bir iki dk sonra yattım belki 5 dk sonra çıktı bilmiyorum beklemedim testin başında hemen yattım yarın sabah tekrar deniyeyim yada kan testine gitsemmi kızlar ya çok merak ediyorum kasık batmam dışında hiçbir belirtim yok
bebegim banada dua et adım özlem ben dün 41 tane ayetel kürsü okudum
bebegim banada dua et adım özlem ben dün 41 tane ayetel kürsü okudum
vlla bişi deyim mii iyiki varsınızz iyiki sizleri tanımışımmmm sizleri çok seviyomm RABBİM hepimizin kucagını göbegini doldurur inşş CANSINIZZZZZZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar bugün yine bi mevlüte gidiyorum orda da isimle dua ettirecem size, önce şükür namazımı kılıp duamı edeyim de...öpüyorum sizi çokkkk...ben gelene kadar şöyle bi silkelenin, musmutluuuu bulmak istiyorum sizi...görüşürüz.
Gunaydin kizlar
Benim regl hala gelmedi
Gunaydin kizlar
Benim regl hala gelmedi
sende ölesin tatlımmmm gel bi sarılam sana
günaydın hg bacım hadi inşbenimde adet gelmedi bekliyom bi gelse
Allah hepimizden razı olsun cnm...saol bacımm AGZINA yüregine saglık ALLAH razı olsunn selametle git gel inş
inşallah cnm yaaa çok istiyorum burdaki kızların hepsi hamiş olsun. dualarımdasın zaten.tmm canım şimdiden Allah kabul etsin... dualarından bizlerde sebepleniriz inşallahve tez vakitte hepimiz koca göbişli oluruz
canım buarada adım gamze..
günaydınnn tontişim. bugün tekrarladım testi başka markayla yine pozitif :)Günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu güzel günün hurmetine dualarımızı kabul etsinn ins rabbim yüzümüzü güldürsun inssss....
Sizi cok seviyorummmm...o kadar alıştım ki size ruyalarima giriyorsunuz64: ilaydayi gordum ruyamda yanimda test yapiyordu cift çizgi çıktıyodu bak kuzum sana dedim hamissin iste diyodum birlikte agliyoduk
rabbim kabul etsin canım ağzına sağlık
cnm bebişin hayırlı olsun testte ikinci çizgi hemenmi çıktı ne kadar bekledinkızlar bugün yine bi mevlüte gidiyorum orda da isimle dua ettirecem size, önce şükür namazımı kılıp duamı edeyim de...öpüyorum sizi çokkkk...ben gelene kadar şöyle bi silkelenin, musmutluuuu bulmak istiyorum sizi...görüşürüz.
cnm bende yaptığımda çıkmamıştıbende bıraktım bi köşede.. sonra bi kaç saat sonra ordan geçerken bakayım bi dedim bi baktım ççoooookkk silik 2. çizgi bende dedim 10 dk dan sonrası kayleye alınmıyor. önemsemedim. meğer varmışşşşş
ondan seni umutlandırmak istemem ama sen dikkatli davran. ağır neyim kaldırma.. inşallah bebişin seninledir
Keske yaa artik bebis gelse nasil tepki veririm onu bile kestiremiyorum.hıhhhhh söyle o regle 9-10 ay kaybolsun gelmesin onun yerine gelecek çok dahaa güzel bişey var çünküüüü
günaydın hg bacım hadi inşbenimde adet gelmedi bekliyom bi gelse
MAŞŞALLAH RABBİM göbüşünü doldurmuş inş kucagınada almayı nasip eder inş dualarımz seninle bebişnle canımederim cnm etmez miyim hiç, siz de bana dua edin. hamişim ama o kadar çok ağrım var ki...
sende ölesin tatlımmmm gel bi sarılam sana
bir iki dk sonra yattım belki 5 dk sonra çıktı bilmiyorum beklemedim testin başında hemen yattım yarın sabah tekrar deniyeyim yada kan testine gitsemmi kızlar ya çok merak ediyorum kasık batmam dışında hiçbir belirtim yok
hıhhhhh söyle o regle 9-10 ay kaybolsun gelmesin onun yerine gelecek çok dahaa güzel bişey var çünküüüü
Selam canim nasilsin
super bi haber canım çok sevindim kan testi de yaptır en kısa zamanda
mersahimmmmmmmmmm
dün çok geç geldik. sonra da oyalanayım diye temizliğe başladım gece 1'de bitti. dün bebe time yanlış falan diyince siz moralim bozuldu, az önce başka bi markayla yaptım pozitif çıktı yine. Şimdi cuma selasıyla ezan arasında yapacam şükür duamı, adlarınızı kâğıda yazıp tek tek okuyacam. ben çok umutluyum bu aydan hepiniz için musmutlu haberler gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?