Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ALLAH razı olsun bacım sagolun cümlemizi inş inşş RABBİM duysun sesimizi

ben tam adet günümde test yapmıştım nisanda çıkmıştı ama tam net değildi ikinci çizgim çok silikti hemen doktora gittik göremedi kan tahlili istedi kan değerlerimde çıkmıştı meğer daha 3 haftalıkmış geç döllenme olmuştu o yuzden çıkamayabiliyorda... 13 haftalıkkende bebeğimi kaybettim hayırlısı allahtan.. allah hepimize hayırlısını versin acısını yaşatmasın inşallah...

ağzından kaçırdı dün ve ben gece öücekmiş gibi oldum daraldım böle şeylerle uğraşan bi kadın zaten...o yüzden psikolojim çok bozuk....

takma kafana canım mümkün olduğu kadar da taviz verme böyle şeylere o ne öyle ya delimidir nedir gerekirse sert konuş çünkü iyilikle anlamıyorlar . . .

kısss o kaynanı bna gönder hele biii morelini bozmak yokk kızarım bak

dün nefesim kesildi ölüm duygusunu yaşadım eşim ne oldu dierek bana sarılmaya çalıştı ölüyodum dedim ...korkutu tabi...şuan sallanıyorum benim için felak nas okur musunuz...dilerim iyiliğimize bişi yaptırmıştır...:26::26:

iyiliğimize yaptırdığını söledi benim tepemin tası attı zaten bişi diemiyorum çünkü eşim annesini çok tututo orada eşim tepki verir die bekledim ama sesini çıkarmadı...

canım çok üzüldüm. nolur yapma. takma bu kadar kafana. olan sana oluyor bak yazık değil mi??

canım benim bi sakin ol okuruz taikide ama sen bi kndine gel git elini yüzünü yıka korkma bişey yapmamıştır ya oka da hain değildir herhalde . . . .

Varsa kesin cikar canım :))) hadi bakalım bol sans bizi habersiz bırakma
tamam canım zaten ilk size sölücem
yarın sabah hemen yapcam cesaret verdiniz sagolun iyiki varsınız
canım bu gün geckaldım belimde agrıyoı sabah yaparım egerki gelmezse moralimi de hiç bozmuyom öteki ay umutluyum ama bir an önce bişi yoksa adet olayımda dr gideyim istiyom

canımmm gecmiş olsun güzel tarafından bak hamile kala biliyomuşsun bunu ögrendin ben onuda bilmiyom dr gidecem adetin 3. günü yaa ama ALLAH büyük alcasn bebişini kucanaa inş sende hamiş olcan bacım

canım benim bi sakin ol okuruz taikide ama sen bi kndine gel git elini yüzünü yıka korkma bişey yapmamıştır ya oka da hain değildir herhalde . . . .

böle şelere aslında çok inanmamaya çalışıyorum ama üzerimde ciddi bi ağırlık var gözlerim kapanıyo bayılcak gibiyim kv hep uğraşıyo böle şelerle ben allah a havale ediyorum...rabbim iyilik bile yapsa kendine çevirsin...:26::26:

1. oyyy bebeğim ağlatacaksın beni vala yaaaa... yapma böle

1. Sen ağlama dayanamam:))
    yok canım ben ilk defa burda duydum ovü testi ne bilmiyodum offf alsamda karışık gibi geldi nasıl kullanılır bilmiyom off yaa
    Ben gibi kullanırsın cok basit

merhaba kızlar nasılsınız baya bir sayfa okuduktan sonra yazıyorum anca sizinle mutlu olup sizlerle üzülüyorummm çok öpüyorum hepinizi

canım çok üzüldüm. Nolur yapma. Takma bu kadar kafana. Olan sana oluyor bak yazık değil mi??

yok kuzum yok kafaya takmıyorum sadece dua ediyorum dilerim iyiliğime dir...rabbim tüm kötülük düşünen ve yapan herkese geri çevirsin ben başka bişi istemiyorum...:26::26:

Arkadaşlar merhaba. Bende korunmayı yeni bıraktım ve hamile kalmak için çalışmalara başladım. Bat 22 ekim. Yanlız 13-14-15. Gün boş geçti üstelik o 3 gün boyunca kasıklarım ağrıdı. Yumurtladım sanırım. Umarım geç kalmamışımdır.

okudum Zeycan allh şifa versin canım..

ah canım benim sen korkma senin için çok temiz hiçbişecikler olmaz kuzum .. . .km kime ne yaparsa iyi yada kötü Allah ona 1000 katını versin . . . düşünme böyle şeyler yorma kafanı duanı eksik etme yuvandan . . . .

yok kuzum yok kafaya takmıyorum sadece dua ediyorum dilerim iyiliğime dir...rabbim tüm kötülük düşünen ve yapan herkese geri çevirsin ben başka bişi istemiyorum...:26::26:

amin canım. sen Allaha sığın o seni korur her türlü kötülükten.kötülük eden kötülük bulur. tövbe tövbe ya... sinirim zıpladı valla...

Uzulme zeycanim.kafayi bozmuslar onlar kafalarina gore is ceviriyolar iste
Benim kide regli lerimi takibe basladi galiba.bana dun aksam sen su gun adet olcaktin dimi diye sordu
Cok sasirdim nerden biliuo diye.cetelesini tutmus
Esime de sen mi soledin dedim yok dedi.nerden biliyo benimi takip ediyo dedim.bilmiyom defi
Te Allam yaa manyak bunlar

zeycanım moralini bozma şimdi gidiyom abdes almaya senin için ayetl kursiyi okucam korkma dular sizi korusun duamı esine ve sana göndercem korkma bacım inş kötülk yapan kötüluk bulur aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…