Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bayramda seni rahat bırakmaz bu. keşke yok deyip daha ileri bir tarih söyleseydin güzelim

HAdi hayirlisi canim ama fazla umitlenme olur mu cunku hemen olmuyor bebis..
nasil korunmustun sen canim??
Allah'im yarabimm ben o kadini varyaaa....
tamam canım zaten ilk size sölücem :1yarın sabah hemen yapcam cesaret verdiniz sagolun iyiki varsınız :
hadii bakiiimmm guzel haberlere don bize teyze yapiver..

şuan tam zamanı canım bence ihmal etme çalışmaları ayın 8 i ya da 9 u bitiyo yum günün değerlendir...hadi hayırlsı...

hadi hayirlisi canim ama fazla umitlenme olur mu cunku hemen olmuyor bebis..
Nasil korunmustun sen canim??

Hadii bakiiimmm guzel haberlere don bize teyze yapiver..

şekerim ya dua istiyorum rabbim kimseyi sihre büyüye teşvik ettirmesin...ve bunu yapan insan bi de namaz kılıyo ama imanı zayıf...allah ım iman kuvveti ve allah korkusu versin...:26::26:

iş yerinde baya iş birikti kızlar çıkmam gerek gene gelmeye çalışacam öpüldünüz

HAdi hayirlisi canim ama fazla umitlenme olur mu cunku hemen olmuyor bebis..
nasil korunmustun sen canim??

hadii bakiiimmm guzel haberlere don bize teyze yapiver..

şuan tam zamanı canım bence ihmal etme çalışmaları ayın 8 i ya da 9 u bitiyo yum günün değerlendir...hadi hayırlsı...

Prezervatif kullanıyoduk. Biliyorum hemen olmadığını ama bir beklenti oluyor yinede.
Çalışmalara devam ediyim ben o zaman :)

nim kaynamada. Gecen eşim oraya gitmiş bir elma vermiş ikiye bölün yiyin demiş bebek için ama ne yedim nede yedirdim kaynanama aram iyi değil kim bilir ne yapmıştır
yok canım yaaa.. Eğer kaynanayla aran iyi değilse yememeni tavsiye ederim. Kimsenin günahını almak istemem ama yeme Benim kaynanayla küsmeden önce kavaltıda bi böreği çok ısrarla eşiminde benimde tabağıma koyup ısrarla yedirmişti. Bende dedim. çekinmeyelim die okadar ısrar etti kadıncağız. çok iyi ağırladı filan die düşünmüştüm. Ordan çıkar çıkmaz bende bi baş ağrısı deliricemmmm :18: Eşimde mide bulantıları kusmalar, yer altımdan çekilio diodu Ve eşim caminin birinin önünde yığılıp kalmış. Camiye taşımışlar elini yüzünü yıkamışlar. (ozaman bekarız) neyse biri artık hocamı değilmi bilmioruz. Kusuğa bakarak yediğinin büyülü olduğunu bigün ewetl hamurişi gibi bişeyin içine büyü yapıldığını, bununda canı kanı olan bi kadının yaptığını sölemiş. Onlara bağlansın başkasına bağlanamasın mış Bizde ayrılalım die yani. şükürki bozuldu. Rabbim çok büyük. Eşimde kendi duydu başkasından onu tanımayan birinden. Birdaha orda bişi yemedik içmedik zaten sonrada aralar açıldı konuşmuyoruz şimdi

ağzından kaçırdı dün ve ben gece öücekmiş gibi oldum daraldım böle şeylerle uğraşan bi kadın zaten...o yüzden psikolojim çok bozuk....

zeycanım dikkatli olun canım... Ben çok inanırım böle şeylere.. Yukarda tı ma yaptığım yorumumu oku :18:

şekerim ya dua istiyorum rabbim kimseyi sihre büyüye teşvik ettirmesin...ve bunu yapan insan bi de namaz kılıyo ama imanı zayıf...allah ım iman kuvveti ve allah korkusu versin...:26::26:

Allah'im akil fikir versin... ne diyeyim bacim.. sen uzme tatli canini.. mesafeni de koy artik bu ne yaa..

Doktor kontrolundemi kullaniyorsun canim? İstah disinda baska bir yan etkisi yok degilmi ? Bn zaten 71 kiloyum kullandigimda almiyim iyice diyetisyene gidecegim kismet olursa haftaya

Ben bebek düşünüyoruz diye doktora gitmiştim o da hemen folbiole başla demişti doktor söylemesede alacaktım zaten..Eczaneden al kendin başla . Fiyatıda çok uygun 3-4 tl bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. ben folbiol kullanıyorum hamile kaldıktan sonra folik plusa geçiyorsun. Hiç bi yan etkisi yok olmadıgı gibi çok iyi etkileri var. Vitamin gibi düşün, yiyeceklerden alamadıgımız vitaminleri hapla alıyoruz ve inan kendini daha ii hissedeceksin tırnaklarım, saçım çok çabuk uzuyor.. İştahını kontrol etmen gerekiyor işte biraz bende kilo aldım çünkü. Bebişin sinir sistemi için annede olması gerekiyormuş. Folikasit eksikliğinden çocuklarda engeller oluşabiliyor.

Prezervatif kullanıyoduk. Biliyorum hemen olmadığını ama bir beklenti oluyor yinede.
Çalışmalara devam ediyim ben o zaman :)
olabilir o zaman canim.. ben dogum kontrol hapi felan kulaniyorsan diye demistim.. hadi hayirlisi o zaman canim sen calis hic durma..

çok teşekkür ediyorum...niyetleriniz dualarınız kalbiniz kadar sağlam olsun...inanın esnemekten alamıyorum kendimi:26:....

ben de okudum cnm...avucuna oku 3'er ihlas, felak, nas üfle vücudunu sıvazla. peygamberimiz böyle yaparmış nazardan korunmak için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…