Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yerim seni bebeğim ben yaaya yo karı manyak bana dediki benim oğlum koç gibidir sen git doktora başıma kaynar sular döküldü sanki bende dedim ki o zaman git oğlun koçsa bir tane kız koyun bul ondan çocuk peydahlasın tövbe tövbe normalde ağzımı bozmam ama o kaşındı gerçekten kısır olsam kadın bana neler der kim bilir . . .

heee.. senin hislerin kuvvetli ya. benim için içine ne doğruyor demek istedim

canımmm ilayda için içimden oglu olcak geciyo gamze 20 içinde kasımda hamiş olcak ve kızı olcak geciyo başka kimse için şimdilik bişi gelmiyoo:44: gelince sölerim

canım üzme kendini onun bi vakti saati vardır....hayırlısı olsun Rabbim dualrını kabul etsin üzülme tamam mı_?:26::26:

Ahhha tek gecelik aşklar )) heyt be kaçamak filan yani ben denedim bu ay kendimi oylemotive etmeyi ama edemedim hahahah
Tamam bebegim kızma olursa süpriz olacak walla oyyy ayse fatma hayriye haydi cifte telliye:))

cisem benimde moralim bozuk bu kayınvalideme ALLAH ım ya bi insan bi insanın haberi olmadan kurşun döktürür mü _???

canim isimler noldu kiz...
Evet yeni hamisimiz vardi ama gecmise gidip bulupta tebrik edemiyorum...

ınsallah insallah..

monbebemmmm yeni hamişimiz kimmiş

Ayyy kim olduğunu bilmesemde sevindim bak şimdik ayy tutmayın beniii

evet evet bunlar bebişe işaret canım inşallah hamilesindirrr

kıslarr bnde bişi sölücem batım 3-4 tü ya yarın test yapcam sabah uyanır uyanmaz dua edermisinz bna aslında hiç ümidm yok ama ne bileyim bide belim agrıyo sabaha kadar adet olmazsam ilk işim test çıkarmı ki erken mi yoksa :44:bilmiyom ki karasızım off of :18:

cisem benimde moralim bozuk bu kayınvalideme ALLAH ım ya bi insan bi insanın haberi olmadan kurşun döktürür mü _???

oooooo yuhhhh yani ya arkadaş ben anlamam niye karışırlar niye burunlarını sokarlar ki eden yani yaptığına bak senin neyin varmış kurşun dökülecek kadar hey Allah akıl fikir ver sen bunlara tövbe tövbe . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…