Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı herkesin başınıza canlarım...
kuzum sakla testinii benim 15 yaşında kardeşim var onun testi hala bende duruyor :) çok güzel bi süpriz olmuş Allahım daim etsin mutluluğunuzu canımm benim
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
Eki Görüntüle 821787
Slmm aranızda yenıyım ben , hayırlı olsun Rabbm saglıkla kucaına almayı nasıp etsın darısı bızere ınsahhEki Görüntüle 821787
Eki Görüntüle 821787
Kızlar ne mutlu size ki bebiş çalışmaları yPıyorsunuz be onu bıle yapamıyorum doktorum 6 ay bekle dedınasl gececek bu 6 ay inşllh baska sorunlada karsılaşmam
ayyyyyy inanmıyorum. canım benimmmm. çok çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin... :2::2:
vuhhhuuuuuuuuuuuuuu süpersin bebeğimmmmmmmmmAllaaaaahhhhh teyze oluyoruuuzzzz yok mu arttıraaaannnn
tebrik ederim kzuummmm çok sevindim yaaaaa
canımmmm tebrik ederimmmm
ohhh yeni hamişimiz varrr ohhhh yandannnnnn
ayyy ayyyy 3. hamişimizzz gelmişşşş.... hayırlısı olsunn tatlımmm allahhhh kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizziiiiiiiii
Harıka bir hediye... Darısı bana,burdakı tum kızlara ve isteğen herkhse Rabbım bu mutllugu yasatsın. Sende hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallh
tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
kızlar yanlış görmüyorum di mi? çift çizgi yani? şoktayım hala...direkt size koştum...çok saolun canlarım benim Allah herkese nasip etsin de çok şaşkınım ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım
ayyyyyy inanmıyorum. canım benimmmm. çok çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin... :2::2:
yemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha....sonrada eli gobusumde uyudukkk....
Super ama bu yaa Allahim katlanarak artsin mutluluğun innnnsss
Eki Görüntüle 821783
Eki Görüntüle 821787
dünde benn boyleydıımm senii cook ıyı anlıyorummm.... batın bugunmuydu senın bu arada....
çok teşekkür ederim canım senin bebişe kardeş yapim yalnız kalmasın miniş dedim :)
Canm prolaktın hormonum yuksek cıktı doktor mr ıstedı onun sonucundada adenom cıktı bnde onu dusurmemız lazım dedı doktorNeden canim bekliyorsun
Bebisimmmmm 4.hamilemiz Allahim ne bereketli topik cok sevindim teyze oluyoruz Allahim sağlıklı sıhhatli kucaginaza almayi nasip etsin diger hamislerimiz gibi simdi kos abdest al şükür namazi kıl ilk kendinize sonra bize dua at ayyyy cok heyecanlanfim ve mutlu oldum
Eki Görüntüle 821787
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?