Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
dündü cnm, bugün rastgele yapim dedim büyük ihtimal hamiş değilim ama...şoke oldum
Canim yaaa super bi haberr buu
Ekim 3 ve 3. Hamisimizzzz
Hayurli ugurlu olsun Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sarisi basimiza insallah
dündü cnm, bugün rastgele yapim dedim büyük ihtimal hamiş değilim ama...şoke oldum
Canm prolaktın hormonum yuksek cıktı doktor mr ıstedı onun sonucundada adenom cıktı bnde onu dusurmemız lazım dedı doktor
amin amin inşallahhh cnm.iyi yapmissin tatlim. darisi diger kizlara.
kuşum darısı hepinizin başına bu ay hepimize çok çok dua etmiştim.Ayyyy canım benim yaaa, tebrik ediyorum seni..
Çoookkkk net çıkmış yaaa. Maşallahhh
cnm aminnn inşallah, bu gece yine dua edecem size...inşallah uğurlu gelirim topiğe.Canim yaaa super bi haberr buu
Sarisi basimiza insallah
benim gayet net ama 2.çizgi. yani testte öyle fotoda nasıl bilmiyorum da. bugün eczanenin önünde durdum 10 dakika gidip alsam mı almasam mı dedim hayal kırıklığından korktum. yaptım işte. kocişe nasıl dedin sen?hmmm bende 1 gun sonra yapmısttıımmm 9 gun once yaptıgımda bellı belırsız hayalet cızgı vardı dun bı baktımm çift olmuuuşşş
amin amin inşallahhh cnm.
Canım. Tebrik ederim. Dördüncü harika haber. İnşallah devamı gelir.
Teşekkür ederim cnmGecmis olsun cnm once saglik
Bende problem olmamasina ragmen 12 aydir bekliyorum.kismett
kuşum darısı hepinizin başına bu ay hepimize çok çok dua etmiştim.
cnm aminnn inşallah, bu gece yine dua edecem size...inşallah uğurlu gelirim topiğe.
benim gayet net ama 2.çizgi. yani testte öyle fotoda nasıl bilmiyorum da. bugün eczanenin önünde durdum 10 dakika gidip alsam mı almasam mı dedim hayal kırıklığından korktum. yaptım işte. kocişe nasıl dedin sen?
ay cnm şoktayım hala bu gece kuran okuyup namaz kılacam...kocişe söylemeden size söyledim...çok adet sancısı çektim bu ay...lütfen siz de sancım başladı gelecek kırmızılar diye düşünmeyin...Rabbim hepimize nasip edecek inşallah.
kızlar yanlış görmüyorum di mi? çift çizgi yani? şoktayım hala...direkt size koştum...çok saolun canlarım benim Allah herkese nasip etsin de çok şaşkınım ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım
amin cnm inşallahhh, ben teyze yaptım sizi sıra sizde :)senin de ilk miydi canım. gözünaydınn, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepinizzz. darısı başımızaa
çok teşekkür ederim cnm, sıra sizde, inşallah dolar çabucak göbişler :)Harikasın tatlım ya çokkkk sevindim maşallahhh sana ve bebişine
Canım. Tebrik ederim. Dördüncü harika haber. İnşallah devamı gelir.
Ben eminim bu topikten daha öyle ne dörtler ondörtler çıkacak :) çok teşekkürler cnm
yemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha....sonrada eli gobusumde uyudukkk....
Eki Görüntüle 821783
kızlar yanlış görmüyorum di mi? çift çizgi yani? şoktayım hala...direkt size koştum...çok saolun canlarım benim Allah herkese nasip etsin de çok şaşkınım ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım
Teşekkür ederim cnm
Tabıkı kısmet, ben ıltıhap ıcın gıttım doktora laf arasında soledım ıste ıkı aydır bebe ıstıyorum adetlerım gecıktı ama adet oldum dıye.hormon testı ısteınce ortaya cıktı dıle getırmemıs olsadım dahada gec kalacaktım 3 aydır tedavıdeyım 6 ay daha devam edecem yanı yumurtluyomuyum yada farklı seyler cıkar mı bılmıyorum ama inşllah korktugum basıma gelmez ve baska problemlerle karsılaşm
kuşum darısı hepinizin başına bu ay hepimize çok çok dua etmiştim.
cnm aminnn inşallah, bu gece yine dua edecem size...inşallah uğurlu gelirim topiğe.
benim gayet net ama 2.çizgi. yani testte öyle fotoda nasıl bilmiyorum da. bugün eczanenin önünde durdum 10 dakika gidip alsam mı almasam mı dedim hayal kırıklığından korktum. yaptım işte. kocişe nasıl dedin sen?
kuşum yaaa Allah herkese nasip etsin...yanlış görmüom di mi var yani 2. çizgi
ay cnm şoktayım hala bu gece kuran okuyup namaz kılacam...kocişe söylemeden size söyledim...çok adet sancısı çektim bu ay...lütfen siz de sancım başladı gelecek kırmızılar diye düşünmeyin...Rabbim hepimize nasip edecek inşallah.
Canim yaaa super bi haberr buu
Sarisi basimiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?