- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
cnm benim çok teşekkür ederim, hadi teyzeleri sıkı çalışın bu ay, bebişlerimizi birlikte büyütecez daha :)
Bebisim bak dualarinda beni unutma..kız öyle stressiz mikmiklerle mi oluyo acaba bu bebişler :) gel kuşum yaaa bebişleri birlikte büyütelim.
var ya heyecandan stresten çizgiden emin olamıyorum demek teeee ordan görünüyo çok güldüm ya :) seviyoruz sizleri yaa, bu gece dua ederken hepinizi tek tek sayacam valla sabaha kadar sürse de yapacam :)
Gamze öteki arkadaş kim, ben bgn kaçırmışım. Tebrik edemedim onu da.
Ozlemraheren canım oda hamismis:))
Gecmis olsun canim yaa.. offff.. hayirlisi bakalim..
Canim uzulme bidahaki aya insallah.. herseyin hayirlisi..
bende cok istiyorum pesinden gelmeyi kuzummmmmm... napim iste mikmik oldu.. allah'ima kaldi.. insallah benimde bebisim olur bu ay..
kızlar bişi sorucam. gebelik testinde C ve T varya. C de çizgi olunca negatif ama T de de olunca pozitif. dün yaptığım testi attım size ikisi de vardı. bugün siz ikinci testi yaptın mı diyince eşimin aldığı testi yaptım. C deki çıkmadı sadece T deki çizgi çıktı. markası bebe time. çok kafam karıştı :26: eczane evimizin karşısında ya hemen sordum eczacıya. böyle olmaması lazım bu yanlıştır dedi. ama niye böyle oldu. durun resmini atıyım
Eki Görüntüle 821867 böyle çıktı işte yaaa kafam karıştı
bende bugün gördüm pembeleri3gün önceden geldi sabırsız
Üzülmeeee
kuzum yaaa olsun kasımda artık :26: biz yanındayız hep pes etmek yok aynen devam
canım dur hemen karamsarlıga kapılma belki bebek yerleşmesidirr
dur daha seninki gelmedi. dereyi görmeden paçaları sevamam benKasımda da birlikteyiz biz hayırlısı olsun hic üzülme benimde gelirse oturup iccez birlikte bekle beni bebegimmm
valla bana hep gelecekler gibi geliyormoralinii bozmmaaaa bu kırmızılarrr hep gelcek degil yaaaa... onumuzdeki ay inşallah tatile cıkarlarda donemezlerrrr.....
Batin ne zaman cnm daha erken degilmi
Hayırlısı canım ya diğer ay 5 gün aralıksız çalışıcam gerekiyosa işten izin alıcam yaneeeee artıkınnnnAçıklama olarak efendim bu hafta mik mik haftam anlayış lütfennnnnnnnnnn
kuşum sancıdan korkmayın benim acayip mens sancım oldu bu ay, Rabbim hepimizi musmutlu eder inşallah...evtttttttttttttttt hemde çok net süpersinnnnnnnnnnnn allah kucağına almayı nasip etsinnn allah razı olsun sende mutlu ettin biziiiiiiiiiiiiii
tşk ederim bacım bende sabah ilk işim test almaya gitmek olacak hiç ümidim yok ama nasip inş :44:
çok üşüyodum cnm, evde askılı şort giyen ben 2 hırka, pofuduk ev ayakkabısı giyiyodum.bebişim sen üşüyomuydun ??? belirtilerin neydii??
seni yerim yerim ben bebişim, Rabbim bu iyi niyetle en kısa zamanda dolduracak göbişini eminim. ama benim içime dogdu bu topik topluca hamiş olacak, dualarımdasınız hep.Bebisim bak dualarinda beni unutma..
insallah oyledir.. benim bu ay iliskilerim hep istekli oldu otomatig baglamadik. kocis geldi stresssiz.. allah'im insllah
isvicreden gorunuyo.. aksam fransadan bakim gorunuyo mu...
hamisin hamis...
Ozlemraheren canım oda hamismis:))
saol cnm onu da tebrik edeyim bari. hamiş haberleri hepimize umut oluyo burda. bu gece hepinize isimle tek tek dua edecem. içime dogdu ama senin miniş de çok yakında gelecek.
geçersiz buuu yanlış aynii başka alıp yap bakalım böyle olmaz normalde
bende hep bu testen alıyodum negatf cıkıyodu bidaha bundan almıcamsen baska al dene canım ilk kulandıgından al bi dene ama bence var sen hamişsinnnnn ilk 2 tane cizgi cıktı ya korkma ilaydamm
seni yerim yerim ben bebişim, Rabbim bu iyi niyetle en kısa zamanda dolduracak göbişini eminim. ama benim içime dogdu bu topik topluca hamiş olacak, dualarımdasınız hep.
kızlar bişi sorucam. gebelik testinde C ve T varya. C de çizgi olunca negatif ama T de de olunca pozitif. dün yaptığım testi attım size ikisi de vardı. bugün siz ikinci testi yaptın mı diyince eşimin aldığı testi yaptım. C deki çıkmadı sadece T deki çizgi çıktı. markası bebe time. çok kafam karıştı :26: eczane evimizin karşısında ya hemen sordum eczacıya. böyle olmaması lazım bu yanlıştır dedi. ama niye böyle oldu. durun resmini atıyım
kuşum sancıdan korkmayın benim acayip mens sancım oldu bu ay, Rabbim hepimizi musmutlu eder inşallah...
çok üşüyodum cnm, evde askılı şort giyen ben 2 hırka, pofuduk ev ayakkabısı giyiyodum.
seni yerim yerim ben bebişim, Rabbim bu iyi niyetle en kısa zamanda dolduracak göbişini eminim. ama benim içime dogdu bu topik topluca hamiş olacak, dualarımdasınız hep.
saol cnm onu da tebrik edeyim bari. hamiş haberleri hepimize umut oluyo burda. bu gece hepinize isimle tek tek dua edecem. içime dogdu ama senin miniş de çok yakında gelecek.
Allahim dualarini kabul etsin ins yaa cok heveslendiriyosunuz beni kasımda bende sizi teyze yapcam bakin görün demedi demeyin :0)
sende test yap başka markanın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?