Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

geliyozzzz minikbebişimmmarkandan geliyoz inşallah bizim daha mikmik haftası spoşlarrrr şaşırmasın sabrımızı taşırmasın yolu bulurlar inşallah bu ay ...

benim pembeler geldi canım. kırmızılar da gelir artık. benimki birdahaki aya inşallah

az önce kahve içtim tlf fala baktım 42gün içinde çok istediğin büyük bi dileğin gerçekleşicek diyo

geliyozzzz minikbebişimmmarkandan geliyoz inşallah bizim daha mikmik haftası spoşlarrrr şaşırmasın sabrımızı taşırmasın yolu bulurlar inşallah bu ay ...

ha şöyle yaaaa, gelin tabi kızlar daha bebişlerimizin gelişimini, tepkilerini falan birlikte konuşacaz burda :)

kızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......

bende bugün gördüm pembeleri 3gün önceden geldi sabırsız
Üzülmeeee

Son düzenleme:
kızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......
canım dur hemen karamsarlıga kapılma belki bebek yerleşmesidirr
bebeğim şoktayım hala yaaa, çok umutlu değildim biliyosun dün demiştim sana...hadi sıra sizde teyzoş yapın beni:)
evtt canımm demiştinnn ayy çok güzel spriz olduu MAŞALLAH yesin teyzesiiiiiii

Gozlerim doldu.. cok guzel yaa.. allah'im kucaginiza almayi nasip etsin guzelim.. darisida bize..
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
Amanda aman ben teyze olmusum haberim yok............ Tebrikler guzelim.. Allah'im guzel bir hamilelik nasip etsin kucaginiza almayi nasip etsin..
heytttbeeee bebisim gordun mu...
annammmmmmm nasil sevindim... ohhhhhhh !!
insallah darisi bize kuzum dua et isimleri yaz hemen gobege..

Tebrikler canım darısı başımıza dua et bizlere be sendende istiyoruz isim işini :):)inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın :)

Kasımda da birlikteyiz biz hayırlısı olsun hic üzülme benimde gelirse oturup iccez birlikte bekle beni bebegimmm

moralinii bozmmaaaa bu kırmızılarrr hep gelcek degil yaaaa... onumuzdeki ay inşallah tatile cıkarlarda donemezlerrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…