Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar Rabbim bilir genede benim ekim ayıda yattı sanırım eşim ameliyat olacak dua edin küçük bi operasyon ama işte

Bacılar bende ekimde hamile kalmak isteyenlerdenim batıma 4 gün var ama bende hic hamilelik belirtisi yok arıyorum birseyler ama bulamıyorum off ya ne kadar zormus bu işler :18:
deli oldum resmen kendimi inceliyorum hic bu kadar incelememistim kafayı yiyicem bu ayda olmadı galiba zate
n şu bekleme süresi yokmu

Merhaba cnm hg bu topiğin en onemli ozelligi belirti aramamak, belirtilrden bahsetmemek aslinda hem boylece sohbet muhabbete vurup zamanin gecmesini stressiz bekliyoruz sende katil bi bakmisin bat gelmis anlamamissin Allah gonlundekini versin yinede ins

Ogun yapamadım ama ertesi gun tekrar test yaptim silikti ve mikmik oldu dogru yapmis oluyorum sanırım öyleyse

Öncesinde de spoşlar hazırda olsaydı iyiydi canım, ama silikleştiğinde olan beraberlik çok iyi olmuş, inşallah yakalanmıştır yumoşların
:13:

ayy kurban olurumm ne kadar şanslısın. Allah bize de nasip eder inşallah

hayırlı sabahlar kızlar şuan saat sabahın 7si ve ben birazdan işe gidicem..gece saat4buçuka tuvalete kalktım kalkmışken test yapayım dedim (= bugün yumurtlamamın 11-12. günü..bir iki k bişi çkmadı bnde testi bırakıp yattım şimdi bi baktım bu durumda..kızlar heveslemelimiyim sizce ellerim tittriyor

bilgisayara atınca çok net gözükmedi ama bildiğin ikinci çizgi silik kendini gödteriyo

gunadın cnlarm brzdan hadtaneye gtcem dua edın bna opldunuz

10dkdAn fazla duran testleri genelde onemsemiyorlar canim evet ikinxi cizgi hafif belli sen bence testi tekrar et yarın

günaydın kızçeler bugün bomba gibiyimm bugün bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum yaşasınnnnn normale döndüm ama söz verdik kimsecikler gerilmesin diye belirtilerimden bahsetmicem ama eğer testlerim pozitif çıkarsa hepsinin tek tek yazdım gün gün anlatıcam ilayda ve ela canlarım dularım sizinle hayırlı sağlık haberleri ile gelin inşallah... BUGÜN SÜPER BİR GÜN OLACAK ÖZÜME DÖNDÜM HATUNLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…