Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol hayatım hadı gelınce grsurz cnm cktım bn
dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz..
cok saol cnm bnm
Günaydın ugur böcekim nasılsın dualrim seninle haber ver bitanem bizede merak ettirme korkulacak bisi yok kendini germe olarmi

ay yerım senı bn yaaa tamm bebekım smdı ckyorum by by

Günaydınlar herkese. Sabam ilk işim topiği açıp okumak oluyor. Bugün yeni güzel haberler alırız inşallah. :*

Amaanda ammaan enerjiye bak bizi teyze yap şekerim bende adet belirtilerimi hissediyorum nedense:)) sabah test yapmami istemisti deniz asker sanırım onum için yaptım:)) negatif :)))

günaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı haber alırız bugün

Gunaydin bacilarim nasilsiniz ??

azapdan haber geldi mi ?? test yapicakti bu sabah..
VE
Hayirli cumlara.. allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
dualarimizi eksik etmeyelim..

Gunaydin canim.ikinci cizgi gozukuyor ama testin beklemis test .fazla kaptirma
Adetine kac gun var ona gore testini tekrarlarsin
Insallah hamilesindir canim

amaanda ammaan enerjiye bak bizi teyze yap şekerim bende adet belirtilerimi hissediyorum nedense:)) sabah test yapmami istemisti deniz asker sanırım onum için yaptım:)) negatif :)))

yarın 26. Günüm benim bende yarın test yapcam varsa çıkar...
Kız bir belirtiler var adet olursam da gülelim diye anlatcam size....

yarın 26. Günüm benim bende yarın test yapcam varsa çıkar...
Kız bir belirtiler var adet olursam da gülelim diye anlatcam size....

İnşallah gerçek belirtilerdir. Belirtilerine değil de hamilelik haberine güleriz. Ama sen her türlü gül inşallah :)

MAsallah masallah bugun cok enerjin var canim buralarada yolaa bakimmm..
insallah bebisin seninle dir canim
cok guzel..

Gunaydim canimm
Hadi bakalim bekliyoss haberlerini

Günaydın kızlar. İki gündür denetimlerimiz var giremiyorum fazla ama fırsat buldukça girip bakıyorum. Dün hamişimiz çıktı mı ben en son Loreena yı duymuştum inşallah bol bol çıkmıştır hem de

Felaket bel ağrım var, havalar soğudu Regl oldum ve işe gitmek zorundayım off of off..
Yaşadığım duygusal çöküntüye mi yanayım, çektiğim sancıya mı ? Bu ay bitmeden mutlu olmak istiyorumm ben ya ekim ayııı lütfennnnn. Eğer günüm şaşmaz ise 30 Ekimde regl olmam lazım (28 günde bir oldugumu farz ediyorum.) 24. gün geldi bu kez ama geneli baz alıyorum. Ekim hamişi olabilirim halaaaa D Gaz verin banaaa size ihtiyacım var

Evet canım dün iki tane daha çift çizgi gördük :)))
Bugün de beklemedeyiz. gelecek gibi yeni çift çizgiler.
Dün güsel haberi alan hamişler özlemraheren ve minik bebişim :))
Darısı kalanlarımıza...Amin...

canım benim çok sevindim... sen de çık mahkemeye döktür döktür Allah

canım ben bugün kırmızıları gördüm ama hala ekimdeyim benim batı 31 ekim olarak düzeltir misin??????
canım benim sıkma canını. biliyorum insan inanamıyor ve korkuyor ama Allahın izniyle 2.çizgiyi görmüşsün hem de 2 kere. hem senin testin bozuk çıkmamışki... en yakın zamanda kan tahlili yaptır da için rahat etsin canım
gunadın cnlarm brzdan hadtaneye gtcem dua edın bna opldunuz

canım dualarım seninle. inşallah çok kolay geçer ve olumlu sonuçlara vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…