Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anladım canım kaçar gün yaptın bunları ? Bide soğanla inciri aynı anda yapmayın diyolar seninki aynı zamana denk geliyo gibi. Bişey olmuyosa bende öyle yapayım

Senin kanamanmi durmamisti yani seni suphelendirip test yaptiran sey neydi benim adetle alakasi yoktu ben belirtilerden suphelendim

Kanamam durdu tabi ben hamile oldugumi bilmiyodum ovu testi yapmaya baslamistim hep pozitif belirgin sekilde 1 3 5 birde gebelik testi yap dedi bir hemsire arkadas oda pozitif sonrasi malum

kızlar ınsallah bu haberı hepınız alır hepınız yasarsınız. bende 5 haftalık hamıleyım yenı ogrendım bu duyguyu rabbım tum ısteyenlere yasatsın

kızlar ınsallah bu haberı hepınız alır hepınız yasarsınız. bende 5 haftalık hamıleyım yenı ogrendım bu duyguyu rabbım tum ısteyenlere yasatsın

Amin canımm inşallah senin de gözünaydın inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin ve bebişine kavuşursun :81:

Ela canım ben hsg çekildim iki gün sonra tatile gittim hsgnin ertesi günü de mikmik oldu sadece biraz sakin davranmak gerekiyor çok hafif ağrı olabiliyor hsg çeken doktor da kendi doktorumda korunmana gerek yok denize havuza gir hiç bişey olmaz hatta gebelik olayını kolaylaştırıyor çoğu zaman dedi hsgden sonra hamile kalan çok kişi varmış ben geçen ay çekildim ama bu ay sadece adet gecikmesi oldu gelen ay olur inşallah. Bu ay bende Gamze gibi yapacağım yumurta günü falan yok adet bittikten sonra istediğim gibi :))

En güzeli free olmak zaten sıkıntı yok stres yok ohh gün aşırı normal sartlarda devam etmek gerekli :)) kafama takmiyorum artik çünkü ben uzuldukce esimde üzülüyo varsin gec olsun biz sağlıklı ve mutlu olalimda :))

mik mik olurken agrımı olur ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Geçmiş olsun elaciiimmm okudum kolay geçmiş ve temiz çıkmış coj sevindim ins sira bebekte....dr bana hsgden sonraki gun iliski önerdi bu ay sansiniz yuksek dedi

bn presembe cektrdm cnm cektrelı 3 gun oldu ama bn korkuyorum ılac kalmşmdr ıcerde ya bebek olursa zarar verrse

bn presembe cektrdm cnm cektrelı 3 gun oldu ama bn korkuyorum ılac kalmşmdr ıcerde ya bebek olursa zarar verrse

Yok elacimmm yaa bisey olmaz hemen basla calismalara....dr bana antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karsi bir hafta kullandim bisey olmaz allahin izniyle bak bu onundeki 3-6ay sansin yuksek

Batima iki gun var canim beklemedeyim su an....ins senin dedigin gibi olur...ben kendimi regle hazırladım olmazsa mucize olacak...olursa ekim ayina transfer olcam bende

Bence güzel düşün güzel olsun...Çok dua edecem sana, inşallah mens yerine bebiş geçmiştir :)

Bence güzel düşün güzel olsun...Çok dua edecem sana, inşallah mens yerine bebiş geçmiştir :)

Ayyy canim benim cooooooook teşekkür ederim ins canım ins....15aydir her batta husrana ugramaya alistim artik 4gun sonra evlilik yildonumum ins hediye olur bize yawrumuz...sen kac aydir deniyorsun kac yasindasun cnm

mik mik olurken agrımı olur ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Benim az olmuştu çok dayanılmayacak gibi değil ama ağrı oldu senin olmaz belki üstünden gün geçmiş benim hemen ertesi gün oldu mikmik ama yine de hamile kalamadım bak ( bu ay saymıcam bacaklarımı dikmicem hiç umrumda olmayacak (

Ayyy canim benim cooooooook teşekkür ederim ins canım ins....15aydir her batta husrana ugramaya alistim artik 4gun sonra evlilik yildonumum ins hediye olur bize yawrumuz...sen kac aydir deniyorsun kac yasindasun cnm

16. ay öyle olmayacak Allahın izniyle...Ayyyy ben evlilik y.dönümünü duydum ya çok çok çok daha fazla dua edecem sana, inşallah hayırlı, güzel, sağlıklı bi tontişin olur, eşine verebileceğin en güzel hediye. Ben daha çok yeniyim cnm, 3 aylık evliyim, 29 yaşındayım. Eşimin bebişlere özlemle baktığını fark ettim geçen ay, o yüzden şimdi çok istiyorum bi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…