asyak canim cok cok cok tebrik ederim canim sagsalim al kucagina evladini insallah
lutfen bana yazarmisin ilk nasil oldu hamile oldugunu hiss etdin? test yapmismiydin kacinci gunde cikti? ve ya test hic gostermedigi oldumu?nasil oldu analdin adetliyken hamile oldugunu canim?:26:
bende eylulde testim 3 gun silik cikti sonra adete yakin cikmadi ve adet oldum hala doktora gitmedim ama belki bende hamileyim diyorum karnimin altinda agrilarimda var
ayaklarim cok usuyor 10 gundur corap ustune corap giyorum ama gecmiyor
senden ricam lutfen testin ve nasil hamile oldugunu anladigini bana yazarsan sevinirim simdidem tesekkur ederim
Ya ben boyle durup durup yaziyorum ama brlirtilerden bilginiz olsun sizde benim gibi mucizenize kavusun istiyorum durup durup aklima geliyor belirtiler sık sık idrara cikardim yarim saatte bire kadar dustugu oldu bide asiri uykumm vardi hala oyle uyusmus gibi oldum
evet bende de oyle adetliyim ama sol tarafim bir qarip agri var hatda ayagimi cekiyor uyuyunca nebiliyim cok umut verdin bana canim insallah oyledir bugun guzel bir ruya gordum ruyamda cok guzel bir kizim oldugunu gordum kucagimda oturmusdu insallah kisa zamanda bende ve herkes hamile haberini veririz burda saglikli guzel hayirli evlatlarimiz olur insallah..Gormedim canim ben 2 gundur sisteme giremiyorum suanda cepten girdim gelen msjlar gorunmuyor bitanem benim silikte cikmadi bembeyazdi insaallahh sende hamissindir canim ben sol tarafimda yumurta buyuklugunde bisey hissediyorum hatta karnim sola dogru yamulmustu ki hala oyle
Devlete gittin dimi aksam konuştuğumuz gibi bide kocise ne dedin nasil tepki verdi
birde benim ayaklarim cok usuyor canim corap giymeyen ben aksamlarida corapla uyuyorum adeta 10-11 gundur boyleyim hayirlisi insallahCanim benim oncesinde yaptim silik bile cikmadi mide bulantisi ayaklarda usume hatta genel olarak usume oldu bi arada ates basiyordu sol kasigimda asiri batma oluyordu ayak ayak ustune attigimda sanki sol tarafimda bisey sıkısiyordu 12.gun uyandigimda karnimdaki his daha belirgindi umudum yoktu ama yaptim haaa bide nekadar rejim yapsamda yinede 1 haftada 1 kg aldim yanlarimdan etlerim cikti oda canimi sıkıyordu
evet bende de oyle adetliyim ama sol tarafim bir qarip agri var hatda ayagimi cekiyor uyuyunca nebiliyim cok umut verdin bana canim insallah oyledir bugun guzel bir ruya gordum ruyamda cok guzel bir kizim oldugunu gordum kucagimda oturmusdu insallah kisa zamanda bende ve herkes hamile haberini veririz burda saglikli guzel hayirli evlatlarimiz olur insallah..
Evet canim devlete gittim once kanama varmi dediler koyu kahve akinti var dedim testide gosterdim kanama yoksa bisey yapamayiz kanama varsa gec alttan baksinlar dediler bende alttan istemiyorum kan testi yapamazmisiniz dedim hayir yarin sabah gel muayene ol doktor ister testi dediler bende gelememki izin alamiyorum alabilsem bugun erkenden gelirdim dedim olmaz dediler gonderdiler tam hastaneden ciktim doktor yazik cagirin testini yapin demis yaptilar 633.5 cikti pazartesi tekrar gel dediler bitanem bu benim 2. Gebeligim ilkini 4 aylikken bile zor hissederdim bunu hissediyorum ya zaten aynaya baktigimda gobegim cikmisti ve yukardaydi sol kasigimdada asiri sertlik vardi
birde benim ayaklarim cok usuyor canim corap giymeyen ben aksamlarida corapla uyuyorum adeta 10-11 gundur boyleyim hayirlisi insallah
Canim benim Allah saglikla versin ben ilk cocugun sanıyordum:))
Elaam 3 4 gün sonra yapabiliyorsun mikmik biraz ağrı hissedebilirsin korkma sakın olabiliyor yarın sabah mesela ben de yarın yapıcam mikmik kocamı çok özledim bugün 5.günüm ama tam 15 gündür mikmik olmadı çok özledim benn yarını sabırsızlıkla bekliyorum 
sabahleyin güzel haberini gördüm asyakcım tekrar tebrik ederim senii... allah saglıkla kucagına almayı nasip etsiinnn... darısıı listenin devamındaki tüm arkadaşlara inşallahhh....
Cok tesekkur ederim canim evet bende inanıyorum bu ay hepimiz hamis olacagiz insaallah
Cnm benim korktugum bende adet oldum bende ustune gormusum 1hafta sonrada hamile oldugumu anladim ama dış gebelik çıktı o yüzden endisem sen ihmal etme dr git bence insallah seninki normaldir dualarim seninle
Hepimiz patir patir ard ardina dogururz ins :)
Insaallah normaldir pazartesi gitsem diyorum ama bi taraftanda biraz daha beklesemmi diyorum nezaman gitmem gerektiginide bilmiyorum
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kocaman aminBen inanniyorum canim bu ay bu listedeki herkes hamile olacak icime oyle doguyor hatta kk konusulan topigi olacagiz
Canim sendede biseyler olabilir dikkat et ben evde hirkayla corapla dolasiyordum donuyordum sanki hatta cikardigim corabin biri suan karsimda halime sasiriyorlardi
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kocaman amin
[/SIZE][/SIZE]
bende adetim bitsin test yaparim belki olmazsada adetimin 11-12 ci gununde ultrasyona gidicegim yumurta olusub olusmamasini ogrenmek icin randevu almistik o zaman varsa derler heralde bekliyorum sabrla insallah Allah bu ay esimin hediyyesini vermeyi bana nasib eder cunki ekimde esimin dogum gunu olucak evladimiz ona en guzel hediyye olur en guzel supriz olur insallah..
cok gecmemiski gelmis zaten hediyyesi esinin insallah saglikla kucagina alirsin evladiniIns canim benimde 3 eylul esimin dogum gunuydu bende pozitif cikarsa ona bebegimizin agzindan bi mektup yazip dogum gununde hediye olarak verecektim ama 1 eylulde adet olmustumhevesim kursagimda kalmisti
Cnm benim korktugum bende adet oldum bende ustune gormusum 1hafta sonrada hamile oldugumu anladim ama dış gebelik çıktı o yüzden endisem sen ihmal etme dr git bence insallah seninki normaldir dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?