inşallah 9 ay gelmez cnmGunaydin kizlar
Benim regl hala gelmedi
doğru söylüyosun ya inşallah tutarım kenimiYarin sabah testini tekrarla canim ondan sonra kan testine git
Guzel haberlerini bekliyoruzxx
Şöyle düşünmek lazım bende oakdsar test yaptım bu ay hiç birinde saatler sonra da olsa bişey görmedim testini tekrarla sen ama emin olmak için. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış belki vardırrr
amin inşallah. dediğin gibi olmaz sa da hazırlıklıyım alıştım 2 yıldır artık ilk zamanlar kadar çok üzülüp takmıyorum kafama çünkü ben elimden geleni yapıyorum içim rahat
aminnn cnm...rabbim kabul etsin canım ağzına sağlık
cnm bebişin hayırlı olsun testte ikinci çizgi hemenmi çıktı ne kadar bekledin
teşekkür ederim cnm, dün yaptığım testte 1-2 dakikada çıktı, bugün yaptığımda damlalardan bikaç saniye sonra çıktı 2.çizgi.
test süresi 5-20 dakikaymış. sen yarın tekrarla bakalım ne olacak.
cnm benm ya inşallah dediğin gibi olur..hayırlısı tabi Rabbim daha iyi bilir herşeyi ama günün geçmişmiydi senin
MAŞŞALLAH RABBİM göbüşünü doldurmuş inş kucagınada almayı nasip eder inş dualarımz seninle bebişnle canım
amin cnmmm, Allah razı olsun cnm, siz de hep dualarımdasınız. dua edelim bol bol
iyi yapmissin arada gel bi ses ver yeter biseee merak ediyoruz bizim kiscelerde gelmez oldu hepsini ayri ayrı merak ediyorum ins reglin olmazmersahimmmmmmmmmm
Naber cankus bos dersteyim bi bakayim dedim. cok yogunum
mersahımmmmm
iyiyim canım hala bebişim olmadı bekliyorum hala
inşşahh seninde 9 ay gelmez
benimde 9 ay gelmezolasıca batım da pazartesi :26:
Ufff bu gün hasta olmam gerekiyodu ama suanlık bişey yok sancım da yok gecen hafta cok sancım vardı hastalanıcam sandım ama olmadı acaba kaç gün beklesemde test yapsammı hüsranda olsun istemiyorum kendimi pek umutlandırmadım ne yapmalıyım ??
iyi yapmissin arada gel bi ses ver yeter biseee merak ediyoruz bizim kiscelerde gelmez oldu hepsini ayri ayrı merak ediyorum ins reglin olmaz
MAŞŞALLAH RABBİM göbüşünü doldurmuş inş kucagınada almayı nasip eder inş dualarımz seninle bebişnle canım
evttttttttttttttttttt sarıl bna ihtiyacım varrrr
canım geç döllenme olsa bile kanda çıkardı seni üzmek istemem ama negatif tesbi regl olmadıgi sürece hep bi umut var... Psikolojikte gecikmiş olabilir kist falan da gecikme yaparmerhabalar.. benim 28-29 eylulde hasta olmam gerekiyodu. fakat gelmedi bunun uzerine dayanamayip 30 eylulde kan tahlili yaptirdim negatif cikti.Adetlerim cok duzenli olur,24-25 gunde bi hasta olurum ve hic gecikme olmazdi. ve suanda 5 gunluk bi gecikme var. acaba birsey olabilir mi? gerci kan tahlilinde hersey cikiyo deniyor ama ben adetim 1 gun gectikten sonra yaptim biraz erken oldu sanirim. sizinde yorumlarinizi merak ettim.. simdiden tesekkurler..
2 yıl uzun bir süre canım. kontrollerini falan yaptırmışsındır herhalde dimi? doktorlar ne diyor peki?
canımmmm
no üzülmek yes bebek..
no sitres yes bebek
sloganımızı unuttunmu:26: üzülmek ağlamak yok
merhabalar.. benim 28-29 eylulde hasta olmam gerekiyodu. fakat gelmedi bunun uzerine dayanamayip 30 eylulde kan tahlili yaptirdim negatif cikti.Adetlerim cok duzenli olur,24-25 gunde bi hasta olurum ve hic gecikme olmazdi. ve suanda 5 gunluk bi gecikme var. acaba birsey olabilir mi? gerci kan tahlilinde hersey cikiyo deniyor ama ben adetim 1 gun gectikten sonra yaptim biraz erken oldu sanirim. sizinde yorumlarinizi merak ettim.. simdiden tesekkurler..
Aminnn canim sende iyiki varsin..vlla bişi deyim mii iyiki varsınızz iyiki sizleri tanımışımmmm sizleri çok seviyomm RABBİM hepimizin kucagını göbegini doldurur inşş CANSINIZZZZZZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Alalh kabul etsin insallah..kızlar bugün yine bi mevlüte gidiyorum orda da isimle dua ettirecem size, önce şükür namazımı kılıp duamı edeyim de...öpüyorum sizi çokkkk...ben gelene kadar şöyle bi silkelenin, musmutluuuu bulmak istiyorum sizi...görüşürüz.
Günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu güzel günün hurmetine dualarımızı kabul etsinn ins rabbim yüzümüzü güldürsun inssss....
Sizi cok seviyorummmm...o kadar alıştım ki size ruyalarima giriyorsunuz64: ilaydayi gordum ruyamda yanimda test yapiyordu cift çizgi çıktıyodu bak kuzum sana dedim hamissin iste diyodum birlikte agliyoduk
anliyorum canim iyi olunda o bize yeter
canlarımmmm çok teşekkür ederim. şimdi 1 ay sonra 13 kasım da bende gidicem mahkemeye.. eşimde, karşı tarafta..
hayırlı haberlerle dönecez inşallahhh
dilketinimm.. hala ekimdesin ozamannnhala ekim hamişi olma şansın var, eğer benimde adet gelirse pztesi günü bende ekimde kalıcam 31 ekim de benim bat olcak
Günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu güzel günün hurmetine dualarımızı kabul etsinn ins rabbim yüzümüzü güldürsun inssss....
Sizi cok seviyorummmm...o kadar alıştım ki size ruyalarima giriyorsunuz64: ilaydayi gordum ruyamda yanimda test yapiyordu cift çizgi çıktıyodu bak kuzum sana dedim hamissin iste diyodum birlikte agliyoduk
Allahim kabul etsin dualarini inssÜzülmek yok bidahaki aya ins topla kendini cabuk kızıyorum bak
Ohhh Safranbolu mikmik yarasin bebisim sana
Sen şükür namazi kildinmi bize dua ettjnmi bakim
dün çok geç geldik. sonra da oyalanayım diye temizliğe başladım gece 1'de bitti. dün bebe time yanlış falan diyince siz moralim bozuldu, az önce başka bi markayla yaptım pozitif çıktı yine. Şimdi cuma selasıyla ezan arasında yapacam şükür duamı, adlarınızı kâğıda yazıp tek tek okuyacam. ben çok umutluyum bu aydan hepiniz için musmutlu haberler gelecek inşallah.
Kan testi yaptir istersen caninbir iki dk sonra yattım belki 5 dk sonra çıktı bilmiyorum beklemedim testin başında hemen yattım yarın sabah tekrar deniyeyim yada kan testine gitsemmi kızlar ya çok merak ediyorum kasık batmam dışında hiçbir belirtim yok
günayyddııınnnn kızlaaaaaaaarrrrrrrr
Hg esram Günaydın Hayırlı cumalar bebegim
gene hafta sonu geldi oleyyyyyyyyyyy :124::124::124:
Yaptim sabah kalkar kalkmaz negatif :))) senin icindi bu testgamze naptın canım test yaptın mı? işteyim şimdi girebildim nete
Allah kabul etsin ins dualarimizikızlar bugün yine bi mevlüte gidiyorum orda da isimle dua ettirecem size, önce şükür namazımı kılıp duamı edeyim de...öpüyorum sizi çokkkk...ben gelene kadar şöyle bi silkelenin, musmutluuuu bulmak istiyorum sizi...görüşürüz.
Canjm benim yaaa en cok da senin anne olmani istiyorum nedenseGünaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu güzel günün hurmetine dualarımızı kabul etsinn ins rabbim yüzümüzü güldürsun inssss....
slm kızlar hayırlı cumalar ne var ne yok 9 gün var adete alnımda kocaman sivilce adet belirtisi
Hg canim Günaydın ümitsizliğe kapılma kızarim
evet canım tüm kontrolleri yaptık ilk bende yumurtlama tembelliği var dediler 5 kez klomen le tedavi oldum olmadı. daha sonra iğne tedavisi ve aşılama oldum o da olmadı. sonra eşimde varikosel var dediler spermler sorunlu çıktı 4 ay önce ameliyat oldu sonuçta pek düzelme olmadı şimdi de ilaç teavisine başladı eşim öyle geçirdik o 2 yılı ama beklemek gerçekten de çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?