- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
tebrikleeeeeeeeeeeeerrrr:118::118: Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişinize
Ayyy Kıyamam sana yaa ohhhh walla harika bi topik olacak bu topik sanirim uğur getireceksin tabiiii Allahim bagislasin bebişini sna yegenimizi bize :))
Allah razi olsun canim simdiden dualarin icin
Bizde sana dua edecez
ay cnm şoktayım hala bu gece kuran okuyup namaz kılacam...kocişe söylemeden size söyledim...çok adet sancısı çektim bu ay...lütfen siz de sancım başladı gelecek kırmızılar diye düşünmeyin...Rabbim hepimize nasip edecek inşallah.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin şekerim çok güzel bişi yaaa
bence sakla canım.. Rabbim nasip ederse ben saklıycam
Insallah baska problem cikmaz canim biran once calismalara baslarsin sende
Allah yardimcimiz olsun
yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha.... sonrada eli gobusumde uyudukkk....
yaaa okurken benim bile gözlerim doldu çoookkkk güzel, k.v bu akşam gidecek ben yarın akşam mı söylesem eşime ya şöyle sürprizli falanyedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha.... sonrada eli gobusumde uyudukkk....
bebeğim yaa valla şoktayım beklemiyodum yaevet canım o kadar bariz ki çizgin. görmemek imkansız. oy balım benim ya.... kıyamam sana
valla benim de var adet ağrım. ha geldi ha gelecek diye bekliyorum. sen şimdi umut olsun bana. bebeğimmmmm
çooookkkkk sevindimmmm ohhh yandan yandan
darısı da başımızaaa inşallahhh inaşşallahh ohhhh ohhh
tammam canımm saklamaya karar verdim bendee.. kocişş bide demiştiki tarih at üstüne oyle sakla atmadım ama unutmadımdaaa....
amin cnm inşallahhh, ben teyze yaptım sizi sıra sizde :)
çok teşekkür ederim cnm, sıra sizde, inşallah dolar çabucak göbişler :)
Ben eminim bu topikten daha öyle ne dörtler ondörtler çıkacak :) çok teşekkürler cnm
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh Yarabbimmm Sen Büyüksünnn
tammam canımm saklamaya karar verdim bendee.. kocişş bide demiştiki tarih at üstüne oyle sakla atmadım ama unutmadımdaaa....
canım normal adet sancındaki şiddeti ne kadarsa bundada aynımı oldu :26: benimde çok sancım var diye bende hiç ihtimal veremiyorum
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
amanımmmmmmmmm amanınnnn amanınnnnn bu neeeeeeeee ayy diyom oy diyommyaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi hamiş dahaa lililililililililiililililil hoppaaaaaa canımmmmmmmmmmm gözün aydın ayy çokk sevidimmm hoppaaa RABBİM kucana da almayı nasip etisn MAŞŞALLAH çizgin nekadar belli oynama zamanıı hppidi hoppidi az yatmıştım bi kalktım ne güzel haberr şükür RABBİME şükürrrr gözün aydın bebeşimmmmmmm
yaaa okurken benim bile gözlerim doldu çoookkkk güzel, k.v bu akşam gidecek ben yarın akşam mı söylesem eşime ya şöyle sürprizli falan
Canım peki ne kadarlık evlisin? Ne kadardır deniyorsun. ???
ben oğlumunkini saklıyorum hala çift çizgi olduğu gibi duruyor bozulma falan yok hatta daha sonra hastaneden verdikleri bileklik,ilk kestiğimiz saçı falan bi dosya yaptım ben güzel oluyo yani
kızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......
yemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha....sonrada eli gobusumde uyudukkk....
Eki Görüntüle 821783
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha.... sonrada eli gobusumde uyudukkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?