ALLAH razı olsun bacım sagolun cümlemizi inş inşş RABBİM duysun sesimizi
ağzından kaçırdı dün ve ben gece öücekmiş gibi oldum daraldım böle şeylerle uğraşan bi kadın zaten...o yüzden psikolojim çok bozuk....
kısss o kaynanı bna gönder hele biiimorelini bozmak yokk kızarım bak
ALLAH razı olsun bacım sagolun cümlemizi inş inşş RABBİM duysun sesimizi
ben tam adet günümde test yapmıştım nisanda çıkmıştı ama tam net değildi ikinci çizgim çok silikti hemen doktora gittik göremedi kan tahlili istedi kan değerlerimde çıkmıştı meğer daha 3 haftalıkmış geç döllenme olmuştu o yuzden çıkamayabiliyorda... 13 haftalıkkende bebeğimi kaybettim hayırlısı allahtan.. Allah hepimize hayırlısını versin acısını yaşatmasın inşallah...
dün nefesim kesildi ölüm duygusunu yaşadım eşim ne oldu dierek bana sarılmaya çalıştı ölüyodum dedim ...korkutu tabi...şuan sallanıyorum benim için felak nas okur musunuz...dilerim iyiliğimize bişi yaptırmıştır...:26::26:
dün nefesim kesildi ölüm duygusunu yaşadım eşim ne oldu dierek bana sarılmaya çalıştı ölüyodum dedim ...korkutu tabi...şuan sallanıyorum benim için felak nas okur musunuz...dilerim iyiliğimize bişi yaptırmıştır...:26::26:
tamam canım zaten ilk size sölücemVarsa kesin cikar canım :))) hadi bakalım bol sans bizi habersiz bırakma
yarın sabah hemen yapcam cesaret verdiniz sagolun iyiki varsınıztamam canim ..
vallahi demin kizlar yazdi ismini tam bilemiyorum.. canim yaa.. cesaretin varsa gecmise dal..
Ama bende tabii cok sevindim arkadasim ismini bilmiyorum ama tebrikler.. allah'im guzel bir hamilelik nasip etsin insallah.. darisida bize..
aminnnn inş inş
Ederiz canim ne demek insallah bebegin seninle dir ama bu kadar negattif olma canim..
cikar varsa bebis..
canım bu gün geckaldım belimde agrıyoısen yap bi test yaa ne olcakki hatta bugün yap:) çıkarsa hep beraber seviniriz, çıkmazsa da üzülmek yok bi kaç gün sonra tekrar denersin testi, yine çıkmazsa yine üzülmek yok batı görenlerle beraber el ele tutuşup kasıma gideriz
ben tam adet günümde test yapmıştım nisanda çıkmıştı ama tam net değildi ikinci çizgim çok silikti hemen doktora gittik göremedi kan tahlili istedi kan değerlerimde çıkmıştı meğer daha 3 haftalıkmış geç döllenme olmuştu o yuzden çıkamayabiliyorda... 13 haftalıkkende bebeğimi kaybettim hayırlısı allahtan.. allah hepimize hayırlısını versin acısını yaşatmasın inşallah...
canım benim bi sakin ol okuruz taikide ama sen bi kndine gel git elini yüzünü yıka korkma bişey yapmamıştır ya oka da hain değildir herhalde . . . .
oyyy bebeğim ağlatacaksın beni vala yaaaa... yapma böle
Ben gibi kullanırsın cok basityok canım ben ilk defa burda duydum ovü testi ne bilmiyodum offf alsamda karışık gibi geldi nasıl kullanılır bilmiyomoff yaa
Daha gitmedi canım adet olayim gondercemhayırlısı kuzum benim eşimde sperm testine gidecek hagi bölüme gitti canım senin eşin yani ben blmiyorum nasıl yapılıyo o sperm olayı?
Doktor verdi benden hormon testi ondan sperm testi istedi bi odaya kapatiyorlarmis dergiler cdler falan onlara baka baka eline kuvvet sonrq verdikleri bardaga pirtliyomus
Ayyy Allah korusun hic bisi olmaz Allah'a sığın felak nas bilmiyorum ama âyetel kürsü okurum sebin icin Allah'a emanetsin ins
canım çok üzüldüm. Nolur yapma. Takma bu kadar kafana. Olan sana oluyor bak yazık değil mi??
böle şelere aslında çok inanmamaya çalışıyorum ama üzerimde ciddi bi ağırlık var gözlerim kapanıyo bayılcak gibiyim kv hep uğraşıyo böle şelerle ben allah a havale ediyorum...rabbim iyilik bile yapsa kendine çevirsin...:26::26:
yok kuzum yok kafaya takmıyorum sadece dua ediyorum dilerim iyiliğime dir...rabbim tüm kötülük düşünen ve yapan herkese geri çevirsin ben başka bişi istemiyorum...:26::26:
Sen ağlama dayanamam:))
Ben gibi kullanırsın cok basit
Daha gitmedi canım adet olayim gondercem
Doktor verdi benden hormon testi ondan sperm testi istedi bi odaya kapatiyorlarmis dergiler cdler falan onlara baka baka eline kuvvet sonrq verdikleri bardaga pirtliyomus
Ayyy Allah korusun hic bisi olmaz Allah'a sığın felak nas bilmiyorum ama âyetel kürsü okurum sebin icin Allah'a emanetsin ins
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM ÇOK SAAOL...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?