16. ay öyle olmayacak Allahın izniyle...Ayyyy ben evlilik y.dönümünü duydum ya çok çok çok daha fazla dua edecem sana, inşallah hayırlı, güzel, sağlıklı bi tontişin olur, eşine verebileceğin en güzel hediye. Ben daha çok yeniyim cnm, 3 aylık evliyim, 29 yaşındayım. Eşimin bebişlere özlemle baktığını fark ettim geçen ay, o yüzden şimdi çok istiyorum bi bebiş
16. ay öyle olmayacak Allahın izniyle...Ayyyy ben evlilik y.dönümünü duydum ya çok çok çok daha fazla dua edecem sana, inşallah hayırlı, güzel, sağlıklı bi tontişin olur, eşine verebileceğin en güzel hediye. Ben daha çok yeniyim cnm, 3 aylık evliyim, 29 yaşındayım. Eşimin bebişlere özlemle baktığını fark ettim geçen ay, o yüzden şimdi çok istiyorum bi bebiş
cok sagol canim rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin ins senin hemen konuverir gobusune kelebegin bekletmeden inssss....benimde iki yil bitiyor iste evleneli 23yasindayim 15aydir korunmuyorum 11aydir dr yollarindayim pkoluyum hap igne tedavisi gordum bir asilama oldum hic hamilelik olmadi agustos 27de hsg cektirdim temiz çıktı şükür demekki zamanı var daha rabbim büyük...
Sana tek tavsiyem hic stres yapma canim stres bizi çok etkilidir...birde bi genek muayene ol jinekologa folik asitebaşla zaten dr a gidersen o soyle kullanmani
Tabi ki öyle cnm, Rabbim bilir ancak ancak neyin ne zaman hakkımızda hayırlı olacağını. Yaşın çok genç bence hiç endişelenme bak ne güzel temiz çıkmış hsg sonuçları. Bu aylar senin oldukça pozitif olman lazım, hem 6.hissim kuvvetlidir benim senin msjını okurken kelebekler uçuştu içimde bence çok yakın yakın zamanda geliyor senin bebiş... Allah herkese nasip etsin annelik duygusunu tatmayı.
Anladım canım kaçar gün yaptın bunları ? Bide soğanla inciri aynı anda yapmayın diyolar seninki aynı zamana denk geliyo gibi. Bişey olmuyosa bende öyle yapayım
Hoşgeldin cnm .. bat daşizKizlar merhaba beni de listeye eklermisiniz. Bat 8 ekim.
Preseed kullanicam bu ayda.insallah faydasi olur. Bal corekotu tarcin da yaptim .
insallah hayirlisi ile isteyen herkesjn olur.
Ela canım ben hsg çekildim iki gün sonra tatile gittim hsgnin ertesi günü de mikmik oldu sadece biraz sakin davranmak gerekiyor çok hafif ağrı olabiliyor hsg çeken doktor da kendi doktorumda korunmana gerek yok denize havuza gir hiç bişey olmaz hatta gebelik olayını kolaylaştırıyor çoğu zaman dedi hsgden sonra hamile kalan çok kişi varmış ben geçen ay çekildim ama bu ay sadece adet gecikmesi oldu gelen ay olur inşallah. Bu ay bende Gamze gibi yapacağım yumurta günü falan yok adet bittikten sonra istediğim gibi :))
canım ya bende seni andım bugün :) sewgiyw yazdım galiba agustostan bu yana birli,lkteyiz içime doguyo birlikte hamile kalcaz dediminşallah artık..bende senin gibiyim bidaha doktor falan yok..zaten bizim mikmikler rutin..olmadı mı 3 güne bi kesin oluyo.. bebişlerin keyfi ekimde yeterde gelir artık inşallah.. ama yinede sogan kürü falan dediler diyorum bitkidir zararı olmaz onu içicem bide kuru incir aldırdım kocişe yumoş sayısını ciddi oranda arttıyomuş günde bir iki onu yerim bakalım kısmet :)
selam kıslar napısoysunuz dün gece 5 günlük gecikmeden sonra gördüm kırmızıları bat 13 ama bu ay gecikmeliydi ilk defa bilemeycem
Selammmm
Iyi aksamlar canım nasilsin sıkıntı yapma bnmre 4gn gec geldi belki bebege yaklaştığımiz içindir alistiriyodur gelmemeye :)))
Iyi aksamlar canım nasilsin sıkıntı yapma bnmre 4gn gec geldi belki bebege yaklaştığımiz içindir alistiriyodur gelmemeye :)))
Ay ins canjm bol sans sana Allah dilediğini gobusune versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?