okudum zeycan allh şifa versin canım..
Uzulme zeycanim.kafayi bozmuslar onlar kafalarina gore is ceviriyolar iste
Benim kide regli lerimi takibe basladi galiba.bana dun aksam sen su gun adet olcaktin dimi diye sordu
Cok sasirdim nerden biliuo diye.cetelesini tutmus
Esime de sen mi soledin dedim yok dedi.nerden biliyo benimi takip ediyo dedim.bilmiyom defi
Te Allam yaa manyak bunlar
HAdi hayirlisi canim ama fazla umitlenme olur mu cunku hemen olmuyor bebis..Arkadaşlar merhaba. Bende korunmayı yeni bıraktım ve hamile kalmak için çalışmalara başladım. Bat 22 ekim. Yanlız 13-14-15. Gün boş geçtiüstelik o 3 gün boyunca kasıklarım ağrıdı. Yumurtladım sanırım. Umarım geç kalmamışımdır.
Allah'im yarabimm ben o kadini varyaaa....dün nefesim kesildi ölüm duygusunu yaşadım eşim ne oldu dierek bana sarılmaya çalıştı ölüyodum dedim ...korkutu tabi...şuan sallanıyorum benim için felak nas okur musunuz...dilerim iyiliğimize bişi yaptırmıştır...:26::26:
hadii bakiiimmm guzel haberlere don bize teyze yapiver..tamam canım zaten ilk size sölücem :1yarın sabah hemen yapcam cesaret verdiniz sagolun iyiki varsınız:
Sen ağlama dayanamam:))
Ben gibi kullanırsın cok basit
Daha gitmedi canım adet olayim gondercem
Doktor verdi benden hormon testi ondan sperm testi istedi bi odaya kapatiyorlarmis dergiler cdler falan onlara baka baka eline kuvvet sonrq verdikleri bardaga pirtliyomus
Ayyy Allah korusun hic bisi olmaz Allah'a sığın felak nas bilmiyorum ama âyetel kürsü okurum sebin icin Allah'a emanetsin ins
Allah kolaylık versin canım çok zormuş yaaaa üzüldüm eşine ben böyle bilmiyordum. . . .
arkadaşlar merhaba. Bende korunmayı yeni bıraktım ve hamile kalmak için çalışmalara başladım. Bat 22 ekim. Yanlız 13-14-15. Gün boş geçtiüstelik o 3 gün boyunca kasıklarım ağrıdı. Yumurtladım sanırım. Umarım geç kalmamışımdır.
merhaba kızlar nasılsınızbaya bir sayfa okuduktan sonra yazıyorum anca sizinle mutlu olup sizlerle üzülüyorummm çok öpüyorum hepinizi
hadi hayirlisi canim ama fazla umitlenme olur mu cunku hemen olmuyor bebis..
Nasil korunmustun sen canim??
Allah'im yarabimm ben o kadini varyaaa....
Hadii bakiiimmm guzel haberlere don bize teyze yapiver..
şuan tam zamanı canım bence ihmal etme çalışmaları ayın 8 i ya da 9 u bitiyo yum günün değerlendir...hadi hayırlsı...
saol beybi hoş geldin . . . .
hoş buldummm bebğimmmm ansılsın keyfin nasıl
iş yerinde baya iş birikti kızlar çıkmam gerek gene gelmeye çalışacam öpüldünüz
HAdi hayirlisi canim ama fazla umitlenme olur mu cunku hemen olmuyor bebis..
nasil korunmustun sen canim??
Allah'im yarabimm ben o kadini varyaaa....
hadii bakiiimmm guzel haberlere don bize teyze yapiver..
şuan tam zamanı canım bence ihmal etme çalışmaları ayın 8 i ya da 9 u bitiyo yum günün değerlendir...hadi hayırlsı...
yok canım yaaa.. Eğer kaynanayla aran iyi değilse yememeni tavsiye ederim. Kimsenin günahını almak istemem ama yemenim kaynamada. Gecen eşim oraya gitmiş bir elma vermiş ikiye bölün yiyin demiş bebek için ama ne yedim nede yedirdim kaynanama aram iyi değil kim bilir ne yapmıştır
ağzından kaçırdı dün ve ben gece öücekmiş gibi oldum daraldım böle şeylerle uğraşan bi kadın zaten...o yüzden psikolojim çok bozuk....
dün nefesim kesildi ölüm duygusunu yaşadım eşim ne oldu dierek bana sarılmaya çalıştı ölüyodum dedim ...korkutu tabi...şuan sallanıyorum benim için felak nas okur musunuz...dilerim iyiliğimize bişi yaptırmıştır...:26::26:
şekerim ya dua istiyorum rabbim kimseyi sihre büyüye teşvik ettirmesin...ve bunu yapan insan bi de namaz kılıyo ama imanı zayıf...allah ım iman kuvveti ve allah korkusu versin...:26::26:
bayramda seni rahat bırakmaz bu. keşke yok deyip daha ileri bir tarih söyleseydin güzelim
Doktor kontrolundemi kullaniyorsun canim? İstah disinda baska bir yan etkisi yok degilmi ? Bn zaten 71 kiloyum kullandigimda almiyim iyicediyetisyene gidecegim kismet olursa haftaya
olabilir o zaman canim.. ben dogum kontrol hapi felan kulaniyorsan diye demistim.. hadi hayirlisi o zaman canim sen calis hic durma..Prezervatif kullanıyoduk. Biliyorum hemen olmadığını ama bir beklenti oluyor yinede.
Çalışmalara devam ediyim ben o zaman :)
hoşçakal canım kolay gelsin...
çok teşekkür ediyorum...niyetleriniz dualarınız kalbiniz kadar sağlam olsun...inanın esnemekten alamıyorum kendimi:26:....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?