Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu arasa selamun aleyküm cumanız mubarek dularınız kabul olsun bacılarr ( aminn) bana gelincee hastaneye gitim test için randevu almadan olmuyomuş saglık ocana gitim hemen ordan bugün yapılmıyomuş p.tesi gel dediler bnde ecz gittim test aldım sonuç koca bi negatif geldim yazılarınızı okudumm şimdi çok kötü aglıyom benide düşündügünüzüde görünce iyice bıraktım kendimi olmadı bu ayda olmadııı

canım şimdiden bu kadar hırpalama kendini. bat yaklaştığında nasıl olsa elimizde olmadan hırpalicaz. bari şimdi rahat ol. rahat olki kocanın spoşları yerleşsin dediği gibi

Gunaydin canim.hayirlisi .yine ekimdeymisin ne guzel
Benim gecen ay ole oldu o yuzden cevaplim dedim
Benim iki gun pembe sonra kirmizi olmustu.sati da kirmizinin yogun geldigi gunden saydim
Pembeleri saymadim
evet canım hala ekimdeyim sizlerleyim ne güsel evet kırmızının geldiği günü yani bugünü baz alıyorum canım benim. teşekkür ederim

ben de sabah gelir gelmez yumyum günümü hesapladım. bayrama denk geliyor benimki de çok pis düşüncelerim var benim de. biz bayramın ilk günü herkesi görücez inşallah. sonra safranboluya tatile. orada rahat rahat bolbol mikmik acayip rahat çalışıcaz bu ay desene kız
Insallah bacilarim uzulmezsiniz yaa bu sefer bebis tutar su mubarek gunde dua edelim..

Canim bende yaa bat bekliyorum.. hayirlisi bakalim.. biz beraber takiliriz artik..
ama tabiki insallah gelmezler. allah'im yuzumuzu guldursun..

valla canım bu ay da tutmayabilir e yine üzülürüz ama sonra yine çalışma. yapacak bişey yok mecbuuurr

cnm tebrik ederim inşallah tez zamanda bizlerde seni teyze yaparız ::))))

herhalde yani bu işler karşılıklı, ben yolu açtım sizi de bekliyorum teyzoş olmak benim de hakkım :)

inşallah canım. aysonunu beklicez bu sefer de sen nasıl olsun canım?

hala şaşkınım, kociş benden daha çok şaşkın. test yaptım sabah yine farklı bi markayla çizgim bayağı belirgin. içim rahatladı. seni, monbebeyi, hicranı kısacası tüm kızları bekliyorum, yalnız bırakmayın beni. moral bozmak yok bu ay olmadı önümüzdeki ay seni tebrik etcez daha

canımmmmmmmmmmmm saol ayy benide unutmazlarmış ballarım ALLAH razı olsun canlarımm sagolun RABBİM dulararınızı kabul eder inş

Guzelim naptin kiz ?? unuturmuyuz.. hayirlisi insallah..

Aminn canim ins gormeyiz kirmizilari :))
takıliriz kiz kolkola girer bakiniriz )
insallah canim yaa senin az kalmis.. 4 guncuk..
benimde 8 gunnnnnnn...

Güzel Allahım kimseyi üzmesinnn bu ay inşllah. Dualarınız dilekleriniz kabul olsun. Çok zor bir durum insanın kendini eksik hissetmesi. İnşallah Tez Zamanda güzel haberleriniz, mutluluklarınız olsun canım.. Ya Sabırrrr

canım hakkında hayırlısı olsun kendini bu kadar üzme inşallah yakın zamanda bizler de o güzel duyguyu tadacağız.. üzme kendini umudunu kaybetmeden önümüzdeki aya bak inşallah olur

bayramın ilk günü bütün ziyaretleri bitiricez bizde sonraaaaaa gelsin bebişlerrr... Allahım sen güldür yüzümüzü yarabbimmmm D

hayırlı cumalar cnm...bu ne umutsuzluk ya, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar gelecek Allah nasip edecek sen niye bu kadar hırpalıyosun kendini. P.tesi bi git bakalım doktor ne diyecek. Ağlamak yok, hem bu ay son şansın değildi ya dur bakalım bu ay olmaz önümüzdeki ay olur.

Guzelim yaa istemem mi bende.. elidmen geleni yapiyorum.. allah'im nasip ederse olucak.. hayirlisi bakalim.. bana dua et arkandan geleyim teyze yapayim ben seni..

gercekten yapacak bir sey yok biz ustumize duseni yapiyoruz.. herseyin hayirlisi demekten baska care yok..

canım hakkında hayırlısı olsun kendini bu kadar üzme inşallah yakın zamanda bizler de o güzel duyguyu tadacağız.. üzme kendini umudunu kaybetmeden önümüzdeki aya bak inşallah olur

saol canım aynen önümüzdeki ay hem dr adetin 3. gün gel dedi nasip RABBİM koymuştur bi köşeye zamanını bekliyodur ama ben adet olmadım hala çokk üşüyom bide

inşallah canım sabırdan başka istemekten başka elimizden bişey gelmiyor allahın takdiri ama inanıyorum bi gün bende anne olacağım olacağım umudum hep var çok şükür
inşallah olumlu olur canım. olmazsa da çok fazla üzme kendini. bir dahaki aya inşallah. Allah büyük

amin inşallah. dediğin gibi olmaz sa da hazırlıklıyım alıştım 2 yıldır artık ilk zamanlar kadar çok üzülüp takmıyorum kafama çünkü ben elimden geleni yapıyorum içim rahat

Son düzenleme:
Üzülmek yok bidahaki aya ins topla kendini cabuk kızıyorum bak
Ohhh Safranbolu mikmik yarasin bebisim sana
Sen şükür namazi kildinmi bize dua ettjnmi bakim
Guzelim naptin kiz ?? unuturmuyuz.. hayirlisi insallah..

insallah canim yaa senin az kalmis.. 4 guncuk..
benimde 8 gunnnnnnn...

Evet az kaldı ama gelecek iste havalar biraz isinsaydi geldiğinde

saol canım aynen önümüzdeki ay hem dr adetin 3. gün gel dedi nasip RABBİM koymuştur bi köşeye zamanını bekliyodur ama ben adet olmadım hala çokk üşüyom bide

ee canım adet olmadıysan hala bi ümit vardır demek ..adet günün geçmeden mi test yaptın

Aleykum selam.. guzelim hayirli cumalar...
Offffffffff... bacim benim yaa hayirlisi.. aglama yaa.. Allah'im tez zamanada guldursun yuzunu..
Doktora bir git.. onumuzde ki ay insallah gelicek bebisin..

saolun bacılarım ALLAH hepinizden razı olsun dogru sölüyosun inş bi hamiş haberi alırımda kendime gelirim inş p.tesi gidecem de gitmesine adetim gelmedi ki nasıl olcak bilmiyom ( kafam karıştı yaa :44: toplarım birazdan hatta şimçik çünkü biliyorum yanlız deilim RABBİM büyük hadin kıslarrr görmk istiyomm dans edelim hoppaa

Canim benim uzulme nolur
Elimizden bisry gelmiyo napalim.bizde bi gun cift cizgiyi gorcezz insallah
Simdi sakinles hemen .onumuzdeki mikmiklere bakicazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…