- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
esine söyledin mi kusummm
Teşekkürler canım inşallah herkeze nasip olur hamilelikcanım tebrıkler allah sağ salim kucagına almayı nasip eder inşallah darısı burdakılerın başına inşallah
Teşekkürler canım inşallah herkeze nasip olur hamilelik
kızlaaarr dua edin yarın doktor güzel şeyler söylesin çok korkuyorum :26:
aahhh ahhh ne güzel bi tablo bu imrenerek okudummm
canım çok tebrik edrim sağlıkla all kucağına ins sen kaç aydır deniyodun
korkma canım bol dua et mucuk
ins yasarim
Ozaman ben sorayim ilk hg bu arada ben ayin 23 unde ovulasyon testi yaptim pozitifti ogun mikmik yapamadık küstüm kocise ertesi gun mikmik oldu yumyumu kacirmismiyimdir ins25 ekimde gelmez kırmızılar hamiş olursun :)
hoşgeldin canım. ateş ölçme topiğinde bana epey yardımcı olmuştun. aramızda olmana sevindim. ovulasyon testi hakkında bilgi almıştım senden ama testi bu ay kullanmadım. eğer olmazsa diğer ay kullanırım demiştim. bat dündü ama olmadım. testimde de ikinci çizgiyi gördüm. gerçi ikinci kez test yaptım o pozitif değildi amayarın doktora gidicem inşallah herşey yolundadır. sende bu ay bebişine kavuşursun inşallah.
korkma cnm, inşallah doktordan musmutlu ayrılacaksın. ben de sen bugün bebe time yanlış diyince panikledim biraz. kan testine gitcem hemen.
Teşekkür ederim canım, hoşbulduk
Canım, şöyle söyleyeyim, ayın 23 ünde iki çizgi eşit ise, sonraki gün pik yapacak testin (2. çizgi, daha koyu çıkacak) ve bu pik ardından da 24 ila 36 saat içinde de yumoşlar çatlayacak... Sonuç olarak ayın 23'ünde olmayan mikmik yüzünden kaçırmış değilsin, sadece ihtimali düşürmüş oluyorsun... Sonraki günkü beraberlik yeterli bunun için...
Ama sana tavsiyem, ovu testlerinde iki çizginin koyu olması ve pik yapması ile testlerini sonlandırma, illaki pik sonrası silikleşmeyi gör ve çatladığından emin ol. Pik sonrası silikleşmede çatlama gerçekleşmiş oluyor ve döllenme için de son 24 saatlik bir şansın kalıyor... Bu 24 saati spermlerin yol alma süresini de gözeterek daha aşağıda düşünmek lazım, bunu da unutmayalım :13:
Merhaba, İlayda, hoşbuldum canım
Canım, yaptığın test ovu testi miydi, gebelik testi mi?
İnşallah her şey yolundadır ve gebesindir canım
İnşallah kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz, duan için teşekkür ederim
kızlaaarr dua edin yarın doktor güzel şeyler söylesin çok korkuyorum :26:
kuzum benim test bozuk çıktı sende pozitif çıkmış yanlış diildir o. ama yinede kan değerine baktır tabi
Canım benim inşallh güzel haberlerle gelirsin .
ayyy Allah bağışlasınn ne tatlıdır o şimdiii.doğru söylüyosun canım sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin de Allah kız da olsa çıldırırım erkek de olsa. zaten bayılıyorum çocuklaraaaaaa
Teşekkür ederim canım, hoşbulduk
Canım, şöyle söyleyeyim, ayın 23 ünde iki çizgi eşit ise, sonraki gün pik yapacak testin (2. çizgi, daha koyu çıkacak) ve bu pik ardından da 24 ila 36 saat içinde de yumoşlar çatlayacak... Sonuç olarak ayın 23'ünde olmayan mikmik yüzünden kaçırmış değilsin, sadece ihtimali düşürmüş oluyorsun... Sonraki günkü beraberlik yeterli bunun için...
Ama sana tavsiyem, ovu testlerinde iki çizginin koyu olması ve pik yapması ile testlerini sonlandırma, illaki pik sonrası silikleşmeyi gör ve çatladığından emin ol. Pik sonrası silikleşmede çatlama gerçekleşmiş oluyor ve döllenme için de son 24 saatlik bir şansın kalıyor... Bu 24 saati spermlerin yol alma süresini de gözeterek daha aşağıda düşünmek lazım, bunu da unutmayalım :13:
Merhaba, İlayda, hoşbuldum canım
Canım, yaptığın test ovu testi miydi, gebelik testi mi?
İnşallah her şey yolundadır ve gebesindir canım
İnşallah kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz, duan için teşekkür ederim
kuzum benim test bozuk çıktı sende pozitif çıkmış yanlış diildir o. ama yinede kan değerine baktır tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?