Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyyy inanmıyorum. canım benimmmm. çok çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin... :2::2:

vuhhhuuuuuuuuuuuuuu süpersin bebeğimmmmmmmmm Allaaaaahhhhh teyze oluyoruuuzzzz yok mu arttıraaaannnn
tebrik ederim kzuummmm çok sevindim yaaaaa

canımmmm tebrik ederimmmm

ohhh yeni hamişimiz varrr ohhhh yandannnnnn

ayyy ayyyy 3. hamişimizzz gelmişşşş.... hayırlısı olsunn tatlımmm allahhhh kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizziiiiiiiii

kızlar yanlış görmüyorum di mi? çift çizgi yani? şoktayım hala...direkt size koştum...çok saolun canlarım benim Allah herkese nasip etsin de çok şaşkınım ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım

dünde benn boyleydıımm senii cook ıyı anlıyorummm.... batın bugunmuydu senın bu arada....

Eki Görüntüle 821787

Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...

Bebisimmmmm 4.hamilemiz Allahim ne bereketli topik cok sevindim teyze oluyoruz Allahim sağlıklı sıhhatli kucaginaza almayi nasip etsin diger hamislerimiz gibi simdi kos abdest al şükür namazi kıl ilk kendinize sonra bize dua at ayyyy cok heyecanlanfim ve mutlu oldum

ay cnm şoktayım hala bu gece kuran okuyup namaz kılacam...kocişe söylemeden size söyledim...çok adet sancısı çektim bu ay...lütfen siz de sancım başladı gelecek kırmızılar diye düşünmeyin...Rabbim hepimize nasip edecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…