- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canım benim çok sevindim... sen de çık mahkemeye döktür döktür Allah
canım ben bugün kırmızıları gördüm ama hala ekimdeyimbenim batı 31 ekim olarak düzeltir misin??????
canım benim sıkma canını. biliyorum insan inanamıyor ve korkuyor ama Allahın izniyle 2.çizgiyi görmüşsün hem de 2 kere. hem senin testin bozuk çıkmamışki... en yakın zamanda kan tahlili yaptır da için rahat etsin canım
günaydın bebeğim. senin keyfin yerinde di mi? bi dahaki ay beni teyze yapacaksın ona göre...sabah kalkar kalkmaz eczaneye gittim test aldım başka marka o da pozitif. içim rahatladı valla...
canım dualarım seninle. inşallah çok kolay geçer ve olumlu sonuçlara vesile olur
günaydın canım evet minikbebeişim de hamileymiş. hergün bir hamile haberi ne güzel
Guzelim sen ne alemdesin bati mi bekliyosun calisiyomusun ??
insallah gelsin guzel haberler getirsin bakimm..
Canim ama ama
siz bebisten bahsederken ben napim..bu ay adet olmasam insallah sizinle olurum ama oteki gelmeyesice bat 10 kasimda..
teyze yaptım ya sizi :) şimdi de siz beni yapın hadi bebişlerim...
nerece gidiyosun bacıcan yaaavermem seni ellereeeee
Hamile kalsam bile burdaki herkesi hamile görene kadar gidesim yok benimD kimsede gitmesin bikereee zaten duygusalım ağlarım Bakkk
Hg canim hayırlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
Guzelim sen ne alemdesin bati mi bekliyosun calisiyomusun ??
insallah gelsin guzel haberler getirsin bakimm..
Canim ama ama
siz bebisten bahsederken ben napim..bu ay adet olmasam insallah sizinle olurum ama oteki gelmeyesice bat 10 kasimda..
Gamzem günaydın. ben bugün kırmızıları gördüm malesef. yalnız benim dün çok hafif pembe akıntım gelmişti ama ondan sonra gğn boyu bişey gelmedi taaki bu sabaha kadar. ben şimdi satı ne saymalıyım sence? bir de ben hala ekimdeyim biliyon muuuuuuu
teyze yaptım ya sizi :) şimdi de siz beni yapın hadi bebişlerim...
aynen öyle canım. bence sen bugün toplarsın kendinibiz kafaya taktık bu ay illa hamiş çıkıcaz burdan bırakmıyoruz bu ayın peşini
günaydın hayırlı cumalar kızlar yaa kızlar benim bat 6 ekim ama dün akşam üstü pembe bi akıntı olsu su gibi koyu değil iç çamaşırımda dedğil af edersiniz tuvalet ihtiyacımı görürken kan gibi pembe akıntı da gördüm adet oluyorum sandım çok üzüldüm sabaha kadar hiç bişey olmadı hala da temizim başka lek görmedim. bu ne şimdi yaa daha adete 2-3 gün var ken ki ben hep gecikmeli olurum
Insallah bacilarim uzulmezsiniz yaa bu sefer bebis tutar su mubarek gunde dua edelim..valla canım benim ve ayçiçeğinin batı ekim sonu. bizim bebekten bahsetmemiz mümkün değil bu ay yani. anca mikmikten bahsederizsen de bize katılırsın
Canim bende yaa bat bekliyorum.. hayirlisi bakalim.. biz beraber takiliriz artik..Yok canim beklemedeyim bat 8:)) gelirse kasima sutlancam ama kalcam burda gitmicem biyere kasim ekim topiki oluverir adi ben karismam
Günaydın canımcım ben iyiyim sen nasilsin azap_cicegi az sonra gelir ins güzel haberlerle gelir yaaa
Aman tek üzülme de sen ve ins pozitif çıkar ayyy cok heyecanli
Evet canim dun 2taneydi :)) Günaydın bebisim sanada
Offf kışın hasta olmak dahada zor yaa sürekli donuyon yani
Bende gördüm o rüyayı hemen tuvalete gitmisdim :)) sonra anladim ruya oldugunu sağlık olsun
Geldimi tam anlamıyla kırmızılar gelmez olasica canim cok uzilmedigine cok sevindim ins ekime yetisecek bebis
günaydın hayırlı cumalar kızlar yaa kızlar benim bat 6 ekim ama dün akşam üstü pembe bi akıntı olsu su gibi koyu değil iç çamaşırımda dedğil af edersiniz tuvalet ihtiyacımı görürken kan gibi pembe akıntı da gördüm adet oluyorum sandım çok üzüldüm sabaha kadar hiç bişey olmadı hala da temizim başka lek görmedim. bu ne şimdi yaa daha adete 2-3 gün var ken ki ben hep gecikmeli olurum
günaydın hayırlı cumalar canım. benim de dün pembe geldi biraz. sonra gün boyu hatta sabaha kadar tık yoktu. sonra sabah kırmızıları gördümama benim hep erken gelir adetim. seninki belki farklıdır ama benimki böyleydi yani
günydın balım inş hayrlı haberlerle dönersin rabbim göbegini kucagını bebeginle doldurur inş canım dularımız seninlegunadın cnlarm brzdan hadtaneye gtcem dua edın bna opldunuz
günydın bacımmmmm sanada hayrlı cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı haber alırız bugün
Gunaydin bacilarim nasilsiniz ??
azapdan haber geldi mi ?? test yapicakti bu sabah..
VE
Hayirli cumlara.. allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
dualarimizi eksik etmeyelim..[/Q canımmmmmmmmmmmm saol ayy benide unutmazlarmış ballarım ALLAH razı olsun canlarımm sagolun RABBİM dulararınızı kabul eder inş
Amiiinn caniimm
Gunaydin bu arada
Azap cicegi nerdesinnn???
geldimm balımm geldimm :
Kızlar yaaa ben bugün rüyamda hastalandım çok etkilendim kalktığımda gerçek sandım üzüldüm herkes rüyasında bebek hamişlik görür bense regl olduğumu olmadı galiba yine
Aminn canim ins gormeyiz kirmizilari :))Insallah bacilarim uzulmezsiniz yaa bu sefer bebis tutar su mubarek gunde dua edelim..
Canim bende yaa bat bekliyorum.. hayirlisi bakalim.. biz beraber takiliriz artik..
ama tabiki insallah gelmezler.allah'im yuzumuzu guldursun..
Hiç sorma cancanım yaaa :S ayaklarım ısınmıyor valahiii
İnşallah bebişin yerleşiyordur canımm. Benim gibi görme kırmızılarını bebişin gelsin tatlı tatlı(Amin)
günydın balım inş hayrlı haberlerle dönersin rabbim göbegini kucagını bebeginle doldurur inş canım dularımız seninle
günydın bacımmmmm sanada hayrlı cumalar
Gunaydin bacilarim nasilsiniz ??
azapdan haber geldi mi ?? test yapicakti bu sabah..
VE
Hayirli cumlara.. allah'im herseyi gonlunuze gore versin..
dualarimizi eksik etmeyelim..[/Q canımmmmmmmmmmmm saol ayy benide unutmazlarmış ballarım ALLAH razı olsun canlarımm sagolun RABBİM dulararınızı kabul eder inş
geldimm balımm geldimm :
Bugun gec kaldın seni seni nerdesin sen yaaa naptin yaptinmi test
günaydın kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?