Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım evet minikbebeişim de hamileymiş. hergün bir hamile haberi ne güzel

teyze yaptım ya sizi :) şimdi de siz beni yapın hadi bebişlerim...

günaydın hayırlı cumalar kızlar yaa kızlar benim bat 6 ekim ama dün akşam üstü pembe bi akıntı olsu su gibi koyu değil iç çamaşırımda dedğil af edersiniz tuvalet ihtiyacımı görürken kan gibi pembe akıntı da gördüm adet oluyorum sandım çok üzüldüm sabaha kadar hiç bişey olmadı hala da temizim başka lek görmedim. bu ne şimdi yaa daha adete 2-3 gün var ken ki ben hep gecikmeli olurum

Guzelim sen ne alemdesin bati mi bekliyosun calisiyomusun ??
insallah gelsin guzel haberler getirsin bakimm..

Canim ama ama
siz bebisten bahsederken ben napim..bu ay adet olmasam insallah sizinle olurum ama oteki gelmeyesice bat 10 kasimda..

valla canım benim ve ayçiçeğinin batı ekim sonu. bizim bebekten bahsetmemiz mümkün değil bu ay yani. anca mikmikten bahsederiz sen de bize katılırsın

nerece gidiyosun bacıcan yaaa vermem seni ellereeeee
Hamile kalsam bile burdaki herkesi hamile görene kadar gidesim yok benim D kimsede gitmesin bikereee zaten duygusalım ağlarım Bakkk

BEnde duygusala bagladim calisma bitti.. gelmesice bat tarihini bekliyecem..
ama tabi.. korkuyorum..
Dun kocis gelmis mutfaktaydim sariliyo arkadan karnimi eliyor.. ve dioki "siposlarim yerlesti mi ?, nasilsin ? bebisimiz buyuyo mu ? "" gelde aglama..

Canlar vallahi arar bulurum sizi beni yalniz birakmak yok..

günaydın kızlar hayırlı cumalar
Hg canim hayırlı cumalar

Yok canim beklemedeyim bat 8:)) gelirse kasima sutlancam ama kalcam burda gitmicem biyere kasim ekim topiki oluverir adi ben karismam

Gunaydin canim.hayirlisi .yine ekimdeymisin ne guzel
Benim gecen ay ole oldu o yuzden cevaplim dedim
Benim iki gun pembe sonra kirmizi olmustu.sati da kirmizinin yogun geldigi gunden saydim
Pembeleri saymadim

aynen öyle canım. bence sen bugün toplarsın kendini biz kafaya taktık bu ay illa hamiş çıkıcaz burdan bırakmıyoruz bu ayın peşini

Bu ay ki planım sabah akşam keçiboynuzu adetin 10-17 günleri arası (7 gün 24 saat Mik mik zaten bayram haftası izinli olacaz valahi eve kapatcam kendimi soranlara "Dikkat Bebek Çalışması Var" dicem hehehe Rahatsız etmesin kimse bizi... bi de bu ay genelde sabah yapcamm

günaydın hayırlı cumalar canım. benim de dün pembe geldi biraz. sonra gün boyu hatta sabaha kadar tık yoktu. sonra sabah kırmızıları gördüm ama benim hep erken gelir adetim. seninki belki farklıdır ama benimki böyleydi yani

valla canım benim ve ayçiçeğinin batı ekim sonu. bizim bebekten bahsetmemiz mümkün değil bu ay yani. anca mikmikten bahsederiz sen de bize katılırsın
Insallah bacilarim uzulmezsiniz yaa bu sefer bebis tutar su mubarek gunde dua edelim..
Yok canim beklemedeyim bat 8:)) gelirse kasima sutlancam ama kalcam burda gitmicem biyere kasim ekim topiki oluverir adi ben karismam
Canim bende yaa bat bekliyorum.. hayirlisi bakalim.. biz beraber takiliriz artik..
ama tabiki insallah gelmezler. allah'im yuzumuzu guldursun..

Hiç sorma cancanım yaaa :S ayaklarım ısınmıyor valahiii

İnşallah bebişin yerleşiyordur canımm. Benim gibi görme kırmızılarını bebişin gelsin tatlı tatlı (Amin)

benim de belki öyle olur hazırlıklı bekliyorum. tabi olmasa mutluluktan uçarım da hayırlısı olsun hakkımızda

gunadın cnlarm brzdan hadtaneye gtcem dua edın bna opldunuz
günydın balım inş hayrlı haberlerle dönersin rabbim göbegini kucagını bebeginle doldurur inş canım dularımız seninle
günaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah hayırlı haber alırız bugün
günydın bacımmmmm sanada hayrlı cumalar

Kızlar yaaa ben bugün rüyamda hastalandım çok etkilendim kalktığımda gerçek sandım üzüldüm herkes rüyasında bebek hamişlik görür bense regl olduğumu olmadı galiba yine

Rüyaların tersi çıkarmış kızz inşallah bebek geliyordur ne regliii....

Insallah bacilarim uzulmezsiniz yaa bu sefer bebis tutar su mubarek gunde dua edelim..

Canim bende yaa bat bekliyorum.. hayirlisi bakalim.. biz beraber takiliriz artik..
ama tabiki insallah gelmezler. allah'im yuzumuzu guldursun..
Aminn canim ins gormeyiz kirmizilari :))
takıliriz kiz kolkola girer bakiniriz )
Hiç sorma cancanım yaaa :S ayaklarım ısınmıyor valahiii

Bnmde ayaklarim isinmadi hic yaa kocam olsa isitirdi yatak sobam benim ah ahhhh

İnşallah bebişin yerleşiyordur canımm. Benim gibi görme kırmızılarını bebişin gelsin tatlı tatlı (Amin)

aminnnnnnnnn inşallah canım yaa çok çok istiyorum bu ay öyle bi müjde vermeyi eşime sorun kendisinde diye çok üzülüp yıprandı bu son zamanlar da bugün yine doktora gitti kontrol ve test için inşallah ben hamileyimdir de daha fazla kendisini yıpratmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…