bu arasa selamun aleyküm cumanız mubarek dularınız kabul olsun bacılarr ( aminn) bana gelinceehastaneye gitim test için randevu almadan olmuyomuş saglık ocana gitim hemen ordan bugün yapılmıyomuş p.tesi gel dediler bnde ecz gittim test aldım sonuç koca bi negatif geldim yazılarınızı okudumm şimdi çok kötü aglıyom benide düşündügünüzüde görünce iyice bıraktım kendimi olmadı bu ayda olmadııı
hala şaşkınım, kociş benden daha çok şaşkın. test yaptım sabah yine farklı bi markayla çizgim bayağı belirgin. içim rahatladı. seni, monbebeyi, hicranı kısacası tüm kızları bekliyorum, yalnız bırakmayın beni. moral bozmak yok bu ay olmadı önümüzdeki ay seni tebrik etcez daha
saolun bacılarım ALLAH hepinizden razı olsun dogru sölüyosun inş bi hamiş haberi alırımda kendime gelirim inş p.tesi gidecem de gitmesine adetim gelmedi ki nasıl olcak bilmiyom( kafam karıştı yaa :44: toplarım birazdan hatta şimçik çünkü biliyorum yanlız deilim RABBİM büyük hadin kıslarrr görmk istiyomm dans edelim hoppaa
Aminn canim ins gormeyiz kirmizilari :))
takıliriz kiz kolkola girer bakiniriz)
Bnmde ayaklarim isinmadi hic yaa kocam olsa isitirdi yatak sobam benim ah ahhhh
canım benim çok sevindim... sen de çık mahkemeye döktür döktür Allah
canım ben bugün kırmızıları gördüm ama hala ekimdeyimbenim batı 31 ekim olarak düzeltir misin??????
ohhhh hadi gözün aydınnn...bugün musmutlu haberlerin günü galiba :) ondan da kurtuldun yaa iyi bari...
Cok sevindim cnm
Ohh rahatlamissinizdirr.gelsin mik mikler gelsin bebislerr
kışın süper oluyor kocişler, yazın kay öte
Guzelim yaa istemem mi bende.. elidmen geleni yapiyorum.. allah'im nasip ederse olucak.. hayirlisi bakalim.. bana dua et arkandan geleyim teyze yapayim ben seni..
önce stresleri çöpe atıyoruz cnm, dün iyiydin bugün birazcık karamsarlık gördüm sende ama ben şebeklik yaparım size :) hemencecik toparlanırsınız.
gercekten yapacak bir sey yok biz ustumize duseni yapiyoruz.. herseyin hayirlisi demekten baska care yok..
Üzülmek yok bidahaki aya ins topla kendini cabuk kızıyorum bak
Ohhh Safranbolu mikmik yarasin bebisim sana
Sen şükür namazi kildinmi bize dua ettjnmi bakim
dün çok geç geldik. sonra da oyalanayım diye temizliğe başladım gece 1'de bitti. dün bebe time yanlış falan diyince siz moralim bozuldu, az önce başka bi markayla yaptım pozitif çıktı yine. Şimdi cuma selasıyla ezan arasında yapacam şükür duamı, adlarınızı kâğıda yazıp tek tek okuyacam. ben çok umutluyum bu aydan hepiniz için musmutlu haberler gelecek inşallah.
10dkdAn fazla duran testleri genelde onemsemiyorlar canim evet ikinxi cizgi hafif belli sen bence testi tekrar et yarın
Gunaydin canim.ikinci cizgi gozukuyor ama testin beklemis test .fazla kaptirma
Adetine kac gun var ona gore testini tekrarlarsin
Insallah hamilesindir canim
inşşş bacımm inşşş aynen dedigin gibi birbirimizin yanındayızyaaa üzülme ama sennnn, biz kırmızı kartları bile gördük hala umudumuz devam ediyor. Rabbim büyük bu ay olmamışsa allahım daha güzel bir vakit beklediğindendir. İyi düşünicez, güzel hissedicez bak kendimi bıraktım birbirimizin acılarını sararak derman bulacaz üzme sen o tatlı canını herşey güzel olacak içini ferah tuttt
Üzülmek yok bidahaki aya ins topla kendini cabuk kızıyorum bak
tamammm canımm balımm
Ohhh Safranbolu mikmik yarasin bebisim sana
Sen şükür namazi kildinmi bize dua ettjnmi bakim
Evet az kaldı ama gelecek iste havalar biraz isinsaydi geldiğinde
canım adetim 3-4 dü ama adet olmadım daha bnde sabh yaptım nasip işte negatif cıktıee canım adet olmadıysan hala bi ümit vardır demek ..adet günün geçmeden mi test yaptın
gidecem bacım bi adetim gelse gidecemde oda gelmediAleykum selam.. guzelim hayirli cumalar...
Offffffffff... bacim benim yaa hayirlisi.. aglama yaa.. Allah'im tez zamanada guldursun yuzunu..
Doktora bir git.. onumuzde ki ay insallah gelicek bebisin..
evettttttttt bol bol mik mikkkCanim benim uzulme nolur
Elimizden bisry gelmiyo napalim.bizde bi gun cift cizgiyi gorcezz insallah
Simdi sakinles hemen .onumuzdeki mikmiklere bakicazz
bebeğim yapma toparla kendini. dün benim pembeden sonra sabaha kadar bişey gelmeyince kendimi hamile sanıp ne mutlu oldum. hayallere daldım. sabah zort diye görünce kırmızı kartı kendime geldim. sanki o hayallere dalan ben değilmişim gibiydim ya. çok rahat karşıladım çünkü başka çarem yok. sen de öyle canım toparla kendini. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur sana
vlla bişi deyim mii iyiki varsınızz iyiki sizleri tanımışımmmm sizleri çok seviyomm RABBİM hepimizin kucagını göbegini doldurur inşş CANSINIZZZZZZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
başka markayla da yapmışsın bak o da çift çizgi çıkmış. yani Allahın izniyle sen kesinlikle hamilesiinnnvalla ben de sizi yalnız bırakmak istemiyorum ama kısmet... inşallah beraber hamiş olarak çıkarız burdan
Burdayiz canim yanindayiz seninleyiz..
kışın süper oluyor kocişler, yazın kay öte
Hahahah aynen öyle yapcak bisi yok kışın dipdipe yazin dotdote ahahahhaa
bir iki dk sonra yattım belki 5 dk sonra çıktı bilmiyorum beklemedim testin başında hemen yattım yarın sabah tekrar deniyeyim yada kan testine gitsemmi kızlar ya çok merak ediyorum kasık batmam dışında hiçbir belirtim yok
kızlar bugün yine bi mevlüte gidiyorum orda da isimle dua ettirecem size, önce şükür namazımı kılıp duamı edeyim de...öpüyorum sizi çokkkk...ben gelene kadar şöyle bi silkelenin, musmutluuuu bulmak istiyorum sizi...görüşürüz.
kızlar bugün yine bi mevlüte gidiyorum orda da isimle dua ettirecem size, önce şükür namazımı kılıp duamı edeyim de...öpüyorum sizi çokkkk...ben gelene kadar şöyle bi silkelenin, musmutluuuu bulmak istiyorum sizi...görüşürüz.
bayramın ilk günü bütün ziyaretleri bitiricez bizde sonraaaaaagelsin bebişlerrr... Allahım sen güldür yüzümüzü yarabbimmmm D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?