Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşAllah canım zaten bu iş ilk önce morele dayanıyo ben bu ay çok düşündüm hatta kaynanamın yüzünden ağldm çok üzüldüm eee buda tabi horanlarıma yansıyo olmuyo bebek mebek

bebeğim ben her zaman diyorum bana her gün bayram :) bu ay çok relaksım, bebiş gelirse güzel olur ama gelmezse de Rabbimin takdiri. Zaten kendim için istemiyorum bebişi sizi teyze yapmak için istiyorum :)))) üzülmek stres yapmak yok, birbirimizi teyze yapmak var :))) ben bu ay belki tutamam sözümü ama bi dahaki ay tutacam artık, bekleyin bizi teyzeler :))))

inşallah gelmez bebeğim ama gelirse de Allahtan sonuçta. Bu ay olmazsa bi dahaki teyze yapacam sizi, sen dün geceyi ne güzel geçirmişsin öyleeee :))) acaba önce ben mi teyzoş olacam :)
Insallah insallah gelmezler tabiki allah'im bilir hayirlisi neyse o..
:evtt teyze olmakta güzell inş inş
Bizim gibi teyze anne baba buldularda gelmiyorlar yaa bebisler..

inşAllah canım zaten bu iş ilk önce morele dayanıyo ben bu ay çok düşündüm hatta kaynanamın yüzünden ağldm çok üzüldüm eee buda tabi horanlarıma yansıyo olmuyo bebek mebek

başlarım haa kaynana biz yigen istiyozzz okaaa morrel bozmak yokk tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiii mik miki inş öteki ay hamişim diye müjdeni bekliyozz okaa problem istemiyoz inş gelcek gelcekk yigenn ana olcan sende bende burdakilerin hepsiii inşşş

kızlar çok hızlısınız okuyamıyorum

hayırlı olun canm bebeğin Allah analı babalı büyütsün darısı biz hamiş adaylarına . . .

Insallah insallah gelmezler tabiki allah'im bilir hayirlisi neyse o..

Bizim gibi teyze anne baba buldularda gelmiyorlar yaa bebisler..
bebişler naz yapıyo nazz ee nazlancaki bize heyacan versinler

gelcek gellcekkk öteki anne olcazzz kıslar az sabırrr
ne nerden çıktı canım???

dedin ya balım benim için ne düşünüyon diye ona dedim kıss

Ben daha olmafim ama bastırıyor agrilar gelecek gümbür gümbür :)) sağlık olsun

ay gelmesinler ya kızarım baaakkk.....kızlar bence bu işi zevkine yapsak daha iyi olucak baksanıza evlilik dışı gebelikler sistemli mi hayır...zevkine die koyulcan işe valla ben öle yapyom ama bizim adam sistemli offff...

kusura baka kuzum ben oldun sandım inşAllah olmazsın inşAllah anne olursun çok isteri bunu . . . .
Muck olsamda üzülmem hic biaay daha yaklasmis olurum bebisime kendimi hazırladım zaten onjn icin no problem
oyy oyyy hadi hayırlı olsun rabbim kucagını doldursun inş

evtt teyze olmakta güzell inş inş

benimde belim agrıyo üzülmek yokk önümüzdeki ayy bizimde olcakk no sitrest yess bebeiş
Aynen Kasım dedin Kasımi iple çekiyorum muck inanılmaz umutlu bisi hu iyiki söyledin kis
kızlar ya belime acayip sancılar giriyor. birileri koca koca iğneler batırıyor sanki offffffff

Canim yaa ins bişiler vardır

senin bat ne zaman canım.. bu defada aa erken mi yaptım ondan mı çıkmadı demeyelim..

Jbenim bat bayramin ilk gunu 15 I canim
Daha cok var.ne kadar zor bisey beklemek
13. Ayimdayim her ay bu bekleyisle geciyor
O yuzden adetim bir gun gecse hemen test yapiyorum.veya bir iki gun oncesi
Artik beklemekten yoruldum.benimle baslayanlar dogum yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…