Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi yapmissin tatlim. darisi diger kizlara.
amin amin inşallahhh cnm.
Ayyyy canım benim yaaa, tebrik ediyorum seni..

Çoookkkk net çıkmış yaaa. Maşallahhh
kuşum darısı hepinizin başına bu ay hepimize çok çok dua etmiştim.

Canim yaaa super bi haberr buu
Ekim 3 ve 3. Hamisimizzzz
Hayurli ugurlu olsun Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sarisi basimiza insallah
cnm aminnn inşallah, bu gece yine dua edecem size...inşallah uğurlu gelirim topiğe.

hmmm bende 1 gun sonra yapmısttıımmm 9 gun once yaptıgımda bellı belırsız hayalet cızgı vardı dun bı baktımm çift olmuuuşşş
benim gayet net ama 2.çizgi. yani testte öyle fotoda nasıl bilmiyorum da. bugün eczanenin önünde durdum 10 dakika gidip alsam mı almasam mı dedim hayal kırıklığından korktum. yaptım işte. kocişe nasıl dedin sen?

Gecmis olsun cnm once saglik
Bende problem olmamasina ragmen 12 aydir bekliyorum.kismett
Teşekkür ederim cnm
Tabıkı kısmet, ben ıltıhap ıcın gıttım doktora laf arasında soledım ıste ıkı aydır bebe ıstıyorum adetlerım gecıktı ama adet oldum dıye.hormon testı ısteınce ortaya cıktı dıle getırmemıs olsadım dahada gec kalacaktım 3 aydır tedavıdeyım 6 ay daha devam edecem yanı yumurtluyomuyum yada farklı seyler cıkar mı bılmıyorum ama inşllah korktugum basıma gelmez ve baska problemlerle karsılaşm

Allah razi olsun canim simdiden dualarin icin
Bizde sana dua edecez

Ayyy Kıyamam sana yaa ohhhh walla harika bi topik olacak bu topik sanirim uğur getireceksin tabiiii Allahim bagislasin bebişini sna yegenimizi bize :))

tebrikleeeeeeeeeeeeerrrr :118::118: Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişinize

senin de ilk miydi canım. gözünaydınn, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepinizzz. darısı başımızaa
amin cnm inşallahhh, ben teyze yaptım sizi sıra sizde :)

Harikasın tatlım ya çokkkk sevindim maşallahhh sana ve bebişine
çok teşekkür ederim cnm, sıra sizde, inşallah dolar çabucak göbişler :)

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin şekerim çok güzel bişi yaaa

bence sakla canım.. Rabbim nasip ederse ben saklıycam

Insallah baska problem cikmaz canim biran once calismalara baslarsin sende
Allah yardimcimiz olsun

yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha.... sonrada eli gobusumde uyudukkk....

Son düzenleme:

valla benim de var adet ağrım. ha geldi ha gelecek diye bekliyorum. sen şimdi umut olsun bana. bebeğimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…