Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

adet günün hiç şaşmıyosa çıkar, ama arada bi kaç gün atıyosa çıkmayabilir ya da gec yumurtlama olmuşsa çıkmaz, yumurtlama gününü takip ettin mi hiç

duam senle canım benim yüce Rabbim senide anne eder inşAllah amin. . . .

Nim kaynamada. Gecen eşim oraya gitmiş bir elma vermiş ikiye bölün yiyin demiş bebek için ama ne yedim nede yedirdim kaynanama aram iyi değil kim bilir ne yapmıştır

bence hamilesiniz inşallah

ağzından kaçırdı dün ve ben gece öücekmiş gibi oldum daraldım böle şeylerle uğraşan bi kadın zaten...o yüzden psikolojim çok bozuk....

bu akşamki duamda özellikle adını söylicem canım inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Varsa kesin cikar canım :))) hadi bakalım bol sans bizi habersiz bırakma

adet günün hiç şaşmıyosa çıkar, ama arada bi kaç gün atıyosa çıkmayabilir ya da gec yumurtlama olmuşsa çıkmaz, yumurtlama gününü takip ettin mi hiç

yok canım ben ilk defa burda duydum ovü testi ne bilmiyodum offf alsamda karışık gibi geldi nasıl kullanılır bilmiyom off yaa

canım vlla bişi gecmiyo kimse için ama bişi olursa lap diye sölücem
tamam canim ..
monbebemmmm yeni hamişimiz kimmiş

Ayyy kim olduğunu bilmesemde sevindim bak şimdik ayy tutmayın beniii
vallahi demin kizlar yazdi ismini tam bilemiyorum.. canim yaa.. cesaretin varsa gecmise dal..
Ama bende tabii cok sevindim arkadasim ismini bilmiyorum ama tebrikler.. allah'im guzel bir hamilelik nasip etsin insallah.. darisida bize..

Ederiz canim ne demek insallah bebegin seninle dir ama bu kadar negattif olma canim..
cikar varsa bebis..

yok canım ben ilk defa burda duydum ovü testi ne bilmiyodum offf alsamda karışık gibi geldi nasıl kullanılır bilmiyom off yaa

sen yap bi test yaa ne olcakki hatta bugün yap:) çıkarsa hep beraber seviniriz, çıkmazsa da üzülmek yok bi kaç gün sonra tekrar denersin testi, yine çıkmazsa yine üzülmek yok batı görenlerle beraber el ele tutuşup kasıma gideriz

ağzından kaçırdı dün ve ben gece öücekmiş gibi oldum daraldım böle şeylerle uğraşan bi kadın zaten...o yüzden psikolojim çok bozuk....

kısss o kaynanı bna gönder hele biii morelini bozmak yokk kızarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…