Yeni hamişimiz mi vaaaaaarrrrr ayyyyyyyy süpeeeerrrrrrr
başlarım haa kaynana biz yigen istiyozzz okaaamorrel bozmak yokk tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiii mik miki inş öteki ay hamişim diye müjdeni bekliyozz okaa problem istemiyoz inş gelcek gelcekk yigenn ana olcan sende bende burdakilerin hepsiii inşşş
heee.. senin hislerin kuvvetli ya. benim için içine ne doğruyor demek istedim
Canim yaa ins bişiler vardır
5 gün var bata test yapsam yarın sabah çıkar mı ki?
Jbenim bat bayramin ilk gunu 15 I canim
Daha cok var.ne kadar zor bisey beklemek
13. Ayimdayim her ay bu bekleyisle geciyor
O yuzden adetim bir gun gecse hemen test yapiyorum.veya bir iki gun oncesi
Artik beklemekten yoruldum.benimle baslayanlar dogum yapti
ay gelmesinler ya kızarım baaakkk.....kızlar bence bu işi zevkine yapsak daha iyi olucak baksanıza evlilik dışı gebelikler sistemli mi hayır...zevkine die koyulcan işe valla ben öle yapyom ama bizim adam sistemli offff...
kızlaaar geçmişi okumadım yaa bugün varmı hamilemizzz
canımmm ilayda için içimden oglu olcak geciyo gamze 20 içinde kasımda hamiş olcak ve kızı olcak geciyobaşka kimse için şimdilik bişi gelmiyoo:44: gelince sölerim
yerim seni bebeğim ben yaaya yo karı manyak bana dediki benim oğlum koç gibidir sen git doktora başıma kaynar sular döküldü sanki bende dedim ki o zaman git oğlun koçsa bir tane kız koyun bul ondan çocuk peydahlasın tövbe tövbe normalde ağzımı bozmam ama o kaşındı gerçekten kısır olsam kadın bana neler der kim bilir . . .
Muck olsamda üzülmem hic biaay daha yaklasmis olurum bebisime kendimi hazırladım zaten onjn icin no problem
anım çok güzel düşünüyosun süperböyle olmak gerek aslında örnek hatunsun veselam . . . .
Canim isimler noldu kiz...Yeni hamişimiz mi vaaaaaarrrrr ayyyyyyyy süpeeeerrrrrrr
Insallah insallah..gelcek gellcekkk öteki anne olcazzz kıslar az sabırrr
inşallah canım ama nefesimi kesiyor resmen. şimdi iyi inşallah bir daha olmaz
canımmm ilayda için içimden oglu olcak geciyo gamze 20 içinde kasımda hamiş olcak ve kızı olcak geciyobaşka kimse için şimdilik bişi gelmiyoo:44: gelince sölerim
evetttt varrr hopidi hoppidiiiiiiiiiiiiii
canim isimler noldu kiz...
Evet yeni hamisimiz vardi ama gecmise gidip bulupta tebrik edemiyorum...
ınsallah insallah..
Muck olsamda üzülmem hic biaay daha yaklasmis olurum bebisime kendimi hazırladım zaten onjn icin no problem
anım çok güzel düşünüyosun süperböyle olmak gerek aslında örnek hatunsun veselam . . . .
Canim benim zaten belli bi tarihi var alnimiza yazılı niye kasayım kendimi esimin sperm testide çıksın hic bir problem yoksa beklicez yani varsada tedavi olur; ) olur biter ins biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edelim
günaydın kızlar benim bat a 3 gün kaldı. göğüslerde hassasiyet var. ve sanki üşüttüm gibi karnım ağrıyor bulantı da oluyor. bilmiyorum pskolojikmi ama bulantıyı hissediyorum hiç iştahım yok.. inşallah bunlar bebişe işarettir yaaa...
cisem benimde moralim bozuk bu kayınvalideme ALLAH ım ya bi insan bi insanın haberi olmadan kurşun döktürür mü _???
( Allahim nolur dilketin hamile olsun insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?