- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
çok teşekkür ediyorum...niyetleriniz dualarınız kalbiniz kadar sağlam olsun...inanın esnemekten alamıyorum kendimi:26:....
Şükür canım iyim regl oldum bir soraki aya anne adayıyım artıkım . . .
Aynen canım bende yemiyorum kadın ısrarla bölün yarısını sen yarışın tulay yesin demiş attı. Çöpe allahım ne niyetle vermişsecaynısını ona ver dedim ki benim kaynanam o işlerle ilgileniyor bilmediği sey yok omın yaparım yapar armız bozuk sevmiyor beniiiiihiçççyok canım yaaa.. Eğer kaynanayla aran iyi değilse yememeni tavsiye ederim. Kimsenin günahını almak istemem ama yemeBenim kaynanayla küsmeden önce kavaltıda bi böreği çok ısrarla eşiminde benimde tabağıma koyup ısrarla yedirmişti. Bende dedim. çekinmeyelim die okadar ısrar etti kadıncağız. çok iyi ağırladı filan die düşünmüştüm. Ordan çıkar çıkmaz bende bi baş ağrısı deliricemmmm :18: Eşimde mide bulantıları kusmalar, yer altımdan çekilio diodu Ve eşim caminin birinin önünde yığılıp kalmış. Camiye taşımışlar elini yüzünü yıkamışlar. (ozaman bekarız) neyse biri artık hocamı değilmi bilmioruz. Kusuğa bakarak yediğinin büyülü olduğunu bigün ewetl hamurişi gibi bişeyin içine büyü yapıldığını, bununda canı kanı olan bi kadının yaptığını sölemiş. Onlara bağlansın başkasına bağlanamasın mış Bizde ayrılalım die yani. şükürki bozuldu. Rabbim çok büyük. Eşimde kendi duydu başkasından onu tanımayan birinden. Birdaha orda bişi yemedik içmedik zaten sonrada aralar açıldı konuşmuyoruz şimdi
zeycanım dikkatli olun canım... Ben çok inanırım böle şeylere.. Yukarda tı ma yaptığım yorumumu oku :18:
yok canım yaaa.. Eğer kaynanayla aran iyi değilse yememeni tavsiye ederim. Kimsenin günahını almak istemem ama yemeBenim kaynanayla küsmeden önce kavaltıda bi böreği çok ısrarla eşiminde benimde tabağıma koyup ısrarla yedirmişti. Bende dedim. çekinmeyelim die okadar ısrar etti kadıncağız. çok iyi ağırladı filan die düşünmüştüm. Ordan çıkar çıkmaz bende bi baş ağrısı deliricemmmm :18: Eşimde mide bulantıları kusmalar, yer altımdan çekilio diodu Ve eşim caminin birinin önünde yığılıp kalmış. Camiye taşımışlar elini yüzünü yıkamışlar. (ozaman bekarız) neyse biri artık hocamı değilmi bilmioruz. Kusuğa bakarak yediğinin büyülü olduğunu bigün ewetl hamurişi gibi bişeyin içine büyü yapıldığını, bununda canı kanı olan bi kadının yaptığını sölemiş. Onlara bağlansın başkasına bağlanamasın mış Bizde ayrılalım die yani. şükürki bozuldu. Rabbim çok büyük. Eşimde kendi duydu başkasından onu tanımayan birinden. Birdaha orda bişi yemedik içmedik zaten sonrada aralar açıldı konuşmuyoruz şimdi
zeycanım dikkatli olun canım... Ben çok inanırım böle şeylere.. Yukarda tı ma yaptığım yorumumu oku :18:
bu arada cutenin nesi varmış haberi olan var mı?
canım senin için hem boy abdesi hem normal abdes aldım geldim şimdi duamı okucam rabim kötülklerden korusun eşini seni inş
kuzucummm takma kafana. sen kendine ve eşine felak nas oku sürekli ayetel kürsi oku hatta mümkünse bi cevşen taşı. Allahım kötü niyetli insanlardan korusun inşalah bebeğim
dusuk tehlikem var kuzum. cok sukur simdilik bebisim saglikli ama her an hersey olabilir.
Sen ağlama dayanamam:))
Ben gibi kullanırsın cok basit
Allah kolaylık versin canım çok zormuş yaaaa üzüldüm eşine ben böyle bilmiyordum. . . .
Bizimki daha zor canım adetken catala yatiyosun daha ne olsun
ben de okudum cnm...avucuna oku 3'er ihlas, felak, nas üfle vücudunu sıvazla. peygamberimiz böyle yaparmış nazardan korunmak için.
dusuk tehlikem var kuzum. cok sukur simdilik bebisim saglikli ama her an hersey olabilir.
zeycan 27 duamı okudum hem sana hem eşine RABİM kötülüklerden korusun sizi melekler baş uçunuzda olsdun inş duamda kabul olur inş vla tazcik 2 abdesimi de aldım yüregin hafiflesin aminnnn kötülkler uzak dursun RABBİM korusun aminnn kıslar zeycan ve esi için lütfen 1 kerede siz okurmusunuz yürek ferahlıgı için köütülk yapıldıysa etkisiz kalması içn ALLAH razı olsun bacım hepinizden aminnnnnnn ALLAHü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te'huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya'lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey'in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
aminnnnnnnn
dualarınız için ALLAH razı olsun hepinizden ee şimdi geldim bakalım bişi kacırdım kiii:44:
amin canım inş. biraz rahatlarım bayılcak gibiyim anlatamam bu duyguyu bugün daha bi garibim....Rabbim seninde duanı kabul etsin bebeğim çok saol...:26::26:
çok teşekürler canım ALLAH hepinizden razı olsun sizlerinde duaları kabul olur inş....:26::26::26:
Birazdan geliyorum siz öpüyorummmm canlarımmm
senin için hep dua ediyoruz kuzucummm Allahım sana da bebişine de sağlık versin. sabret 4 hafta kaldı. 12. haftaya girince artık riskli dönemi atlatıcaksın inşallah
Allah korusun cute Rabbim sana ve babasına bağışlasın dikkat et canım Rabbim şifanı artırsın...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?