Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

esine söyledin mi kusummm

böyle hoş bi sürpriz eşliğinde söyleyecektim ama dayanamadım bi anda çıktı ağzımdan. dondu kaldı bikaç dakika, umutlanmasın diye mens olacam sancım var diyodum ona, inanamadı durdu sımsıkı sarıldı gözleri doldu çocuğumun annesi diyip peşimde dolaşıyor :))) kan testini de yaptırayım da güzel bi kutlama yapacaz...ama bebe time yanlış falan dediler kafam karıştı yaaa panikledim emin olamıyorum şimdi.2 test yaptım ikisi de aynı aslında

aahhh ahhh ne güzel bi tablo bu imrenerek okudummm

yakında yaşayacaksın ya kuşum o zaman çok daha güzeli seni bekliyo :) aklımda onlarca sürpriz vardı ama ben yapamadım bi anda söyledim hatta testleri gösterdim söylediği tek şey çok şaşkınım oldu bi süre :)

Ozaman ben sorayim ilk hg bu arada ben ayin 23 unde ovulasyon testi yaptim pozitifti ogun mikmik yapamadık küstüm kocise ertesi gun mikmik oldu yumyumu kacirmismiyimdir ins25 ekimde gelmez kırmızılar hamiş olursun :)

Teşekkür ederim canım, hoşbulduk

Canım, şöyle söyleyeyim, ayın 23 ünde iki çizgi eşit ise, sonraki gün pik yapacak testin (2. çizgi, daha koyu çıkacak) ve bu pik ardından da 24 ila 36 saat içinde de yumoşlar çatlayacak... Sonuç olarak ayın 23'ünde olmayan mikmik yüzünden kaçırmış değilsin, sadece ihtimali düşürmüş oluyorsun... Sonraki günkü beraberlik yeterli bunun için...
Ama sana tavsiyem, ovu testlerinde iki çizginin koyu olması ve pik yapması ile testlerini sonlandırma, illaki pik sonrası silikleşmeyi gör ve çatladığından emin ol. Pik sonrası silikleşmede çatlama gerçekleşmiş oluyor ve döllenme için de son 24 saatlik bir şansın kalıyor... Bu 24 saati spermlerin yol alma süresini de gözeterek daha aşağıda düşünmek lazım, bunu da unutmayalım :13:

Merhaba, İlayda, hoşbuldum canım
Canım, yaptığın test ovu testi miydi, gebelik testi mi?
İnşallah her şey yolundadır ve gebesindir canım
İnşallah kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz, duan için teşekkür ederim

canım gebelik testiydi. ama testim problemliydi sanırım. yarın doktordan net sonuç alıcam inşallah

aynen canım,hemcinsin olmasının da ayrı bir güzelliği var,mesela benimki geçen gün benim dolaptaki kıyafetlerime bakmak istiyodu,açtım gösterdim,dedim ki "bunları büyüyüp abla olunca sen giyeceksin",şimdi gelip gidip dolabı açıyor ve dikkate inceliyor elbiseleri :) sonra bana sırıtıyor tatlı tatlı..yani kızın da olsa, oğlun da olsa çok güzel deneyimler seni bekliyor...yeter ki sağlıklı olsun...

Ogun yapamadım ama ertesi gun tekrar test yaptim silikti ve mikmik oldu dogru yapmis oluyorum sanırım öyleyse

kuzum benim test bozuk çıktı sende pozitif çıkmış yanlış diildir o. ama yinede kan değerine baktır tabi

İlaydacım mesajını şimdi gördüm,test bozuk çıktı demişsin ama sen de epeyi bir belirti de var,umarım mutlu haberler verirsin bize tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…