Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tebrikleeeeeeeeeeeeerrrr :118::118: Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişinize

cnm çok teşekkür ederim Allah hepimize yaşatsın mutluluğu, hadi sıra sizde :)

Ayyy Kıyamam sana yaa ohhhh walla harika bi topik olacak bu topik sanirim uğur getireceksin tabiiii Allahim bagislasin bebişini sna yegenimizi bize :))

aminn cnm inşallah, sakın yakınma şu mens sancısından seninki de gelecek bence, ben sizi teyze yaptım sıra sizde hadi beni teyzoş yapın :)

Allah razi olsun canim simdiden dualarin icin
Bizde sana dua edecez

kuşum bu gece kılacam namazımı kuran da okuyup hepinize dua edecem, yalnız bırakmayın bizi hadi gelsin minişler

canım normal adet sancındaki şiddeti ne kadarsa bundada aynımı oldu :26: benimde çok sancım var diye bende hiç ihtimal veremiyorum

Güzeller benim mesai bitiyor, yavaş yavaş toparlanayım.

Tüm yeni ANNE'leri kutluyorum. ALLAH nazarlardan saklasın sizi.

Darısı tüm isteyenlerin başına...

Çok tatlısınız ama siz Allahım esirgesin, korusun tütütüüüüü

yaaa okurken benim bile gözlerim doldu çoookkkk güzel, k.v bu akşam gidecek ben yarın akşam mı söylesem eşime ya şöyle sürprizli falan

evet canım o kadar bariz ki çizgin. görmemek imkansız. oy balım benim ya.... kıyamam sana
bebeğim yaa valla şoktayım beklemiyodum ya

valla benim de var adet ağrım. ha geldi ha gelecek diye bekliyorum. sen şimdi umut olsun bana. bebeğimmmmm

tabi umut olsun.ben dünden beri size demiyo muydum mesn sancım var ha geldi ha gelecekler. nolur umudunuzu kaybetmeyin, bak ben bile şoke oldum inanamadım ama demek ki sancı varken bile bebiş oluyomuş

çooookkkkk sevindimmmm ohhh yandan yandan

darısı da başımızaaa inşallahhh inaşşallahh ohhhh ohhh

inşallah cnm, kızlar açtı yolu sonra ben şimdi sıra sizlerde, hadi ekim topiği yalnız bırakmayın bizi :)

tammam canımm saklamaya karar verdim bendee.. kocişş bide demiştiki tarih at üstüne oyle sakla atmadım ama unutmadımdaaa....

at tarihinide ohhh bebiş büyüdüğünde ahamda ben bu çizgiyi görebilmek için nasıl çaba sarfettim bilionmu dersin

tammam canımm saklamaya karar verdim bendee.. kocişş bide demiştiki tarih at üstüne oyle sakla atmadım ama unutmadımdaaa....

ben oğlumunkini saklıyorum hala çift çizgi olduğu gibi duruyor bozulma falan yok hatta daha sonra hastaneden verdikleri bileklik,ilk kestiğimiz saçı falan bi dosya yaptım ben güzel oluyo yani

canım normal adet sancındaki şiddeti ne kadarsa bundada aynımı oldu :26: benimde çok sancım var diye bende hiç ihtimal veremiyorum

ben bu ay aşırı temizlik yaptım ama çok yoğun sırt bel bacak ağrım oldu. çok halsizdim temizliktendir dedim. mens sancım da aynı önceki aylar gibiydi hem sağ hem sol kasık ağrısı. tek fark akıntım vardı son 3-4 gündür. o da adet öncesi akıntıdır dedim önemsemedim ama sanırım bebiştenmiş.

Eki Görüntüle 821787

Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...

amanımmmmmmmmm amanınnnn amanınnnnn bu neeeeeeeee ayy diyom oy diyomm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi hamiş dahaalililililililililiililililil hoppaaaaaacanımmmmmmmmmmm gözün aydın ayy çokk sevidimmm hoppaaa RABBİM kucana da almayı nasip etisn MAŞŞALLAH çizgin nekadar belli oynama zamanıı hppidi hoppidi az yatmıştım bi kalktım ne güzel haberr şükür RABBİME şükürrrr gözün aydın bebeşimmmmmmm

kızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......

bebeğim şoktayım hala yaaa, çok umutlu değildim biliyosun dün demiştim sana...hadi sıra sizde teyzoş yapın beni:)

Cok guzel canim ya valla ben agladim okurken esini düşünemiyorum cok güzel bi duygudur herald

lorenaaaaaaaaaaa sende hg bacımm ayy okudummm koçişine yaptınıı çokk heyacanlandım çokk gülmdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…