Tabi ki öyle cnm, Rabbim bilir ancak ancak neyin ne zaman hakkımızda hayırlı olacağını. Yaşın çok genç bence hiç endişelenme bak ne güzel temiz çıkmış hsg sonuçları. Bu aylar senin oldukça pozitif olman lazım, hem 6.hissim kuvvetlidir benim senin msjını okurken kelebekler uçuştu içimde bence çok yakın yakın zamanda geliyor senin bebiş... Allah herkese nasip etsin annelik duygusunu tatmayı.
Kirmizilari gordugumde cok agladim üzüldüm eve kapandim ama artik öyle değilim biraktim her ay yeni umutlarla basliyorum....hele bu hsgden sonra sanki herseye yeni baslamis gibiyim cok umutluyum ....ins 6.hissin ne seni ne beni yaniltmazsenin dilinden rabbimin kulagina ins.....
yyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bnada gelsn bebş bnde hsg cektrdmkustummmmmmmm
selamlar herkese nasılsınız hamiş adayı arkadaşlarım bu arada asyakcım tebrik ederim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah uğurlu gelirsin bizlere ayağını iyi sürüde arkası da gelsin inşallaaaahh
Cok tesekkur ederim canim amin insaallah ayagimi sururum inanmazsin bazen bombos magazaya girerim sevinirim rahat rahat alisveris yapacagim diye ama 2 dk kalmaz magaza tiklim tiklim olur ilgisizlikten kalabaliktan cikmak zorunda kalirim
elaaaam ben başlamışken seni de alayım dua listeme :) bence ilk siz hamiş olacaksınız sonra sıra bize gelecek :) hem ne yapıyoruzzzz hep birlikte pozitif düşünüyoruz ki öyle olsun sonuç...
inş ya cok ıstyoruz allhm nlur bzde gör
:))canım vala gerildim bu ay ya ama inşaalh ekim bizim ayımız olur neler yapsak bilmiyom ama bilinçlenmek gerekiyor ama en başı dua herseyin
Merhaba kızlar bişey sorcam "bat" derken bir sonraki adet tarihini mi kastediyorsunuz acaba? Sorumu mazur görün, sitede ve terimlerde acemi olunca...
sen nasılsın gamzecim yumoş dönemin ne zaman ?
amin inşallah canım.
bugün doktora gittim eşimin son testini de götürdüm sonucu hiç iyi değilmiş çok zor gebe kalırsın dedi eşimi üroloğa gönderdi o da 2 ilaç yazdı 3 ay kullanacak takviye olarak keçiboynuzu ye dedi olmazsa tüp bebek merkezine yönlendirecekler off yaaa bu ay boşuna klomen kullandım bu ayda hayalime kavuşamayacağım
Canim bnm hayırlısı herseyin Allahim saglikli sihhatli versin varsin önümüzdeki ay olsun nasip ettikten sonra yeterki acısını göstermesin
Aminnnn inşallah cnm, birinin arkasından yapılan dua makbuldür biliyosun...Süperrr yaaa çok iyi motive olmuşsun hadi hayırlısı, inşallahhh kırmızılarla vedalaşacaksın yakında :)
günaydınnnnnnnnnnnnn
elaaaciimmm cnm gunaydin basladin mi calismalara
evet cnm bnmkı duramadı sabah 9 dan ıtıbren baslamş bulunmktaymsen basldnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?