Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende bugün gördüm pembeleri 3gün önceden geldi sabırsız
Üzülmeeee
Gecmis olsun canim yaa.. offff.. hayirlisi bakalim..
benim pembeler geldi canım. kırmızılar da gelir artık. benimki birdahaki aya inşallah
Canim uzulme bidahaki aya insallah.. herseyin hayirlisi..
ha şöyle yaaaa, gelin tabi kızlar daha bebişlerimizin gelişimini, tepkilerini falan birlikte konuşacaz burda :)
bende cok istiyorum pesinden gelmeyi kuzummmmmm... napim iste mikmik oldu.. allah'ima kaldi.. insallah benimde bebisim olur bu ay..

canım benım tbrkler allah sağ salim kucagına almak nasip etsın darısı geriye kalanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnn
amin cnm aminnnn, Allahım nasip eder inşallah...
ayyy çoook güzelll yaaa buuu allah yüzüne güldü canım mululuklarrrrrrrrrrrrrrr darısı başımıza uğurlu gelin inşallah bana dua ett hamilenin duası tutarrrr
etmez miyim cnm, bu gece hepinize isim isim dua edecem namaz kılıp. çok saol cnm darısı hepinize...

bebecim ben sana demedim mi teyze yapacam seni :))) cnm Allah hepimizin kucağını sağlıklı, hayırlı minişlerle doldursun. çok heyecanlıyım ya hatta şoktayım. eşim hala bilmiyor, size koştum hemen. çizgim net di mi?

Bebisim insallah bende sozumu tutarim beaa..
guzel bir supriz yap kiz sende kocise.. ayy cok heyecanli.. cok guzel bir duygu bende istiyorum allah'im..
ohh ohh cizgi teeeeeeee isvicreden gorunuyo..

LoReNaaa kullanıcısından alıntı
hoşbuldukkk canımmm sanada nasıp etsinn sende yaparsın inşallahh boyle suprızler bızde burdan okuruzzz....canımmmm biliyorum biz burda tam bir aile akraraba gibi olduk hepimiz kader bacısıyız sevincimizde üzüntümüde beraber paylaşıyozz sizleri seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bişi sorcam bebeşim testi ne zaman yaptın?? tok karnına mı sabah ilk idrarlamı?? :44:

bat dündü ya bugün 2 saat önce falan yaptım testi, evet yemek yedim dışarda geldim yaptım işte testi. Eczacı, doktora sormuş sabah idrarı olması falan fark etmiyor demiş. Ben de akşam üstü yaptım çıktı da.

bebegm cok sevndm allhm sana bagslasın bebegnı

evtttttttttttttttt hemde çok net süpersinnnnnnnnnnnn allah kucağına almayı nasip etsinnn allah razı olsun sende mutlu ettin biziiiiiiiiiiiiii

tşk ederim bacım bende sabah ilk işim test almaya gitmek olacak hiç ümidim yok ama nasip inş :44:

kıslarr bişi sorcam yaa ben çokk üşüyorum üstümde bogazlı kazak yelek corap var hala donuyom bide uykum geliyo belimde agrıyo acaba adetmi olcam ki off yaa şu 2 günü bi atlatsam dr gitsem hafta sonuna gelmese çok korkuyomm adetimin 3. günü

kız öyle stressiz mikmiklerle mi oluyo acaba bu bebişler :) gel kuşum yaaa bebişleri birlikte büyütelim.

Bebisim insallah bende sozumu tutarim beaa..
guzel bir supriz yap kiz sende kocise.. ayy cok heyecanli.. cok guzel bir duygu bende istiyorum allah'im..
ohh ohh cizgi teeeeeeee isvicreden gorunuyo..
var ya heyecandan stresten çizgiden emin olamıyorum demek teeee ordan görünüyo çok güldüm ya :) seviyoruz sizleri yaa, bu gece dua ederken hepinizi tek tek sayacam valla sabaha kadar sürse de yapacam :)
Tebrikler canım darısı başımıza dua et bizlere be sendende istiyoruz isim işini :):)inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın :)
inşallah cnm, darısı başınıza.Rabbim en kısa zamanda sizden de musmutlu haberler almayı nasip eder inşallah.
bebegm cok sevndm allhm sana bagslasın bebegnı
cnm benim çok teşekkür ederim. Ben size sizi teyze yapacam diye söz verdim, sözümü tuttum hadi kasımda teyze yapın beni :) bu gece bol bol dua edecem hepiniz için

ayyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir süpriz allah bozmasın bebğimmm allah kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et bana çok duygulandım gözlerim doldu valla

inşallah hamilelik halsizliğidir bebişin olurda hastaneye gitmek zorunda klamazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…