yaaaaaaaaaaaa kmse bnı gormyo artık cıkyorum ıste
cnm hanı bn ve esımn snuclar temz cktıya hsg de temz cktı adetın 3. gunu gel baslayalım ddı ve yarın 3. gunum nasl ve neye baslanlyo
canim esim geldi benim cikcam cikmadan.cvp verim sana adetin 3.gunu hormon testi yapar büyük ihtimalle belki muayenede yapar yumurta rezervine bakmak için... Sonra klomen turu bi yumurta gelistirici verebilir canim benim tahminim
Merhaba cnm hg bu topiğin en onemli ozelligi belirti aramamak, belirtilrden bahsetmemek aslinda hem boylece sohbet muhabbete vurup zamanin gecmesini stressiz bekliyoruz sende katil bi bakmisin bat gelmis anlamamissinBacılar bende ekimde hamile kalmak isteyenlerdenim batıma 4 gün var ama bende hic hamilelik belirtisi yok arıyorum birseyler ama bulamıyorum off ya ne kadar zormus bu işler :18:
deli oldum resmen kendimi inceliyorum hic bu kadar incelememistim kafayı yiyicem bu ayda olmadı galiba zate
n şu bekleme süresi yokmu
Ogun yapamadım ama ertesi gun tekrar test yaptim silikti ve mikmik oldu dogru yapmis oluyorum sanırım öyleyse
aynen canım,hemcinsin olmasının da ayrı bir güzelliği var,mesela benimki geçen gün benim dolaptaki kıyafetlerime bakmak istiyodu,açtım gösterdim,dedim ki "bunları büyüyüp abla olunca sen giyeceksin",şimdi gelip gidip dolabı açıyor ve dikkate inceliyor elbiseleri :) sonra bana sırıtıyor tatlı tatlı..yani kızın da olsa, oğlun da olsa çok güzel deneyimler seni bekliyor...yeter ki sağlıklı olsun...
İlaydacım mesajını şimdi gördüm,test bozuk çıktı demişsin ama sen de epeyi bir belirti de var,umarım mutlu haberler verirsin bize tez zamanda
cnm benim çok teşekkür ederim, hadi teyzeleri sıkı çalışın bu ay, bebişlerimizi birlikte büyütecez daha :)
hayırlı sabahlar kızlar şuan saat sabahın 7si ve ben birazdan işe gidicem..gece saat4buçuka tuvalete kalktım kalkmışken test yapayım dedim (= bugün yumurtlamamın 11-12. günü..bir iki k bişi çkmadı bnde testi bırakıp yattım şimdi bi baktım bu durumda..kızlar heveslemelimiyim sizce ellerim tittriyor
Eki Görüntüle 822534 Eki Görüntüle 822535
bilgisayara atınca çok net gözükmedi ama bildiğin ikinci çizgi silik kendini gödteriyo
gunadın cnlarm brzdan hadtaneye gtcem dua edın bna opldunuz
Öncesinde de spoşlar hazırda olsaydı iyiydi canım, ama silikleştiğinde olan beraberlik çok iyi olmuş, inşallah yakalanmıştır yumoşların :13:
gunadın cnlarm brzdan hadtaneye gtcem dua edın bna opldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?