Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin kizlar
Benim regl hala gelmedi
inşallah 9 ay gelmez cnm
Yarin sabah testini tekrarla canim ondan sonra kan testine git
Guzel haberlerini bekliyoruzxx
doğru söylüyosun ya inşallah tutarım kenimi
Şöyle düşünmek lazım bende oakdsar test yaptım bu ay hiç birinde saatler sonra da olsa bişey görmedim testini tekrarla sen ama emin olmak için. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış belki vardırrr

ağzınızdan bal damlıyo kızlar yaa inaşşallah Rabbim hepimize bağışslar sağlıklı salihli evlatlat

amin inşallah. dediğin gibi olmaz sa da hazırlıklıyım alıştım 2 yıldır artık ilk zamanlar kadar çok üzülüp takmıyorum kafama çünkü ben elimden geleni yapıyorum içim rahat

2 yıl uzun bir süre canım. kontrollerini falan yaptırmışsındır herhalde dimi? doktorlar ne diyor peki?

rabbim kabul etsin canım ağzına sağlık
aminnn cnm...
MAŞŞALLAH RABBİM göbüşünü doldurmuş inş kucagınada almayı nasip eder inş dualarımz seninle bebişnle canım
amin cnmmm, Allah razı olsun cnm, siz de hep dualarımdasınız. dua edelim bol bol

merhabalar.. benim 28-29 eylulde hasta olmam gerekiyodu. fakat gelmedi bunun uzerine dayanamayip 30 eylulde kan tahlili yaptirdim negatif cikti.Adetlerim cok duzenli olur,24-25 gunde bi hasta olurum ve hic gecikme olmazdi. ve suanda 5 gunluk bi gecikme var. acaba birsey olabilir mi? gerci kan tahlilinde hersey cikiyo deniyor ama ben adetim 1 gun gectikten sonra yaptim biraz erken oldu sanirim. sizinde yorumlarinizi merak ettim.. simdiden tesekkurler..

normalde günün geçmiyorsa en az yarına kadar bekle öyle test yap canım

slm kızlar hayırlı cumalar ne var ne yok 9 gün var adete alnımda kocaman sivilce adet belirtisi

MAŞŞALLAH RABBİM göbüşünü doldurmuş inş kucagınada almayı nasip eder inş dualarımz seninle bebişnle canım

evttttttttttttttttttt sarıl bna ihtiyacım varrrr

canımmmm
no üzülmek yes bebek..
no sitres yes bebek
sloganımızı unuttunmu:26: üzülmek ağlamak yok

canım geç döllenme olsa bile kanda çıkardı seni üzmek istemem ama negatif tesbi regl olmadıgi sürece hep bi umut var... Psikolojikte gecikmiş olabilir kist falan da gecikme yapar

2 yıl uzun bir süre canım. kontrollerini falan yaptırmışsındır herhalde dimi? doktorlar ne diyor peki?

evet canım tüm kontrolleri yaptık ilk bende yumurtlama tembelliği var dediler 5 kez klomen le tedavi oldum olmadı. daha sonra iğne tedavisi ve aşılama oldum o da olmadı. sonra eşimde varikosel var dediler spermler sorunlu çıktı 4 ay önce ameliyat oldu sonuçta pek düzelme olmadı şimdi de ilaç teavisine başladı eşim öyle geçirdik o 2 yılı ama beklemek gerçekten de çok zorr

Canım gecikme yaşamışsın kan testinde çok erken olsa bile çıkar. İdrarda çıkması için genelde gecikmeyi bekleyin derler ama kan için çok erken sonuç verdiğini düşünüyorum. Geçen ay benimde ilk defa 4-5 günlük gecikmem olmuştu ama sonu hüsran oldu. Gönlümden geçen inşallah olmazsın ama olursada üzülmee böyle düzensizliklere iyi derler çünkü bebişin gelmesi yakındır

vlla bişi deyim mii iyiki varsınızz iyiki sizleri tanımışımmmm sizleri çok seviyomm RABBİM hepimizin kucagını göbegini doldurur inşş CANSINIZZZZZZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Aminnn canim sende iyiki varsin..
Alalh kabul etsin insallah..

Gunaydin guzelim.. sanada hayirli cumalar.. insallah dualarimiz kabul olur..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?? Ben birşey sorcam bugün 13. Günüm yarından sonra yumurtlamam lazım ama hiç akıntım yok normalde uzayan akıntım geliyordu bir kaç gün önce . Ama bu ay yok geç mi yumurtlıcam nasıl anlıcam yaaa;((((((((

evet kafaya taktım bu illa hamiş olucam bennn

ben de dün gece hep ilaydayı gördüm hayırdır inşallah

bacım gercektende çok ugraşmışınız ama cıkmadık candan ümit keslmezmiş sabır biraz daha sabır RABBİM büyüktür duyar inş sesimizi vardır bi zamanı inş sende kalırsınn inşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…