- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
yaaa okurken benim bile gözlerim doldu çoookkkk güzel, k.v bu akşam gidecek ben yarın akşam mı söylesem eşime ya şöyle sürprizli falan
bebeğim yaa valla şoktayım beklemiyodum ya
tabi umut olsun.ben dünden beri size demiyo muydum mesn sancım var ha geldi ha gelecekler. nolur umudunuzu kaybetmeyin, bak ben bile şoke oldum inanamadım ama demek ki sancı varken bile bebiş oluyomuş
inşallah cnm, kızlar açtı yolu sonra ben şimdi sıra sizlerde, hadi ekim topiği yalnız bırakmayın bizi :)
yaaa okurken benim bile gözlerim doldu çoookkkk güzel, k.v bu akşam gidecek ben yarın akşam mı söylesem eşime ya şöyle sürprizli falan
bebeğim yaa valla şoktayım beklemiyodum ya
tabi umut olsun.ben dünden beri size demiyo muydum mesn sancım var ha geldi ha gelecekler. nolur umudunuzu kaybetmeyin, bak ben bile şoke oldum inanamadım ama demek ki sancı varken bile bebiş oluyomuş
inşallah cnm, kızlar açtı yolu sonra ben şimdi sıra sizlerde, hadi ekim topiği yalnız bırakmayın bizi :)
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
Canım peki ne kadarlık evlisin? Ne kadardır deniyorsun. ???
3 aydır çalışıyorum cnm, ama en sıkı bu ay çalıştık kızlar sağolsun neler neler öğrendim burdaki kızlardan. Allah hepimizin kucağını doldursun hayırlı, sağlıklı minişlerle
kızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......
benim pembeler geldi canım. kırmızılar da gelir artık. benimki birdahaki aya inşallah
tebrik ederim canım Allah sağ salim kuccağınada almayı nasip eder inş
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
üzülmek yok yolumuza devam hep beraber
ya senin günün gelmiş miydiki canım, daha vardı sanki( Rabbim en hayırlı zamanda nasib etsin inşallahh
geliyozzzz minikbebişimmm arkandan geliyoz inşallah bizim daha mikmik haftası spoşlarrrr şaşırmasın sabrımızı taşırmasın yolu bulurlar inşallah bu ay ...
lorenaaaaaaaaaaa sende hg bacımmayy okudummm koçişine yaptınıı çokk heyacanlandım çokk gülmdüm
kızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......
canım dur hemen karamsarlıga kapılma belki bebek yerleşmesidirrkızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......
evtt canımm demiştinnn ayy çok güzel spriz olduubebeğim şoktayım hala yaaa, çok umutlu değildim biliyosun dün demiştim sana...hadi sıra sizde teyzoş yapın beni:)
vlla benimde öyle içim kabardı mutluktann RABBİM hep güzel haberlerle karşılaştrsın bizleriii aminn inş kıss sendemi hamişsin??
Canım peki ne kadarlık evlisin? Ne kadardır deniyorsun. ???
az önce kahve içtim tlf fala baktım 42gün içinde çok istediğin büyük bi dileğin gerçekleşicek diyo
hadi inşşşşş
Gozlerim doldu..yemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha....sonrada eli gobusumde uyudukkk....
Eki Görüntüle 821783
Amanda aman ben teyze olmusum haberim yok............ Tebrikler guzelim.. Allah'im guzel bir hamilelik nasip etsin kucaginiza almayi nasip etsin..Eki Görüntüle 821787
3 aydır çalışıyorum cnm, ama en sıkı bu ay çalıştık kızlar sağolsun neler neler öğrendim burdaki kızlardan. Allah hepimizin kucağını doldursun hayırlı, sağlıklı minişlerle
hoşbuldukkk canımmm sanada nasıp etsinn sende yaparsın inşallahh boyle suprızler bızde burdan okuruzzz....
kuzum yaaa olsun kasımda artık :26: biz yanındayız hep pes etmek yok aynen devam
anneeeeeem 3 hamış mı gordum neallhm ne gzel bı duygu bu ya ufffffff kıskandm ama allhm sze bagslasın minnakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?