Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bnada gelsn bebş bnde hsg cektrdm kustummmmmmmm

selamlar herkese nasılsınız hamiş adayı arkadaşlarım bu arada asyakcım tebrik ederim seni allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah uğurlu gelirsin bizlere ayağını iyi sürüde arkası da gelsin inşallaaaahh

Aminnnn inşallah cnm, birinin arkasından yapılan dua makbuldür biliyosun...Süperrr yaaa çok iyi motive olmuşsun hadi hayırlısı, inşallahhh kırmızılarla vedalaşacaksın yakında :)

yyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bnada gelsn bebş bnde hsg cektrdm kustummmmmmmm

elaaaam ben başlamışken seni de alayım dua listeme :) bence ilk siz hamiş olacaksınız sonra sıra bize gelecek :) hem ne yapıyoruzzzz hep birlikte pozitif düşünüyoruz ki öyle olsun sonuç...

Cok tesekkur ederim canim amin insaallah ayagimi sururum inanmazsin bazen bombos magazaya girerim sevinirim rahat rahat alisveris yapacagim diye ama 2 dk kalmaz magaza tiklim tiklim olur ilgisizlikten kalabaliktan cikmak zorunda kalirim

Cok tesekkur ederim canim amin insaallah ayagimi sururum inanmazsin bazen bombos magazaya girerim sevinirim rahat rahat alisveris yapacagim diye ama 2 dk kalmaz magaza tiklim tiklim olur ilgisizlikten kalabaliktan cikmak zorunda kalirim

asyak bunu baştan söyleseydin yaaa, ayağın çok uğurlu, bereketli demek ki :) Allah tamamına erdirsin, inşallah hayırlı, sağlıklı bi tontişin olur...

elaaaam ben başlamışken seni de alayım dua listeme :) bence ilk siz hamiş olacaksınız sonra sıra bize gelecek :) hem ne yapıyoruzzzz hep birlikte pozitif düşünüyoruz ki öyle olsun sonuç...

inş ya cok ıstyoruz allhm nlur bzde gör

inş ya cok ıstyoruz allhm nlur bzde gör

Kişisel gelişim kitaplarına göre, bişeyin olmaması seni çok korkutuyosa; hep ya olmazsa diye düşünüyosan bu evrene olumsuz enerji göndermektir ve bilinçaltında olmasını istemiyomuş gibi oluyosun...Yani beynin bu şeyi gerçekten istemiyo...Diğer taraftan Allah kullarına hep bi hayır kapısı açar hem de hiç beklemediğin zamanda müthiş şeyler olur. İçini ferah tut...Umutsuzluga kapılma asla, sen bunu gerçekten istiyosun ve Allahın izniyle olacak...

slm kızlar uzun zamandır giremedim neler yapıyorsunuz bakalımm bu ay kafaya hiçbişey takmıyoruz olumlu düşübüyoruz kendimizi eşimizi üzmüyoruzzz ben geçen ay soğan kürü yapmıştım bu ayda incir kürüne başladım inşallah Rabbim bana bu kürleri vesile eder..eşimede bugüna katardan has keçiboynuzu pekmezi aldım bide keçiboynuzunu kaynatıp içiriyorum bu topikten hayırlı haberlerle çıkarız inşallah

Merhaba kızlar bişey sorcam "bat" derken bir sonraki adet tarihini mi kastediyorsunuz acaba? Sorumu mazur görün, sitede ve terimlerde acemi olunca...

Canim bnm hayırlısı herseyin Allahim saglikli sihhatli versin varsin önümüzdeki ay olsun nasip ettikten sonra yeterki acısını göstermesin

Aminnnn inşallah cnm, birinin arkasından yapılan dua makbuldür biliyosun...Süperrr yaaa çok iyi motive olmuşsun hadi hayırlısı, inşallahhh kırmızılarla vedalaşacaksın yakında :)

benimde dualarim seninle canim rabbim gul yuzunu guldursun gobusunu hemen doldursun inssss.............ins vedalasirim cnm yarin bat bakalim rabbim ne eyler neylerse guzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…