Kasımda da birlikteyiz biz hayırlısı olsun hic üzülme benimde gelirse oturup iccez birlikte bekle beni bebegimmm
gerçekten çok hoş bir süprizzzz olmuş lorenacım..tebrikkkkklerhoşbuldukkk canımmm sanada nasıp etsinn sende yaparsın inşallahh boyle suprızler bızde burdan okuruzzz....
Gecmis olsun canim yaa.. offff.. hayirlisi bakalim..bende bugün gördüm pembeleri3gün önceden geldi sabırsız
Üzülmeeee
Canim uzulme bidahaki aya insallah.. herseyin hayirlisi..benim pembeler geldi canım. kırmızılar da gelir artık. benimki birdahaki aya inşallah
ha şöyle yaaaa, gelin tabi kızlar daha bebişlerimizin gelişimini, tepkilerini falan birlikte konuşacaz burda :)
amin cnm aminnnn, Allahım nasip eder inşallah...canım benım tbrkler allah sağ salim kucagına almak nasip etsın darısı geriye kalanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnn
etmez miyim cnm, bu gece hepinize isim isim dua edecem namaz kılıp. çok saol cnm darısı hepinize...ayyy çoook güzelll yaaa buuuallah yüzüne güldü canım mululuklarrrrrrrrrrrrrrr darısı başımıza uğurlu gelin inşallah bana dua ett hamilenin duası tutarrrr
Gozlerim doldu..cok guzel yaa.. allah'im kucaginiza almayi nasip etsin guzelim.. darisida bize..
Amanda aman ben teyze olmusum haberim yok............ Tebrikler guzelim.. Allah'im guzel bir hamilelik nasip etsin kucaginiza almayi nasip etsin..
heytttbeeee bebisim gordun mu...
annammmmmmm nasil sevindim... ohhhhhhh !!
insallah darisi bize kuzum dua et isimleri yaz hemen gobege..
hoşbuldukkk canımmm sanada nasıp etsinn sende yaparsın inşallahh boyle suprızler bızde burdan okuruzzz....
ha şöyle yaaaa, gelin tabi kızlar daha bebişlerimizin gelişimini, tepkilerini falan birlikte konuşacaz burda :)
Bebisim insallah bende sozumu tutarim beaa..bebecim ben sana demedim mi teyze yapacam seni :))) cnm Allah hepimizin kucağını sağlıklı, hayırlı minişlerle doldursun. çok heyecanlıyım ya hatta şoktayım. eşim hala bilmiyor, size koştum hemen. çizgim net di mi?
kızlar böyle güzel bir haberin üzerine böyle bir haber vermek istemezdim ama benim pembeler geldi kırmızılar da gelir yakında.......
bişi sorcam bebeşim testi ne zaman yaptın?? tok karnına mı sabah ilk idrarlamı?? :44:
bat dündü ya bugün 2 saat önce falan yaptım testi, evet yemek yedim dışarda geldim yaptım işte testi. Eczacı, doktora sormuş sabah idrarı olması falan fark etmiyor demiş. Ben de akşam üstü yaptım çıktı da.
Eki Görüntüle 821787
Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...
amin cnm aminnnn, Allahım nasip eder inşallah...
etmez miyim cnm, bu gece hepinize isim isim dua edecem namaz kılıp. çok saol cnm darısı hepinize...
bebecim ben sana demedim mi teyze yapacam seni :))) cnm Allah hepimizin kucağını sağlıklı, hayırlı minişlerle doldursun. çok heyecanlıyım ya hatta şoktayım. eşim hala bilmiyor, size koştum hemen. çizgim net di mi?
bat dündü ya bugün 2 saat önce falan yaptım testi, evet yemek yedim dışarda geldim yaptım işte testi. Eczacı, doktora sormuş sabah idrarı olması falan fark etmiyor demiş. Ben de akşam üstü yaptım çıktı da.
anneeeeeem 3 hamış mı gordum neallhm ne gzel bı duygu bu ya ufffffff kıskandm ama allhm sze bagslasın minnakları
bn yne ekımdeyım cnm blyomusun 30 ekım
Evet ucundan yakaladın walla ben adet olursam Kasım da ohooo ayrica bebişim 4.hamilemiz bugün 2kisi guzel haber verdi
kız öyle stressiz mikmiklerle mi oluyo acaba bu bebişler :) gel kuşum yaaa bebişleri birlikte büyütelim.Gecmis olsun canim yaa.. offff.. hayirlisi bakalim..
Canim uzulme bidahaki aya insallah.. herseyin hayirlisi..
bende cok istiyorum pesinden gelmeyi kuzummmmmm... napim iste mikmik oldu.. allah'ima kaldi.. insallah benimde bebisim olur bu ay..
var ya heyecandan stresten çizgiden emin olamıyorum demek teeee ordan görünüyo çok güldüm ya :) seviyoruz sizleri yaa, bu gece dua ederken hepinizi tek tek sayacam valla sabaha kadar sürse de yapacam :)Bebisim insallah bende sozumu tutarim beaa..
guzel bir supriz yap kiz sende kocise.. ayy cok heyecanli.. cok guzel bir duygu bende istiyorum allah'im..
ohh ohh cizgi teeeeeeee isvicreden gorunuyo..
inşallah cnm, darısı başınıza.Rabbim en kısa zamanda sizden de musmutlu haberler almayı nasip eder inşallah.Tebrikler canım darısı başımıza dua et bizlere be sendende istiyoruz isim işini :):)inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın :)
cnm benim çok teşekkür ederim. Ben size sizi teyze yapacam diye söz verdim, sözümü tuttum hadi kasımda teyze yapın beni :) bu gece bol bol dua edecem hepiniz içinbebegm cok sevndm allhm sana bagslasın bebegnı
yemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha....sonrada eli gobusumde uyudukkk....
Eki Görüntüle 821783
canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim. İnşallah 9 ay sonra sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Evet ucundan yakaladın walla ben adet olursam Kasım da ohooo ayrica bebişim 4.hamilemiz bugün 2kisi guzel haber verdi
Gamze öteki arkadaş kim, ben bgn kaçırmışım. Tebrik edemedim onu da.
kıslarr bişi sorcam yaa ben çokk üşüyorum üstümde bogazlı kazak yelek corap var hala donuyom bide uykum geliyo belimde agrıyo acaba adetmi olcam ki off yaa şu 2 günü bi atlatsam dr gitsem hafta sonuna gelmese çok korkuyomm adetimin 3. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?