Hayirli sabahlar cnmInsallahgünaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı haber alırız bugün
Günaydın kızlar. İki gündür denetimlerimiz var giremiyorum fazla ama fırsat buldukça girip bakıyorum. Dün hamişimiz çıktı mı ben en son Loreena yı duymuştum inşallah bol bol çıkmıştır hem de
Gunaydin cnm
Insallah bugunde bekliyosss haberlerr
Yuppiiii
Felaket bel ağrım var, havalar soğudu Regl oldum ve işe gitmek zorundayım off of off..
Yaşadığım duygusal çöküntüye mi yanayım, çektiğim sancıya mı ? Bu ay bitmeden mutlu olmak istiyorumm ben ya ekim ayııı lütfennnnn. Eğer günüm şaşmaz ise 30 Ekimde regl olmam lazım (28 günde bir oldugumu farz ediyorum.) 24. gün geldi bu kez ama geneli baz alıyorum. Ekim hamişi olabilirim halaaaaD Gaz verin banaaa size ihtiyacım var
Gunaydin bacilarim nasilsiniz ??
azapdan haber geldi mi ?? test yapicakti bu sabah..
VE
Hayirli cumlara.. allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
dualarimizi eksik etmeyelim..
Kızlar yaaa ben bugün rüyamda hastalandım çok etkilendim kalktığımda gerçek sandım üzüldüm herkes rüyasında bebek hamişlik görür bense regl olduğumu olmadı galiba yine
evet yaa merak etim..Amiiinn caniimm
Gunaydin bu arada
Azap cicegi nerdesinnn???
Supersin canim masallah.. yaa kizalr siz hala burdasiniz ben adet olursam sizden ayrilcam en cok ona uzulurum galiba..ben de bu sabah kırmızıları gördüm canım ve ben de bu soğukta kalkıp işe geldimbenim batım da 30-31 ekim. battaş sayılırız yani sıkma canını. sen üzülünce bişey değişmiyorki?????? o zaman neden gününü zehir edesin
KAdin olmak cok zor yaa.. sen 28.gunu say canim bosver.. hadi kirmizilar bitsin calismalara hergun devam..Felaket bel ağrım var, havalar soğudu Regl oldum ve işe gitmek zorundayım off of off..
Yaşadığım duygusal çöküntüye mi yanayım, çektiğim sancıya mı ? Bu ay bitmeden mutlu olmak istiyorumm ben ya ekim ayııı lütfennnnn. Eğer günüm şaşmaz ise 30 Ekimde regl olmam lazım (28 günde bir oldugumu farz ediyorum.) 24. gün geldi bu kez ama geneli baz alıyorum. Ekim hamişi olabilirim halaaaaD Gaz verin banaaa size ihtiyacım var
Günaydın kızlar. İki gündür denetimlerimiz var giremiyorum fazla ama fırsat buldukça girip bakıyorum. Dün hamişimiz çıktı mı ben en son Loreena yı duymuştum inşallah bol bol çıkmıştır hem de
Kızlar yaaa ben bugün rüyamda hastalandım çok etkilendim kalktığımda gerçek sandım üzüldüm herkes rüyasında bebek hamişlik görür bense regl olduğumu olmadı galiba yine
ben de bu sabah kırmızıları gördüm canım ve ben de bu soğukta kalkıp işe geldimbenim batım da 30-31 ekim. battaş sayılırız yani sıkma canını. sen üzülünce bişey değişmiyorki?????? o zaman neden gününü zehir edesin
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar ins canim benim ins
Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasilsin azap_cicegi az sonra gelir ins güzel haberlerle gelir yaaaGunaydin bacilarim nasilsiniz ??
azapdan haber geldi mi ?? test yapicakti bu sabah..
VE
Hayirli cumlara.. allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
dualarimizi eksik etmeyelim..
Aman tek üzülme de sen ve ins pozitif çıkar ayyy cok heyecanliyarın 26. Günüm benim bende yarın test yapcam varsa çıkar...
Kız bir belirtiler var adet olursam da gülelim diye anlatcam size....
Evet canim dun 2taneydi :)) Günaydın bebisim sanadaGünaydın kızlar. İki gündür denetimlerimiz var giremiyorum fazla ama fırsat buldukça girip bakıyorum. Dün hamişimiz çıktı mı ben en son Loreena yı duymuştum inşallah bol bol çıkmıştır hem de
Offf kışın hasta olmak dahada zor yaa sürekli donuyon yaniFelaket bel ağrım var, havalar soğudu Regl oldum ve işe gitmek zorundayım off of off..
Bende gördüm o rüyayı hemen tuvalete gitmisdim :)) sonra anladim ruya oldugunu sağlık olsunKızlar yaaa ben bugün rüyamda hastalandım çok etkilendim kalktığımda gerçek sandım üzüldüm herkes rüyasında bebek hamişlik görür bense regl olduğumu olmadı galiba yine
ben de bu sabah kırmızıları gördüm canım ve ben de bu soğukta kalkıp işe geldimbenim batım da 30-31 ekim. battaş sayılırız yani sıkma canını. sen üzülünce bişey değişmiyorki?????? o zaman neden gününü zehir edesin
evet yaa merak etim..
Supersin canim masallah.. yaa kizalr siz hala burdasiniz ben adet olursam sizden ayrilcam en cok ona uzulurum galiba..
KAdin olmak cok zor yaa.. sen 28.gunu say canim bosver.. hadi kirmizilar bitsin calismalara hergun devam..bu ayin sonunda guzel haber ver.. burda olmam belki ama sizi takip etcem tabi..
insallah ayrilmayiz ben cok alistim size.. bidaha nerden bulucam boyle bacilari..
Gamzem günaydın. ben bugün kırmızıları gördüm malesef. yalnız benim dün çok hafif pembe akıntım gelmişti ama ondan sonra gğn boyu bişey gelmedi taaki bu sabaha kadar. ben şimdi satı ne saymalıyım sence? bir de ben hala ekimdeyim biliyon muuuuuuu
Ay sevindim benim gibi biri daha var ama inşallah ekim ayından hamiş çıkalım.(Rabbimin de izniyle) Regl olunca insan böyle bi duygusal boşluğa düşüyor işte bi kaç güne kendime gelirim inşallahhh. Sağol canım benim.
Guzelim sen ne alemdesin bati mi bekliyosun calisiyomusun ??Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasilsin azap_cicegi az sonra gelir ins güzel haberlerle gelir yaaas
Canim ama amaneden ayrılasınki canım? benim bat değişseydi de ayrılmazdım ki ben. ditme sen biryere
evet yaa merak etim..
Supersin canim masallah.. yaa kizalr siz hala burdasiniz ben adet olursam sizden ayrilcam en cok ona uzulurum galiba..
KAdin olmak cok zor yaa.. sen 28.gunu say canim bosver.. hadi kirmizilar bitsin calismalara hergun devam..bu ayin sonunda guzel haber ver.. burda olmam belki ama sizi takip etcem tabi..
insallah ayrilmayiz ben cok alistim size.. bidaha nerden bulucam boyle bacilari..
Bugun gelmis gibi gör satini canim usutmis olabilirsin ondan taksit taksit gelmiştir walla ekimden cikmayacan sen bu gidisle ben kasima sutlancam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?