inşAllah canım zaten bu iş ilk önce morele dayanıyo ben bu ay çok düşündüm hatta kaynanamın yüzünden ağldm çok üzüldüm eee buda tabi horanlarıma yansıyo olmuyo bebek mebek
İnşallah canım kulun kula ettiği dua makbulmuş bende çocuk isteyen herkeze ediyorum ve etmeye devam edecem allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda kucağımıza bebişlerimizi almak yazdıysa alacaz canım
Insallah insallah gelmezler tabiki allah'im bilir hayirlisi neyse o..
Bizim gibi teyze anne baba buldularda gelmiyorlar yaa bebisler..
bebişler naz yapıyo nazz ee nazlancaki bize heyacan versinler
gelcek gellcekkk öteki anne olcazzz kıslar az sabırrrbebeğim ben her zaman diyorum bana her gün bayram :) bu ay çok relaksım, bebiş gelirse güzel olur ama gelmezse de Rabbimin takdiri. Zaten kendim için istemiyorum bebişi sizi teyze yapmak için istiyorum :)))) üzülmek stres yapmak yok, birbirimizi teyze yapmak var :))) ben bu ay belki tutamam sözümü ama bi dahaki ay tutacam artık, bekleyin bizi teyzeler :))))
ne nerden çıktı canım???
dedin ya balım benim için ne düşünüyon diye ona dedim kıss
Yeni hamişimiz mi vaaaaaarrrrr ayyyyyyyy süpeeeerrrrrrr
Yeni hamişimiz mi vaaaaaarrrrr ayyyyyyyy süpeeeerrrrrrr
Ben daha olmafim ama bastırıyor agrilar gelecek gümbür gümbür :)) sağlık olsun
Muck olsamda üzülmem hic biaay daha yaklasmis olurum bebisime kendimi hazırladım zaten onjn icin no problemkusura baka kuzum ben oldun sandım inşAllah olmazsın inşAllah anne olursun çok isteri bunu . . . .
Aynen Kasım dedin Kasımi iple çekiyorum muck inanılmaz umutlu bisi hu iyiki söyledin kisoyy oyyy hadi hayırlı olsun rabbim kucagını doldursun inş
evtt teyze olmakta güzell inş inş
benimde belim agrıyo üzülmek yokk önümüzdeki ayy bizimde olcakk no sitrest yess bebeiş
kızlar ya belime acayip sancılar giriyor. birileri koca koca iğneler batırıyor sanki offffffff
senin bat ne zaman canım.. bu defada aa erken mi yaptım ondan mı çıkmadı demeyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?