Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebeğim yapma toparla kendini. dün benim pembeden sonra sabaha kadar bişey gelmeyince kendimi hamile sanıp ne mutlu oldum. hayallere daldım. sabah zort diye görünce kırmızı kartı kendime geldim. sanki o hayallere dalan ben değilmişim gibiydim ya. çok rahat karşıladım çünkü başka çarem yok. sen de öyle canım toparla kendini. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur sana

başka markayla da yapmışsın bak o da çift çizgi çıkmış. yani Allahın izniyle sen kesinlikle hamilesiinnn valla ben de sizi yalnız bırakmak istemiyorum ama kısmet... inşallah beraber hamiş olarak çıkarız burdan

Ufff bu gün hasta olmam gerekiyodu ama suanlık bişey yok sancım da yok gecen hafta cok sancım vardı hastalanıcam sandım ama olmadı acaba kaç gün beklesemde test yapsammı hüsranda olsun istemiyorum kendimi pek umutlandırmadım ne yapmalıyım ??

Burdayiz canim yanindayiz seninleyiz..

canım benim çok sevindim... sen de çık mahkemeye döktür döktür Allah

canım ben bugün kırmızıları gördüm ama hala ekimdeyim benim batı 31 ekim olarak düzeltir misin??????

ohhhh hadi gözün aydınnn...bugün musmutlu haberlerin günü galiba :) ondan da kurtuldun yaa iyi bari...

Cok sevindim cnm
Ohh rahatlamissinizdirr.gelsin mik mikler gelsin bebislerr

canlarımmmm çok teşekkür ederim. şimdi 1 ay sonra 13 kasım da bende gidicem mahkemeye.. eşimde, karşı tarafta..
hayırlı haberlerle dönecez inşallahhh

dilketinimm.. hala ekimdesin ozamannn hala ekim hamişi olma şansın var, eğer benimde adet gelirse pztesi günü bende ekimde kalıcam 31 ekim de benim bat olca
k

10dkdAn fazla duran testleri genelde onemsemiyorlar canim evet ikinxi cizgi hafif belli sen bence testi tekrar et yarın

Gunaydin canim.ikinci cizgi gozukuyor ama testin beklemis test .fazla kaptirma
Adetine kac gun var ona gore testini tekrarlarsin
Insallah hamilesindir canim

bir iki dk sonra yattım belki 5 dk sonra çıktı bilmiyorum beklemedim testin başında hemen yattım yarın sabah tekrar deniyeyim yada kan testine gitsemmi kızlar ya çok merak ediyorum kasık batmam dışında hiçbir belirtim yok

günayyddııınnnn kızlaaaaaaaarrrrrrrr

gene hafta sonu geldi oleyyyyyyyyyyy
:124::124::124:

vlla bişi deyim mii iyiki varsınızz iyiki sizleri tanımışımmmm sizleri çok seviyomm RABBİM hepimizin kucagını göbegini doldurur inşş CANSINIZZZZZZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar bugün yine bi mevlüte gidiyorum orda da isimle dua ettirecem size, önce şükür namazımı kılıp duamı edeyim de...öpüyorum sizi çokkkk...ben gelene kadar şöyle bi silkelenin, musmutluuuu bulmak istiyorum sizi...görüşürüz.

cnm bende yaptığımda çıkmamıştı bende bıraktım bi köşede.. sonra bi kaç saat sonra ordan geçerken bakayım bi dedim bi baktım ççoooookkk silik 2. çizgi bende dedim 10 dk dan sonrası kayleye alınmıyor. önemsemedim. meğer varmışşşşş
ondan seni umutlandırmak istemem ama sen dikkatli davran. ağır neyim kaldırma.. inşallah bebişin seninledir

bebegim banada dua et adım özlem ben dün 41 tane ayetel kürsü okudum

tmm canım şimdiden Allah kabul etsin... dualarından bizlerde sebepleniriz inşallah ve tez vakitte hepimiz koca göbişli oluruz

canım buarada adım gamze..

Son düzenleme:

saol bacımm AGZINA yüregine saglık ALLAH razı olsunn selametle git gel inş

Günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu güzel günün hurmetine dualarımızı kabul etsinn ins rabbim yüzümüzü güldürsun inssss....

Sizi cok seviyorummmm...o kadar alıştım ki size ruyalarima giriyorsunuz 64: ilaydayi gordum ruyamda yanimda test yapiyordu cift çizgi çıktıyodu bak kuzum sana dedim hamissin iste diyodum birlikte agliyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…