- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Kiz azap..
insan bizede yorum yapar yaww bizide gecir icinden.. ne dusunuyosun ??
kıslarr bnde bişi sölücem batım 3-4 tü ya yarın test yapcam sabah uyanır uyanmaz dua edermisinz bna aslında hiç ümidm yok ama ne bileyim bide belim agrıyo sabaha kadar adet olmazsam ilk işim testçıkarmı ki erken mi yoksa :44:bilmiyom ki karasızım off of :18:
kıslarr bnde bişi sölücem batım 3-4 tü ya yarın test yapcam sabah uyanır uyanmaz dua edermisinz bna aslında hiç ümidm yok ama ne bileyim bide belim agrıyo sabaha kadar adet olmazsam ilk işim testçıkarmı ki erken mi yoksa :44:bilmiyom ki karasızım off of :18:
oooooo yuhhhh yani ya arkadaş ben anlamam niye karışırlar niye burunlarını sokarlar ki eden yani yaptığına bak senin neyin varmış kurşun dökülecek kadar hey Allah akıl fikir ver sen bunlara tövbe tövbe . . . .
adet günün hiç şaşmıyosa çıkar, ama arada bi kaç gün atıyosa çıkmayabilir ya da gec yumurtlama olmuşsa çıkmaz, yumurtlama gününü takip ettin mi hiç
canım vlla bişi gecmiyo kimse için ama bişi olursa lap diye sölücem
vallahi demin kizlar yazdi ismini tam bilemiyorum.. canim yaa.. cesaretin varsa gecmise dal..monbebemmmm yeni hamişimiz kimmiş
Ayyy kim olduğunu bilmesemde sevindim bak şimdik ayy tutmayın beniii
Ederiz canim ne demek insallah bebegin seninle dir ama bu kadar negattif olma canim..kıslarr bnde bişi sölücem batım 3-4 tü ya yarın test yapcam sabah uyanır uyanmaz dua edermisinz bna aslında hiç ümidm yok ama ne bileyim bide belim agrıyo sabaha kadar adet olmazsam ilk işim testçıkarmı ki erken mi yoksa :44:bilmiyom ki karasızım off of :18:
kim çok merak ettim.....
duam senle canım benim yüce Rabbim senide anne eder inşAllah amin. . . .
saol cnm benimSu yum yum donemi bitince bata kadar oyle zor geciyoki bunaliyorum elimde olmadancanım üzme kendini onun bi vakti saati vardır....hayırlısı olsun Rabbim dualrını kabul etsin üzülme tamam mı_?:26::26:
Canim benim zaten belli bi tarihi var alnimiza yazılı niye kasayım kendimi esimin sperm testide çıksın hic bir problem yoksa beklicez yani varsada tedavi olur; ) olur biter ins biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edelim
hayırlısı kuzum benim eşimde sperm testine gidecek hagi bölüme gitti canım senin eşin yani ben blmiyorum nasıl yapılıyo o sperm olayı?
yok canım ben ilk defa burda duydum ovü testi ne bilmiyodum offf alsamda karışık gibi geldi nasıl kullanılır bilmiyomoff yaa
ALLAH razı olsun bacım sagolun cümlemizi inş inşş RABBİM duysun sesimizi
bence hamilesiniz inşallah
özlem hamiş kuzummmmm darısı da sana olsun hadiiii
ağzından kaçırdı dün ve ben gece öücekmiş gibi oldum daraldım böle şeylerle uğraşan bi kadın zaten...o yüzden psikolojim çok bozuk....
evetttt varrr hopidi hoppidiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?