Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok teşekkür ediyorum...niyetleriniz dualarınız kalbiniz kadar sağlam olsun...inanın esnemekten alamıyorum kendimi:26:....

canım senin için hem boy abdesi hem normal abdes aldım geldim şimdi duamı okucam rabim kötülklerden korusun eşini seni inş

Aynen canım bende yemiyorum kadın ısrarla bölün yarısını sen yarışın tulay yesin demiş attı. Çöpe allahım ne niyetle vermişsecaynısını ona ver dedim ki benim kaynanam o işlerle ilgileniyor bilmediği sey yok omın yaparım yapar armız bozuk sevmiyor beniiiiihiççç

Rabbim kendine çevirsin inş.ne dieyim çok üzücü şeler bunlar....saol canım...:26::26:

canım senin için hem boy abdesi hem normal abdes aldım geldim şimdi duamı okucam rabim kötülklerden korusun eşini seni inş

canım benim ya çok iyisin çok saol...inş. duaların kabul olur yaptığın bu iyiliğin karşılılığı kat kat göresin canım benim....:26::26:Rabbim seninde dualarını kabul etsin.:26::26:

zeycan 27 duamı okudum hem sana hem eşine RABİM kötülüklerden korusun sizi melekler baş uçunuzda olsdun inş duamda kabul olur inş vla tazcik 2 abdesimi de aldım yüregin hafiflesin aminnnn kötülkler uzak dursun RABBİM korusun aminnn kıslar zeycan ve esi için lütfen 1 kerede siz okurmusunuz yürek ferahlıgı için köütülk yapıldıysa etkisiz kalması içn ALLAH razı olsun bacım hepinizden aminnnnnnn ALLAHü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te'huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya'lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey'in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
aminnnnnnnn

ben de okudum cnm...avucuna oku 3'er ihlas, felak, nas üfle vücudunu sıvazla. peygamberimiz böyle yaparmış nazardan korunmak için.

amin canım inş. biraz rahatlarım bayılcak gibiyim anlatamam bu duyguyu bugün daha bi garibim....Rabbim seninde duanı kabul etsin bebeğim çok saol...:26::26:

çok teşekürler canım ALLAH hepinizden razı olsun sizlerinde duaları kabul olur inş....:26::26::26:

dualarınız için ALLAH razı olsun hepinizden ee şimdi geldim bakalım bişi kacırdım kiii:44:

amin canım inş. biraz rahatlarım bayılcak gibiyim anlatamam bu duyguyu bugün daha bi garibim....Rabbim seninde duanı kabul etsin bebeğim çok saol...:26::26:

inşallah için ferahlar. amin Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah. okuyabildiğin kadar oku ama.

çok teşekürler canım ALLAH hepinizden razı olsun sizlerinde duaları kabul olur inş....:26::26::26:

ALLAH sendende razı olsun bacım ne demek burda hepimiz bi bacıyız iyi gündede kötü gündede yanımızda olmalıyız eeee teyzeyiz yaa

senin için hep dua ediyoruz kuzucummm Allahım sana da bebişine de sağlık versin. sabret 4 hafta kaldı. 12. haftaya girince artık riskli dönemi atlatıcaksın inşallah

Allah korusun cute Rabbim sana ve babasına bağışlasın dikkat et canım Rabbim şifanı artırsın...:26::26:

saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.

hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…