Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebisim bak dualarinda beni unutma..
insallah oyledir.. benim bu ay iliskilerim hep istekli oldu otomatig baglamadik. kocis geldi stresssiz.. allah'im insllah
isvicreden gorunuyo.. aksam fransadan bakim gorunuyo mu...
hamisin hamis...

kızlar bişi sorucam. gebelik testinde C ve T varya. C de çizgi olunca negatif ama T de de olunca pozitif. dün yaptığım testi attım size ikisi de vardı. bugün siz ikinci testi yaptın mı diyince eşimin aldığı testi yaptım. C deki çıkmadı sadece T deki çizgi çıktı. markası bebe time. çok kafam karıştı :26: eczane evimizin karşısında ya hemen sordum eczacıya. böyle olmaması lazım bu yanlıştır dedi. ama niye böyle oldu. durun resmini atıyım

Hayırlısı canım ya diğer ay 5 gün aralıksız çalışıcam gerekiyosa işten izin alıcam yaneeeee artıkınnnn Açıklama olarak efendim bu hafta mik mik haftam anlayış lütfennnnnnnnnnn

böyle çıktı işte yaaa kafam karıştı

bende bugün gördüm pembeleri 3gün önceden geldi sabırsız
Üzülmeeee

sana da geçmiş olsun o zaman canım...
kuzum yaaa olsun kasımda artık :26: biz yanındayız hep pes etmek yok aynen devam

sağol canım. evet durmak yok yola devam
canım dur hemen karamsarlıga kapılma belki bebek yerleşmesidirr

yok canım. ben böyle birkaç ay kandırdım kendimi ama artık kandırmak istemiyorum

Kasımda da birlikteyiz biz hayırlısı olsun hic üzülme benimde gelirse oturup iccez birlikte bekle beni bebegimmm
dur daha seninki gelmedi. dereyi görmeden paçaları sevamam ben
moralinii bozmmaaaa bu kırmızılarrr hep gelcek degil yaaaa... onumuzdeki ay inşallah tatile cıkarlarda donemezlerrrr.....
valla bana hep gelecekler gibi geliyor
Batin ne zaman cnm daha erken degilmi

benim 3-8 arasıydı canım. ilk günden geldi

Hayırlısı canım ya diğer ay 5 gün aralıksız çalışıcam gerekiyosa işten izin alıcam yaneeeee artıkınnnn Açıklama olarak efendim bu hafta mik mik haftam anlayış lütfennnnnnnnnnn

neden olmasin oyle bir izin ciksa aslinda mikmik haftasi izni.. nasil ??
Canim hayirlisi tabi gordum ates olcme topigine yazmisin .. daha erken olmusun bu ay.. bende bu ay 16.gun yumurtladim kirmiziyi cekti ff.. 16.gune.. ve adetimide 9ekim isaretledi.. ama ben 12-13 ekimde olmam lazim.. olmiycak mi yaa..

evtttttttttttttttt hemde çok net süpersinnnnnnnnnnnn allah kucağına almayı nasip etsinnn allah razı olsun sende mutlu ettin biziiiiiiiiiiiiii
kuşum sancıdan korkmayın benim acayip mens sancım oldu bu ay, Rabbim hepimizi musmutlu eder inşallah...
tşk ederim bacım bende sabah ilk işim test almaya gitmek olacak hiç ümidim yok ama nasip inş :44:

bebişim sen üşüyomuydun ??? belirtilerin neydii??
çok üşüyodum cnm, evde askılı şort giyen ben 2 hırka, pofuduk ev ayakkabısı giyiyodum.
Bebisim bak dualarinda beni unutma..
insallah oyledir.. benim bu ay iliskilerim hep istekli oldu otomatig baglamadik. kocis geldi stresssiz.. allah'im insllah
isvicreden gorunuyo.. aksam fransadan bakim gorunuyo mu...
hamisin hamis...
seni yerim yerim ben bebişim, Rabbim bu iyi niyetle en kısa zamanda dolduracak göbişini eminim. ama benim içime dogdu bu topik topluca hamiş olacak, dualarımdasınız hep.

geçersiz buuu yanlış aynii başka alıp yap bakalım böyle olmaz normalde

bende hep bu testen alıyodum negatf cıkıyodu bidaha bundan almıcam sen baska al dene canım ilk kulandıgından al bi dene ama bence var sen hamişsinnnnn ilk 2 tane cizgi cıktı ya korkma ilaydamm

bende hep bu testen alıyodum negatf cıkıyodu bidaha bundan almıcam sen baska al dene canım ilk kulandıgından al bi dene ama bence var sen hamişsinnnnn ilk 2 tane cizgi cıktı ya korkma ilaydamm

sende test yap başka markanın bakalım

seni yerim yerim ben bebişim, Rabbim bu iyi niyetle en kısa zamanda dolduracak göbişini eminim. ama benim içime dogdu bu topik topluca hamiş olacak, dualarımdasınız hep.

bende seni diyecektim sizi yerim ve AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

HEP BERABER KIZLAR

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!

cnm C zaten kontrol çizgisi, T'de var da C'de yoksa zaten negatif, ikisinde de varsa pozitif, sadece C'de varsa geçersiz olur test. Test bozuktur bence merak etme. Ben de bebe time aldım bugün onla yaptım, geçen ay başka bi markaydı. İçine sinmediyse yaparsın bi tane daha test.

minikbebeşimm benim adımıda göbüşüne yazmayı unutmaaa:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…